Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Amin canım darısı senin başına inşallah. Adını Deniz koyduk canım 🩵
Çok güzel bir isim , adıyla yaşasın. Şansı bahtı güzel olsun 🌸
Bir şiir var çok severim bizde ondan esinlenip ilk bebeğimizin adını deniz koymuştuk kaybettik maalesef.
Eğer bilmiyorsan oku ve ya dinle mutlaka sende ☺️
adı Deniz olmalı , Hüseyin karakuş

Yarın akşama tiyatroya bilet aldım eşim orda doğurursan tutturdu😅 doğurmam.heralda ya bide komedi inşaallah gülerken doğurmam. Haberlerde izlersiniz beni doğrursam🤣🤣🤣
Yok kız doğurmazsın daha merak etme 😂 bende gittim geçen hafta komediye. Baya güldüm eşim sürekli gülme dedi bana , insanlar bize baktı hep 😂😂😂

Canım bende de şeker çıktı. Dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme ana bazen yinede yüksek çıkıyor kaçamakta yapıyorum. Endokrin doktoru da 170-180 lere kadar insüline gerek duymam dedi. Ki insülin taraftarıda değilim hiç ne olursa olsun.
Ay cidden mi ya benim ki bugün öğlen 1. Saat 145 çıktı oturup ağladım sadece süt yulaf ve ceviz yemiştim benim gittiğim doktorda çok üstünde durmamıştı biraz yüksek demişti 170 180 diye bir sınır vermedi. Çikolata ve şerbetli bir kaçamak yaparsam 180 i buluyor onu da yapmamaya çalışıyorum. Çok bunaldım artık açlık 97- 108 civarı çıkıyor hep iyidir herhalde

Ay cidden mi ya benim ki bugün öğlen 1. Saat 145 çıktı oturup ağladım sadece süt yulaf ve ceviz yemiştim benim gittiğim doktorda çok üstünde durmamıştı biraz yüksek demişti 170 180 diye bir sınır vermedi. Çikolata ve şerbetli bir kaçamak yaparsam 180 i buluyor onu da yapmamaya çalışıyorum. Çok bunaldım artık açlık 97- 108 civarı çıkıyor hep iyidir herhalde
Endokrin doktoru öyle dedi bana dahiliye oraya yönlendirdi. Endişelenme dikkat et dedi ama insülin başlatma taraftarı değildi ki insüline başlayanlarda genelde 200 ve üzeri değeri olanlar anladığım kadarıyla. Bazen kaçamak da yapıyorum dün yapmıştım mesela sabah tokluk 172 çıktı. Stres yaptıkça daha tetikleniyor. Bi kaç hafta sıkalım dişimizi.

Ay bende aynı şeyi düşündüm 😂😂
Kııızzzz bu sabah okadar korktumki yanlışlıkla beni mi engellediler acaba dedim kiminle iletişime geçicem napıcam dedim doğursam nasıl haber vericem dedim çok korktum 😂
Sezeryan olacaklar kaçıncı haftada yapacak doktorunuz
38+2 de alıcak benim doktorum canım
Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz annem rahatsızdı benimde anjiyo falan oldu tam doğum öncesi herşey yolunda şükür şimdi☺️
Çok geçmiş olsun canım 🌸

Endokrin doktoru öyle dedi bana dahiliye oraya yönlendirdi. Endişelenme dikkat et dedi ama insülin başlatma taraftarı değildi ki insüline başlayanlarda genelde 200 ve üzeri değeri olanlar anladığım kadarıyla. Bazen kaçamak da yapıyorum dün yapmıştım mesela sabah tokluk 172 çıktı. Stres yaptıkça daha tetikleniyor. Bi kaç hafta sıkalım dişimizi.
İçim rahatladı biraz ben çok stres yapıyorum inşallah kaçamaksız sorunsuz bitiririz artık sürecimizi 🙏🏻

Kızlar sizi çok özledim 🥹 gece uyuyamadım sabah baktım site yok. Ev işine giriştim, buzdolabı ve mutfak dolaplarının içlerini temizledim. Hepsini makinaya atıp yıkadım. Tuniş bugün o kadar az hareket etti ki korktum aylar sonra fetal dopplerle kontrol ettim. Benim de bugün biraz kırgınlığım var. Boğazım da hafif ağrı var. Ama iştahım maşallah yine dünyaları yedim 🤣

