Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
O kadar haklısın ki. Ben de eşimin süreçlere dahil olması hususunda bir iki defa kendisine kızdım. Bir gün bir ninni dinliyorum. Şöyle diyor ninnide: "Dandini dandini daha ne ister, bey babasından don ister, basma da beğenmez oğlum, kadifeden don ister.".Götürdüm esime dinlettim, oğlum kadife don istiyor diye Sırf kendi gidip alsın diye yaptım yani bunu. Sonra gittik Avm'ye hiçbir şeyi beğenmiyor, doğunca üzerine göre alırım dedi. En son dayanamayıp oğluşuma kadifeden don yani tulum aldım. Diyor ki sen iste güzel bulup alıyorsun ben yapamıyorum. Bebek doğduktan sonra nasil olacak çok merak ediyorum.

Ne güzel benim bulunduğum yerde öyle eğitimler olmuyor merkezede uzak oturuyor tek başıma gitmem zor oluyor bizde eşimle akşamları osman Gönülal ın bebek bakım videolarını izliyoruz arada
Bu arada ben gebe okuluna gittim. Bence her yerinki faydalı olmuyor, siz emin olun evde daha iyi öğreniyorsunuzdur. Ben sevmedim gebe okulunu, ayrıca ilk yardım eğitimine eşim de katılmıştı, o da beğenmemişti.

Alışveriş konusunda benim eşimde aynı hiçbişey seçemiyor gs takımı dışında hep bana bıraktı elektronik işleri ondaydı erkeklere babalık hissi doğmadan yüklenmiyor diyorlardı haklılarmış

Ne güzel benim bulunduğum yerde öyle eğitimler olmuyor merkezede uzak oturuyor tek başıma gitmem zor oluyor bizde eşimle akşamları osman Gönülal ın bebek bakım videolarını izliyoruz arada
O da çok iyi. Ben de daha yeni yeni Osman Gönülal izlemeye başladım. Onlar da bizzat bilinçlenince bize müthiş bir destek olur. Çünkü genelde anneler vs gelip saçma tavsiyeler verecek. Onlarla tek başımıza mücadele etmek zorunda kalmayız.

Bu arada ben gebe okuluna gittim. Bence her yerinki faydalı olmuyor, siz emin olun evde daha iyi öğreniyorsunuzdur. Ben sevmedim gebe okulunu, ayrıca ilk yardım eğitimine eşim de katılmıştı, o da beğenmemişti.
Ya evet YouTube da çok daha zengin bilgiler, çok daha uzman kişiler tarafından veriliyor. Bizimkinde amaç biraz pratik yapmak, çünkü maket bebeklerle uygulama var. Bir de biraz ortam değişsin

Subliminal mesajda son nokta jdnsmd Ya bizimkinin de zevkleri çok kötü. O yüzden biraz geri tuttum. Ben daha soft renkler seviyorum. O gidiyor koyu kırmızı, mavi, yeşil şeyler beğeniyor. Şopar gibi giydirecek çocuğu ndndmd

Subliminali de anlamaz diye kadife don istiyor bebek diye ayrıca söyledim Ahahah ben de sürekli soft şeyler almışım. Özellikle sütlü kahve rengi şeyleri çok sevdiğimi fark ettim. Eşime aldıklarımı gösteriyorum sen zaten güzelini almışsın deyip duruyor. Zevkine bile şahit olamayacağım kadar alışverişi bana bıraktı. Şopar gibi olsa bile bir şey alsaydı kendisi mesela bir yerden geçerken aaa şu oğluma çok güzel olur diye ben çok duygulanır, mutlu olurdum. İnşallah doğunca babalık hisleri gelir hemencik.

Gerçi erkekler açık açık söyleneni anlama konusunda bile zorluklar yaşayabiliyor bebeğin tekmelerini hissedebiliyor mu? Bu bence çok önemli bir şey bağlanma konusunda. Geçen baktım kardeşiyle konuşuyor gururla anlatıyor "ben seslenince hemen tepki veriyor, sesimi tanıyor" diyordu. Özellikle gece yatarken zaten hareketli oluyorlar ya. Bol bol elini koysun seslensin. İki kere denk gelince bana tepki verdi diye seviniyorlar zaten

Zaten normal doğurcam diye diklenen kafama sı..sınlar fjfjdjsjks bende bu sefer sezaryen olcam doktorum normali deneyebiliriz istersen plasenta biraz daha uzaklaşırsa dedi yok hocam almıyim ben dedim
benim arkadaşin suyu erken gekdi tutturdu normal dogurcam diye ya sacmalama diyorum dinkemiyor tam 12 saat falan olmayan ssnci ve acilma ile suni sanci aldi sonra tıpış tıpış sezaryen oldu o da hep aynisini der kafama ....
Benimki geceleri hic uyumuyor ya var gucuyle tepiniyor resmen
Canim hangi hastanedesin devlette mi onlar normale zorluyorlar malesef

Ayy benim eşimde cırtlak mavilere takmış durumda, oğlumda almıştı çok beğenerek neyse diyerek giydirdim, geçende alışverişe çıktığımızda bu bebeye de gene mavinin en gıcık tonlarından bi takım almıştı bende beğenmediğimi söyledim , oda asıl senin elindekiler güzel değil dedi eleştiri de kabul etmiyor beyefendi onu da almış bulunduk asfhjkk

