Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Zaten normal doğurcam diye diklenen kafama sı..sınlar fjfjdjsjks bende bu sefer sezaryen olcam doktorum normali deneyebiliriz istersen plasenta biraz daha uzaklaşırsa dedi yok hocam almıyim ben dedim

Ya inşallah bı an önce evine dönersin.uyuyama konusunda bende uyuyamıyorum.4 buçuk siralarinda uyanıyorum.gidip oturma odasında kanepe de kıvrılıp uyuyakaliyorum.vucut kendini hazirlio sanırım uykusuzluğa.oglumda da öyleydim.uyku düzenim yoktu.ki oğlumda zaten kolik bı bebekti.

Evet ya hareketleri çok uzun oluyor beni yerimden oynatıyor resmen, geçen babası elini karnıma koydu o sırada bi teklemeledi eşim şok benim bebiş abisi gibi kuduruk olacak heralde

Kızlar günaydın ben ortamdan ayrılıyorum galiba artık. Sağ bacağımla vücudumun birleştiği yer kopmuş gibi gece Afakanlar bastığı için pijamamı çıkarmıştım. Sabah ayağımı kaldırıp giyemedim ya. Bi süre hayatı sorguladım çıplak mı gezsem diye bu doğuma kadar kemik ağrısı geçmeyecek mi yoksa azalır mı bi noktada

Benim d söyle canım 34+2 deyiz özellikle pazar günü dinlendiğim için mi bilmiyorum hiç durmuyor maşallah ayakta bile artık bellli oluyor eskiden bu kadar uzun süre hareket etmiyordu

ne zaman eve geçeceksin belli mi inşallah en yakın zamanda evinde olursun canım

ne zaman eve geçeceksin belli mi inşallah en yakın zamanda evinde olursun canım
Bugün muhtemelen geçerim. Asıl sorun benim tokluk sekerimi ölçmek için zamanında gelmiyorlar aşırı acıkıyorum o sırada yemek istiyorum. Ancak yiyemiyorum. Bir kez yedim o zaman da şekerim çok çok az yüksek çıktı. Diyete uymuyorsun dediler. Halbuki diyete uyuyorum ama ölçüm saati doğru değil. 4 5 saat aç nasıl kalayım.

Uyandigim zamanlarda karnımı oksadığım zaman bebeğin de tepki verdiğini fark ettim. Ya o beni ya ben onu uyandırıyorum. İkimizden biri diğerini alıştırıyor artık

Gunaydın aynı durum bende de var yarı çıplak geziyorum göbek hep dışarıda zaten inş bebiş üşümüyordur.
Catı agrısıda böyle bir sure daha devam edecek ben de oyleyim ne donebiliyorum ne kalkabiliyorum, ne adım atabiliyorum. Bir an önce bitmesi dileğiyle

Zamanı gelince yanında kim varsa gidip hatırlatsanız gelmezler mi ?
Dikkat edilmesi gereken bir şey aslında . O halde aç kalmak zor insanın eli ayağı titriyor

Beni galiba normal doğum yaptiracaklar. Çok gerildim. Hiç normal dogurmak istemiyorum. Buradaki bir doktor bana sen nasıl normal doguracaksin bebek büyük dedi. Bir profa gittim o da aynısını dedi. Normal doğmaz dedi. Şimdi başıma 4.5 kiloya kadar normal doğabilir diyen doktorlar çıktı. Ben normal doğurmak istemiyorum vallahi. Sezaryen de zor ama normalde kontrol sende gibi. Ben öyle ıkınamam, beceremem gibi geliyor normal doğurmayı.

açıkçası ben 4 kilo üstünü denetlemem hem korkarım hem de bebeği riske atamam . Ki 4.5 kilo denettirme çok az doktor vardır .
Benim doktorum maraşta em çok normal doğum yaptıran doktor o bile bana 4 üstünü denemeyiz dedi .
Ben ilk gebeliğim sonlandırılırken 3 gece araştırma hastanesinde yattım . En az 6 gebe doğurup gitmiştir yanımdan .
Bir tanesi 4 kilo çıktı bebeği. Doktorlar 4300 de olabilir 3700 de olabilir diye bütün riskleri anlattı kadın normal diye diretiyordu riskleri duyunca hemen vazgeçti . Kimse riske atmak istemez bebeğini

Tabi canım normal doğumun bir sürü komplikasyonu var. O da ayrı bir dert.

Kızlar bende regl ağrısı gibi ağrı başladı ama az da değil . Şuan okuldayım ama dayanmaya çalışıyorum. Bir şey olmaz değil mi ?
Bacaklarıma vuruyor ağrısı .

Kızlar bende regl ağrısı gibi ağrı başladı ama az da değil . Şuan okuldayım ama dayanmaya çalışıyorum. Bir şey olmaz değil mi ?
Bacaklarıma vuruyor ağrısı .
Dün bende de aynısı oldu yarım saatten fazla kıvranıp durdum sonra hafifledi içim rahat etmedi doktora gittim. Çok şükür ağrı sancı çıkmadı ntsde

Kızlar ben dün gebe okuluna gittim. Hep normal doğumu anlattılar. Ben de vajinal doğum istemiyorum. Bu bebek için çok mücadele ettim. Kafası sıkışır bir şey olur diye çok korkuyorum. O yüzden doktoruma ısrar edeceğim. Bugün de lohusalık ve yenidoğan bakımı eğitimi var. Perşembe günü de eşlerimizi götüreceğiz. Onlara da bebek bakım eğitimi verecekler. Eşimin bu süreçlere bizzat dahil olmasını istiyorum hep. Geçen dedim ki, bebeğin her şeyini ben araştırarak sipariş verdim sen hiç dahil olamadın. Geri kalan ne varsa sana bırakıyorum. Mağazaya gidelim sen araştır karşılaştır bak alalım.

Ne güzel benim bulunduğum yerde öyle eğitimler olmuyor merkezede uzak oturuyor tek başıma gitmem zor oluyor bizde eşimle akşamları osman Gönülal ın bebek bakım videolarını izliyoruz arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…