Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar alt tarafa igne batar gibi şeyler oluyo doğum mu olucak acaba akıntı da fazla
Merhaba bu yorumu arıyordum 38+2 oldum neredeyse 6. Ayımdan itibaren bu acıyı hissediyorum o zamanlar çok sık değildi. doktorum normal diyor. Gün ilerledikçe acı artmaya başladı bazen gece bağırarak uyanıyorum acıdan titriyorum resmen çözüm bulabildiniz mi bugün de çok miktarda şeffaf ve sarımsı akıntım oldu nişan olsa kanlı olurdu diye düşündüm bu belirtiyide yaşayan var mı

Canım battaniye ört diyemem ama ben yarım kundak yapıp üstünü batanniye ile örteceğim. Evet güvenli uyku kriterlerine göre uyku tulumu öneriyorlar ama bebek zaten ilk 4 5 ay nasıl koyduysan öyle uyuyor batanniye de üstünde kalmış oluyor. Zaten sonrası yaz ayı sonbaharda da uyku tulumuna geçerim ha 16 aylık oğlumun uyku tulumu da var ama o pelüş battaniyesini çok seviyor onla uyuyor

Canım hayırlı olsun tekrar. Bebek ve sen nasılsınız ? Ne zaman olmuştu doğum
Ya evet bazı doktorlar fazla abartıyor bence. Benim annem 4,5 kg ablamı kesik falan olmadan normal doğum yapmış mesela
Ya benim ablam 4.5 kg normal doğumla doğmuş kesik falan da atılmamış. Annem öğretmendi öyle tarlada falan çalışmadı , evde otomatik makinesi vardı çamaşırlar orada yıkanırdı falan. Bizler kadar rahat değildi ama rahattı gene yani.
Oy maşallah tombişe. Benim bebiş de 37+2 de 3400 çıkmıştı. Tosuncuk doğuracağız hepimiz
Ay inşallah hızla düşer sarılığı ya göğüslerin çok açıyordur eminim. Ödem ve gaz neden oluyormuş ki acaba , ilacı falan yok mu
tarih konuşmadım henüz canım 38 olur diye düşünüyorum ama benimki kalıcı dikiş belki 39 40 olabilir belki sen konuştun mu canım senin çok az kalmistir
Benim 38+4 de yani 6 ocakta olacak inşallah. Dikiş direk sezaryande alınacak. Sen şimdi kaçıncı haftadasın ?
Oy maşallah bahsettiği damla neymiş acaba bizede yazsana öğrenince
Bizimde bugun kontrol vardi bebiş 36+5 37 uyumlu cikiyor 3200 gr 50 cm olmuş agzi açikti fotoğrafta şafak 12
Ağzını sevsinler onun maşallah
Bana da iyi geliyor diğer şehirlere göre canım ama bir gece parası bu
Bizim hastanede de 1 gece bizim doktorun sezaryan ücreti 65K imiş. Özel sigortamız var o ödeyecek allahtan
Kizlar ayın 6snda sezaryen olmuştum hala daha akıntım geliyor.bazen kahve bazen turuncu bazen de kirmiizi.oglumda bukadar uzun surmemisti.miyomum vardı onlarda alınmış acaba ondan mı bukadar uzun sürdü anlamadım.
40 güne kadar sürebilir canım bir şey yoktur bence endişelenme. Zaten 40 muayenesine de gideceksin değil mi ?
Ay maşallah ya doktorun ne kadar güzel ve olumlu konuşmuş. Nerede yaşıyordun ?
Owli uyku gurusu aldım ben onu giydireceğim içine de alt üst takım giydiririm. Bizim ev şuan 22-23 derece bebiş gelince 24 e çıkartırız diye düşündük.
Nişan her zaman kanlı olmuyormuş , kontrolün ne zaman bi doktora sor gittiğinde

Kızlar selam ben de perşembe günü 37 haftalık oluyorum çatı muayenem ve ilk NSTm var tüp bebek olduğu için biraz sezeryana doğru yöneliyorum aslında ama normal doğumu da çok istiyorum bu arada fiyatlar çok iyi ben Bahçelievler Memorial‘da doğum yapacağım sezaryen 78.000 normal doğum 68.000

Hoyy maşallah tabiki böyle örnekler de var benim arkadaş mesela kız sadece 9 kilo aldı 70 küsur kiloyla doğuma girdi bebeği de yaklaşık 4 kiloydu. Çok rahat geçmiş yani doğumu

Bende çatı muayenesi olmak istemiyorum. Haftaya söyleyeceğim.

Allah'ım bu fiyatlar ne

Belden asagim tutmuyor gibi saga sola donusler hak getire sizde durumlar ne kizlar persebeye ne kaldi surda
Bende de bı hareket kabiliyetimde azalma seziyorum gün içinde okulda hiç bı şey yok merdiven in cik etkinlik yap vs eve gelince yada haftasonu evde o koltuğa gömülüyorum ya kalakamiyorum yada yataktan kalkamiyorum

Benim 38+4 de yani 6 ocakta olacak inşallah. Dikiş direk sezaryande alınacak. Sen şimdi kaçıncı haftadasın ?
senin dikiş vajinal di mi benimki kalıcı alınmayacak. 35. haftadayim 20 ocak 1 şubat arası olur diye düşünüyorum. normalde dogumum 5 subat gozukuyor ama ocak annesi olacagim kesin

6 ocakta kontrolüm var bakalım o zaman gün verir sanırım 36. haftada olacağım

Kızlar sabahtan beri sürekli çişim var gibi, ucunda bekliyo gibi bir rahatsızlık hissi. Bi kaç saat uyudum kalktım çok sıkışmıştım tuvalete gittim sanki idrar yolumu bişey sıkıyo gibi zor zor çişimi yaptım. Normal yatarken de idrar kaçırıyormuş gibi hisle birlikte batma oluyor. Daha yeni idrar tahlili verdim temizdi. Bir kaç günde böyle bi enfeksiyon olamaz sanırım. Başka ne olabilir acaba

çişini yaparken karnını alttan tutup biraz kaldır. daha rahat yaparsın

Valla canım enfeksiyon gibi bu ama bazen okulda oluyor bebek sanırım baskı yapıyor çünkü gidiyroum.iki damla bı şey yapıyorum.

Nişan her zaman kanlı olmuyormuş , kontrolün ne zaman bi doktora sor gittiğinde
Selam Yarın kontrolüm var 38+3 olacağım doktorum gerek görmezse alttan muayene ve çatı kontrolü yapmıyormuş normal doğum bekliyorum nişan fotoğraflarına baktım onlardan biraz daha az ama ilk doğumum bilemiyorum tabi

çişini yaparken karnını alttan tutup biraz kaldır. daha rahat yaparsın
Ay deneyeyim bunu. Zaten gelir 5 dkya yine.
Valla canım enfeksiyon gibi bu ama bazen okulda oluyor bebek sanırım baskı yapıyor çünkü gidiyroum.iki damla bı şey yapıyorum.
Nolur olmasın ama yaaa perşembe günü yine kontrolüm var geçmezse yarın bi acile uğrayıp idrar testi yaptırayım olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…