2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla zamanında doğar bebişiniz. Benim de sat 8 Kasım ben de 8 Aralık'ta bekliyorum reglimi ama inşallah tutmuştur bu ay. 4 gündür erken gebelik testi yapıyorum hepsi negatif. Szce erken mi başlamışım testlere moralim çok erken deil geç döllenme felan yoksa olsa çıkardı diye düşünüyorum merak

Senin ne zamandı yumurtlama

Benim karışık

ben bu ay ovülasyon yapmam dedim
sonra 30 kasım akşamı şiddetli kasık ağrım başlayınca yapayım dedim
30 kasımı 1 aralığa bağlayan gece 01.30 yazan test onu yaptım %72 algıladı ama onu pik kabul ettim
sonrasında da hep silikleşti zaten
1733319627223.png

Merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla zamanında doğar bebişiniz. Benim de sat 8 Kasım ben de 8 Aralık'ta bekliyorum reglimi ama inşallah tutmuştur bu ay. 4 gündür erken gebelik testi yapıyorum hepsi negatif. Szce erken mi başlamışım testlere moralim çok bozuk.
Merhaba, cok tesekkur ederim :) amin. Erken gebelik testleri 4 gun oncesine kadar gosteriyor diye biliyorum ama tabi daha degerler pek yukselmemisse cikmiyor da olabilir. Bence gununuzun gelmesini bekleyip testi oyle tekrarlayin boylece kendinizi de cok strese sokmamis olursunuz. InsAllah istediginiz sonucu alirsiniz

Kızlar ovülasyon testim ilk defa yapıyorum 11. Günüm pik veya çatlamış anlamıyorum bilgi verirmisiniz

Eklentiler

• 20241204_171051.jpg
    20241204_171051.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba beni de aranıza alırmısınız 🥰
Beklenen regl 9 aralık
Ovu pik 24 kasım. Yumurtlamanın 10cu günü bugün

Kızlar ben öğlen ovü yapmıstım ama farketmeden geçtiğimiz aylardan kalan ovü testini yapmısım pik cıktı
Bu ay innovitayla takip ediyordum farkedince onlada yaptım şimdi onun kadar pik çıkmadı farkedermi acaba ya
Yarın silikleşmeyi görürsem catlama olarakmı düşüneyim
attığım fotoğraf demin yaptığım innovita test buda pik dimi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 26
kızlar benim bat bugün regl olmadım ptesi erken gebelik testi yapmıştım negatifti acaba tekrar denesem mi 😔

Kızlar ben öğlen ovü yapmıstım ama farketmeden geçtiğimiz aylardan kalan ovü testini yapmısım pik cıktı
Bu ay innovitayla takip ediyordum farkedince onlada yaptım şimdi onun kadar pik çıkmadı farkedermi acaba ya
Yarın silikleşmeyi görürsem catlama olarakmı düşüneyim
attığım fotoğraf demin yaptığım innovita test buda pik dimi
Arkadaşlar bu pik ve çatlama arasında ki fark tam olarak ne oluyo bilen birisi açıklayabilir mi arkadaşım da yaptı ama biz çözemedik

Arkadaşlar bu pik ve çatlama arasında ki fark tam olarak ne oluyo bilen birisi açıklayabilir mi arkadaşım da yaptı ama biz çözemedik
Pikken iki çizgi eşit yâda kontrol cizgisinden daha koyu olacak
Çatlama oluncada çizgi silikleşiyo
Yumurta catladıktan 14 gun sonrada regli

Benim karışık

ben bu ay ovülasyon yapmam dedim
sonra 30 kasım akşamı şiddetli kasık ağrım başlayınca yapayım dedim
30 kasımı 1 aralığa bağlayan gece 01.30 yazan test onu yaptım %72 algıladı ama onu pik kabul ettim
sonrasında da hep silikleşti zaten
Eki Görüntüle 3514694
Bu testlerin uygulaması falan mı var acaba yüzdelik veriyor hangi uygulama

X