Benimde bugün kontrolüm vardı. 36+1 dik bugün. 2870 50 cm dedi doktor. Suyu herşeyi iyi görünüyor dedi gayet aktif bi bebek dedi. Yüzünü göremiyoruz bayadır elleri yüzünde kordonda yüzünün önünden geçiyormuş bu saatten sonra görmek zor olur dedi. 14 ocak sabah yatışım yapılacakkkk
heycan bastı. Doktorumun kendi muayenehanesi var ben 20 bin hastanede 27 28 bin alır dedi. Ivır zıvır bana 50 bine gelicek yani doğum. Epidural olcak uyutmam dedi. Kanala girmemiş muhtemelende giremicek plasentadan dolayı dedi. Nst sancım çıkmadı hiç. Haftaya geldiğinde hatırlat sana bi damla vericem dedi. Süt gelsin diyeymiş. Sezaryende biraz geç geliyo süt bu damla onu hızlandırmak için dedi. İlk kez duydum böyle bişey.
Bu arada epidurale fıtık engel mi diye sordum asla değil hiç endişelenme dedi. Burda bu konu sürekli gündem oluyor benim doktorumda böyle dedi.
İlaçları kesmedi magnezyumu haftaya keseriz dedi. İmom devam, kan ilacıda devam doğumdan sonrada kan ilacı devam dedi. Haftaya pazartesi bi daha kontrol nst.