Kızlar sizi çok özledim 🥹 gece uyuyamadım sabah baktım site yok. Ev işine giriştim, buzdolabı ve mutfak dolaplarının içlerini temizledim. Hepsini makinaya atıp yıkadım. Tuniş bugün o kadar az hareket etti ki korktum aylar sonra fetal dopplerle kontrol ettim. Benim de bugün biraz kırgınlığım var. Boğazım da hafif ağrı var. Ama iştahım maşallah yine dünyaları yedim 🤣
İş yapmışsın ya yorulmuştur tuniş de annesi. Bir de zaten haftalar ilerledikçe hareket azalıyor.
Valla çok alışmışız bir birimize insan özlüyor 🥹

Merhaba çok geçmiş olsun. Benim de kalça kemiğimde gebeliğe bağlı bir problem oluştu, kadın doğum doktorum da sizin doktorunuz gibi beni ortopedi uzmanına yönlendirdi, bu koşullarda normal doğum yapılabilir mi diye görüş istedi. Ortopedi doktorum da MR çekmeden buna karar veremeyiz dedi, hem kadın doğum doktorum hem ortopedi uzmanı hem de radyoloji uzmanı MR çektirmenin bebek açısından bir problem oluşturmayacağını söyledi ve hızlıca MR çekildi (35. haftamdaydım). MR sonucuna göre kemikte ciddi derecede ödem oluştuğu için ortopedi doktorum normal doğum uygun değildir diye yazdı yazdı, sezeryan planlaması yapılacak. Siz de MR çektirip ona göre karar verebilirsiniz.
Benimde sol kalçam ağırıyor ve baya ödemliyim sanırım ödemden ağrıyor oda

Benimde sol kalçam ağırıyor ve baya ödemliyim sanırım ödemden ağrıyor oda
benim çoğunlukla sağ kalçam ağrıyor ve özellikle geceleri ağrıdan uyuyamıyorum. Ama her iki tarafta da ödem var. Sizde de ödem varsa çok fazla ayakta kalmamanız lazım, istirahat edin

Ellerine sağlık 🥰 bizimde doğum temizliği var evde mutfak yatakodası komple bitti yarın salona gircez sonra kızımın odası en son banyo tamamdır 🤪 haftasonuda eşim yatakları koltukları yıkıycak halılarıda yarın halıyıkamaya veririm bitti gitti işte. Benim oğlanda yorulduğumda az oynuyor telaşlanma canım 🥰

Ellerine sağlık 🥰 bizimde doğum temizliği var evde mutfak yatakodası komple bitti yarın salona gircez sonra kızımın odası en son banyo tamamdır 🤪 haftasonuda eşim yatakları koltukları yıkıycak halılarıda yarın halıyıkamaya veririm bitti gitti işte. Benim oğlanda yorulduğumda az oynuyor telaşlanma canım 🥰
Şimdi iyi hareket etmeye başladı şükür. Ben her gün temizlik yapıyorum sonra yine yapıyorum 🤣 ben çok titiz biri değilim galiba çok pasaklıyız 🤦🏼‍♀️

Buraya bakamayınca sanki herkes benden habersiz doğurmuş ben kalmışım gibi hissettim 😅😅
🤣🤣🤣iLahi ya Sesli güldüm cnm 🤣
ayyy öyle demeyin bnde hep daa erken gelsin istiyodum youtube da bi doğum vlogu izledim kadın hep 24 mart diye odaklamış kendini ama bebek 35. haftada 11 martta doğmuş sağlık sıkıntıları olunca bebek 24 marta kadar yoğun bakımda kalmış tam ayın 24 ünde taburcu etmişler beni çok etkilemişti o günden beri zamanında gelsin istiyorum🥺
Ben de hep 2025te doğsun istiyordum.2 ocaktan sonra.surekli diyordum.hatta kardeşlerim diyordu kesin sen daha önce dogurcan fln die.34+6da çıktı geldi bnm kizce.ve 10gunde kuvezde kaldı.zamaninda ve nezaman hayırlı ise ozaman gelsin die dua etmek en iyisi.
Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz annem rahatsızdı benimde anjiyo falan oldu tam doğum öncesi herşey yolunda şükür şimdi☺️
Gexmis olsun cnm.anneciigin nasıl şimdi ,inşallah daha iyidir

X