Dün bende de aynısı oldu yarım saatten fazla kıvranıp durdum sonra hafifledi içim rahat etmedi doktora gittim. Çok şükür ağrı sancı çıkmadı ntsde
Peki sizin bebişin başı ne durumda benimki aşağıda o yüzden mi acaba ağrı

Kızlar benim cumartesi günü durduğum yerde 20lik dişim kırıldı enfeksiyon olma ihtimali olduğu için mecburen dün çekildi. Ameliyat gibi olmadı ama kökü kıvrık zor bir dişti 20 dk falan sadece dişi çıkarmak için uğraştılar. Bir de uyuşmadı o yüzden fazladan anestezi de verdi doktor. Ama çok ağrım var parol yetmiyor bir de işin garip tarafı her yerim ağrıyor. Dişim , boğazım , alt karnım , bacaklarım. Neden böyle oldu anlamadım. İnşallah hemen geçer. Su bile içerken canım açıyor şu an

Çok geçmiş olsun Parol diş için pek işe yaramıyo maalesef. Benim doğuştan 20lik dişlerim yok o yüzden pek bi fikrim yok ama çektiren kişiler hep çok zor olduğunu söyler. Böyle ağız için gargara vs kullanabiliyorsanız rahatlatabilir. İnş geçer en kısa sürede

Canım banada oğlumda 4,5 kiloya kadar normal doğum demişti doktor. Sezaryen hiç demiyolar zaten. Devlet hastanesiydi. Ama ben acil sezaryene alınmıştım ve doktor bu normal doğmazmış zaten demişti kafası büyüktü çünkü.

Çok geçmiş olsun canım diş çok kötü cidden. Hamileyken kullanılır mı bilmiyorum ben öncedne ağrım vs olunca karanfil yağı damlatıyordum .

Geçmiş olsun canım benimde 20 lik değil aöa dün köpek dişinin yanındaki dişin içi kırılmış durduk yere hiç ağrı sızım yoktu hamilelikle mi alakalı acaba annem her çocukta bi dişim gitti derdi cumartesi gidicem bnde dişçiye

Bizimki de beğenmiyor. Hep kahverengi almışsın bu ne diyor (aslında bej)

Çok geçmiş olsun canım. Doktorla görüş ağrı kesici ya da antibiyotik vs ne gerekiyorsa iste bence. Ben de grip oldum sabah gittim doktora bir torba ilaç verdi. Kadın doğum doktoruna attım kullan dedi. Antibiyotik de dahil. Sonuçta ben de öksürünce karnıma sancı giriyor. Bu gibi durumlarda kar zarar hesabı gerekiyor. Agridan kivranma bence mutlaka doktoruna yaz destek ilaç al. Acil şifalar dilerim

Kızlar bende regl ağrısı gibi ağrı başladı ama az da değil . Şuan okuldayım ama dayanmaya çalışıyorum. Bir şey olmaz değil mi ?
Bacaklarıma vuruyor ağrısı .
Ay cnm nasıl oldun .acaba doğum sancısı mi
Aslında olur cnm.ilcede oturuyorum ben.devlet Hastanesi'nde var gebe okulu.ben hiç umursamiyordum geçen kontrole gittiğimde ebe çok ısrar etti 5dk uğra en azından die.ugradik 15dk eşim oğlum.benim 2.cocuk olcagindan çok ilgimi çekmedi açıkçası.
Hahaha GS aşkı da olmasa renk bilcekler mi bu erkekler acaba.bebek doğunca da bı vakit sonra yükleniyor babalık hissi.en azından bizimkine öyle olmuştu.daha yeni 1 2 senedir oğluyla ilgilenebilio.kucukken oğlum babasını sevmezdi bile ilgi görmediğinden.ama maşallah şimdi çok ilgili oğluyla.
Ah cnm ya geçmiş olsun.ben 2013te cektirmistim.yan yatmıştı ve gomuktu.cok fena şekilde çektiler tansiyonum düştü fln.2saat uğraştılar.berbat bisey o yirmilikler.

Çok teşekkür ederim gargara ağız çalkalama 2 gün yasak dedi doktor. Geçer umarım zamanla
Çok geçmiş olsun canım diş çok kötü cidden. Hamileyken kullanılır mı bilmiyorum ben öncedne ağrım vs olunca karanfil yağı damlatıyordum .
Çok teşekkür ederim , karanfil yağına bakayım bi , sanmıyorum zararının olacağını
Çok teşekkür ederim , sana da geçmiş olsun. Bebek vücuttaki kalsiyumu aldığı için dişler zayıflıyormuş o yüzden bazı gebelerde yaşanıyormuş diş problemleri.
Çok teşekkür ederim , geçmiş olsun sana da. Benim ilaç konusunda takıntılarım yok ne verilirse kullanırım bu gebeliğimde de 2 kere antibiyotik kullandım zaten ama doktor 1-2 gün bu yaşadıklarımın normal olduğunu ekstra bi ilaca gerek olmadığını söyledi. Dediğin gibi kar zarar hesabı yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…