Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Merhaba hayırla gelsin inşallah benim bebeğim de tüp bebek normal doğum bekliyorum sanırım her doktorun yaklaşımı farklı oluyor

Benim tam 40 gün sürdü canim
Ayyy 40gun mu?tovbe Allah günah yazmasın da çok kötü bsy bu
Geçen gün gittim ilçedeki Dr a.rahim toplamış dikiş yerlerinde güzel iyilesmeye başlamış dedi.bi ay olunca da o günkü sezaryen eden nöbetçi Dr a randevu alıp gideyim diyorum.
Kızlar sakın Gassal dizisini izlemeyin zaten hormonlar tavan Allah'ım gece gece ağlamamak için kendimi sıkıyorum
Hahaha bende ne zamandır izleyim diyordum.az önce ilk bölümü bı baktım kiz uyurken.daha 2.bolume bakamdim.

Her konuda bilgimiz olmasina bayılıyorum
Aynı dertten muzdaribim ve işe yarıyor. Yaramazsa da anneye ve bebeğe bir zararı yok. Karnımıza dokunuyoruz en basitinden.

Ama ben size yazmamıştım ki zaten. 3. kişi olmaya da bayiliyorsunuz sanırım.

Hadi hayırlısı canım damlayı öğrenince bizimle de paylaş ayrıca bel fıtığı için anestezi doktoru bana da sakıncası yok giremezlerse uyuturlar dedi inşallah sorunsuz bi şekilde dünyaya gelirler

Hareket edince yüksek çıkar doktorlar da bunu istiyor zaten asıl uyuyup 140 larda kalınca sorun ediyorlar

Aynı dertten muzdaribim ve işe yarıyor. Yaramazsa da anneye ve bebeğe bir zararı yok. Karnımıza dokunuyoruz en basitinden.

Ama ben size yazmamıştım ki zaten. 3. kişi olmaya da bayiliyorsunuz sanırım.
Ay beni yanlış anladın ben bunu gerçek anlamda söyledim. Buraya ne sıkıntimi yazsam mutlaka cevap alıyorum bence kadın dayanışması olarak çok güzeliz o manada yazmıştım

Merhaba ocak anneleri Bugün kontrolümüz vardı, 37+6 dayız. Bebiş 3250 gr olmuş, 50 cm boyu. Kanala girmiş dedi doktor. Geciktirmeyelim , 3 ocakta alalım dedi. Cuma günü için sezeryan planladık. Perşembe kan idrar vs için hastaneye gideceğiz. Umarım herşey güzek olur bir heyecan bastı

Aynen benim dikiş vajinal. Sağlıkla gelsinler inşallah

Ay beni yanlış anladın ben bunu gerçek anlamda söyledim. Buraya ne sıkıntimi yazsam mutlaka cevap alıyorum bence kadın dayanışması olarak çok güzeliz o manada yazmıştım
o zaman özür dilerim. Bana çok bilmiş dedin gibi algıladım bir an. üzüldüm de niye böyle dedi bana diye.

Enfeksiyona benziyor anlattıkların aslında

o zaman özür dilerim. Bana çok bilmiş dedin gibi algıladım bir an. üzüldüm de niye böyle dedi bana diye.
Ayyy yok kizzzzz çişimi yapamıyorum diye anneme yazsam ciddiye almaz burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz bu durum beni mutlu ediyor bı sıkıntı olunca diyorum ben bı kızlara sorayım onlar bilir

Ya İstanbul’da çok uçuk fiyatlar var. 140-150 binleri bile duydum
evet maalesef ben Zeynep kamilde yapacağım. oda susleyemeyecegim ziyaretçi olmayacak bunları kızımda yaptım ama önemli olan sağlıklı dünyaya gelmesi. yüksek riskli grupta olduğum için ozeller de buraya yolluyor

Bizim ev 23 24 25 arasında.termostatin kafaya geldiği gibi bende penye battaniyeye kundak yapıyorum elleri de dahil.ustune örme battaniyeyle kundak yapıyorum ama gece emerken hepsi de çıkıyor. bizim cadı ustunu ortunce uyumuyor mız mız ediyor.hatta dün gece ben açtım üstünü öylece uyumuş kalmışız ikimzde.zibin üstüne yenidoğan üst olanlardan giydiriyordum. bugün üstünü bı kat daha fazla giydirdim.

aa öğretmen misiniz ben hiç çalışamadım sadece seminerde okula gidebildim zoru başarmışsınız tebrik ederim bir de 37 ye kadar dayanmissiniz

aa öğretmen misiniz ben hiç çalışamadım sadece seminerde okula gidebildim zoru başarmışsınız tebrik ederim bir de 37 ye kadar dayanmissiniz
Evet zorla da olsa çalıştım Özellikle son iki hafta sürünerek gittim diyebilirim . Dersim de az değildi eşim çok dedi gitme diye . Ama biz ailemizden uzaktayız bebeğime sonra bakacak kimse yok olabildiğince ben durayım yanında istedim .
Özellikle WC olayı okulda beni çok zorladı her teneffüs WC de geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…