Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Battaniyr konusu bende abarttim gibi bir orgu 2 penye iki muslin var pelus tulumu koysam mi diye dusunuyorum ama gereksiz biliyorum bende 20 tane koydum bez yeter heralde bir islak mendil birde pamuk suyunu en kaynatip sogutup koyucam cantaya
Yok bence abartı değil. Bana hiç abartı gelmiyor nedense. Bez yetmezse de alınır. Mama mesela henüz almadım. Mama isterlerse hastanenin kantininde Hipp var ondan alırım diye düşündüm. Bez de aynı hesap
Kendime de 2 alt üst pijama 2 gecelik, saç havlusu vücut havlusu.
Ben çok zor durumda kalmadıkça hastanede duş almayı düşünmüyorum, bu nedenle kuru saç şampuanı aldım.
Benim bir tane beyaz gecelik sabahlik takımım var, bir tane beyaz pijama takımım, bir de yeşil sabahlikli pijama takımım var. Üçünü de koyacağım. Beyaz aldım, beyaz seviyorum ama beyaz almasa miydim diye düşündüm sonradan hatta bir tane de gecelik sabahlik mavi lacivert tonlarında mi alsam deyip sonra vazgectim. Hastanede benden kan alırken sürekli üstümü başımı batırdılar, oradan sonra şüpheye düştüm beyazdan.

Ya evet cekim disinda beyaz sikinti ben goruntu amacli alicam yanima beyazi digeri koyu renk

Ay böyle bebek geliyor kıyafetlerini yerleştirmişiz falan düşününce aşırı heyecanlandım. Duygulandım gözüm doldu. Ben önümüzdeki hafta cumartesi İstanbulda sınava gireceğim. Bebeğimin göbek adının Sınav İstanbul olmaması için, sınav sırasında doğmaması için hepinizden dua bekliyorum İstanbula giderken ne olur ne olmaz pusetini, hastane valizini araba arkasına koyacağım bebek adamın. Pazartesi de çatı muayenesi yapacaklar ama çatı muayenesi acaba doğum sürecini hızlandırır mi? Öyleyse doktordan rica edeyim 37. haftada değil sınavdan çıkıp döndükten sonra 38'de kontrol etsin desem acaba bir sakıncası olur mu, muayene olmamış olmamın?

Havlu gereklimi acaba ben koymadım da

Olmaz niye olsun bazi durumlarda dogumu baslatiyormus cati muayenesi bencede dondugunde olmayi teklif et hayirlisi ile dogum yapmadan atlatir gelirsin sinavini sonra dogum sinavi insallah

Ben kağıt havlulardan koydum. Hastane ortamı çok hijyenik değil benim. Kullan at bir şeyler koymak daha makul geldi. Havlu da koyayim diye düşündüm ama onu bir kez kullanıp sonra asacağım temiz bir yer yok. Nemli nemli de valize ya da herhangi bir poşete vs geri koyamam kokar diye düşündüm.

Kizlar hastane cantasina bebek icin kac takim koydunuz 4 yetersiz mi bazilari yetmedi demis dogum yapanlardan
Gebe eğitiminde normal doğum için1 gün kalınacak 3 kıyafet sezaryen için 2 gün kalınacak 6 kıyafet dendi
Ben havlu koydum rahatlamak için duş alırsam kullanırım

Kızlar bebişlerinize tamamlayıcı sağlık sigortası vs yapmayı düşünüyor musunuz fiyat vs alan var mı

Kızlar bebişlerinize tamamlayıcı sağlık sigortası vs yapmayı düşünüyor musunuz fiyat vs alan var mı
Benim şirketim özel sağlık sigortamı yapıyor. Çocuğumu da ekleticem doğduğunda aylık 690 tl maaşımdan kesecekler. Ama bu şirket üzerinden yapıldığı için böyle. Normalde uçmuş fiyatlar geçen gün arkadaşım 30-35 bin tllerden bahsetti.

Ben bağkurluyum kendim tamamlayıcı yaptırmıştım 12 ocakta yenileme zamanım.9 ocak tahmini doğum tarihim. Gecikirsem artık yenilemek için kaç para isterler Allah bilir Sizin çok avantajlıymış

Ne mutlu sana ve evladına çok kıymetli bişey bu nazar değmesin

Cocugun yaninda oyle konusulurmu densiz kadin seni kim napsin diyeceksin olmayacak benim kv dört döner her istediklerini yapar ev ortaminda onun disinda bisey yok kp aksam gelir en kucuk benimki oglum cok ozledim bu kadar buyukleri surekli azarlar ki onlarda cocuk yani simdi ben 2.yi dogurunca ogluma oyle davranirsa kimse kusura bakmasin yolarim hepsini
Belli ki biseylerden pişman yada akli basina gelmiş bizimki anca kendini acindirsin hastalik hastasi ya
Kızlar Ankara da olup özelde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı riskli gebelik takibi için? Bir arkadaşıma lazım oldu geçenlerde yazmıştınız sanki ama kim ne yazmıştı aklımda kalmamış
Prof. Dr ümit korucuogluna giduyorum 2. Dogumum olcak ben 3 dusuk yaptim gezmedigim doktor kalmadi hep bana yanlis kan sulandirici dozu verdikleri icin bebeklerim düstü bana ümit hoca çare oldu kendisi işini çok iyi yapiyor

Kızlar ben bu hafta zorlanmaya başladım ya karnım çok gergin patlayacak gibiyim . Bebek yukarı mı baskı yapıyor ne yapıyor anlamadım ciğerlerim sıkışıyor zor nefes alıyorum. En çok akşamları zorlanıyorum . 36. Haftaya giriyorum yarın . Daha 1 hafta çalışıcam .
Pazartesi doktor randevum var sizce çatı muayenesi yapar mı ?

Yalancı kasılma olabilir mi o benimde karnım kasıldıgında karnım tas gibi oluyo ve nefesini kesiyo gibi oluyo ve küçük wc geliyo bi anda

Kızlar nişan nasıl bir şey olur ilk olduğu için anlayamadım da az evvel ona benzer bir durum yaşadım ama emin de olamadim 37+3teyim bu haftada gelir mi acaba? Ya da başka endişeleneceğim bir durum olmuş olabilir mi doktora gitmem mi lazım?

Benim beyaz akintim gelmişti. Bir kez de çok az parmak ucu kadar kırmızı kan ile karışık akintim olmuştu. Doktora sordum dedi ki nişan dememiz için kanlı balgam gibi olması ve daha çok olması gerekir. Ebeye sorduğumda beyaz da gelebilir illa kanlı gelmez az az da gelebilir dedi. Ben sizin yerinizde olsam endişe etmem ama doktoruma söylerim, ki ben çok endişe etmiştim. Çünkü doğumun başlaması için sancı su gelmesi gibi detaylar da var dedi doktor. Diyelim ki nişan geldi yine de bekleyeceğiz zaten dedi. 36. haftadan sonra nişan gelmesi de normalmiş. Ama doğumu hemen yapacağınız anlamına da gelmiyormuş. Bazen 1 2 hafta sürüyormuş doğumun olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…