Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Ben de hamileliğimi dişim sayedinde öğrenmiştim önce yüzümde çıban çıktı dedim herhalde nazarladım çok şişip ağrısı yayılınca acile gitmiştim gebe misin dedi bilmiyorum dedim test yaptı çıkmadı ilaç aldım üç gün sonra da diş dolgum düştü dişçiye gidecektim sonra adetimin 3 gün geciktiğini hatırladım test yaptım 2 adet 2 side pozitif çıktı ben de ilaç kullandım diye panikle tekrar acile gittim dedim bir kaç gün önce bana test yapıldı negatifti bir sürü ilaç verildi bu gün pozitifim ne olacak falan korkma dediler yani diş problemleri hamilelikte maalesef olabiliyor çok şükür dolgu düşen yerin kanal tedavisi iyi yapılmış hiç ağrı yaşamadım

Hissediyor evet. Hatta geçen ben sabah uyandım bebek hareketli değil diye strese girdim. Yok hareketli idi o, sen uyuyordun dedi. Çok mutlu oldum.

Ben üniversite hastanesindeyim. Benim durumumda şu: eğer anestezi almam gerekecek ise hazırlık yapmaları lazım. Oldu ki normal doğum yaptım ve anestezi almam gerekti, o zaman nasıl anestezi bölümü bana göre ameliyathane hazırlayacak.Malum anestezi ile ilgili bir ailevi genetik bir rahatsızlığımiz var. Doktor da diyor ki normal doğumdan anesteziye geçilse bile bölgesel anestezi oluyor o. Bir şey olmaz ondan. Ama anestezi de diyor ki normal bile olsa bilmemiz hazırlanmamiz lazım. Nasıl bileyim ki ben normal doğum zamanını Kimisi doğur 4.5 kiloya kadar dogurulur diyor, kimisi yok olmaz asla diyor. Vallahi yoruldum, doktorlar kendi aralarında konuşmayıp beni bir anestezi bir kadın doğum yoruyorlar kısacası. Bugün 35+2 oldum. Artık belli olsun istiyorum.

Yani bu durumda riske etmeyip sezaryen yapmalari gerekiyor bence

Evet ya hareketleri çok uzun oluyor beni yerimden oynatıyor resmen, geçen babası elini karnıma koydu o sırada bi teklemeledi eşim şok benim bebiş abisi gibi kuduruk olacak heralde
Yaaa maşallah
Benim d söyle canım 34+2 deyiz özellikle pazar günü dinlendiğim için mi bilmiyorum hiç durmuyor maşallah ayakta bile artık bellli oluyor eskiden bu kadar uzun süre hareket etmiyordu
Maşallah benimkide öyle valla şaşırıyorum uzun uzun oynayınca
Kız bende öyle oldum işte annemlerle kahve içerken suyum geldi bi anda girtik hastameye açılma yok sancı yok suni verildi öğlen gece doğurdum doktorum demişti sezaryene dönelim diye dinlemedim normalde normal diye tutturdum şimdi kendime laf edip duruyorum

Hanımlar selam. 31. Haftadayım. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Yüksek derecede lökosit ve eritrosit tespit edildi. Antibiyotik verildi. Daha önce bu aylarda enfeksiyon geçiren var mı? Biraz endişelendim

Hanımlar selam. 31. Haftadayım. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Yüksek derecede lökosit ve eritrosit tespit edildi. Antibiyotik verildi. Daha önce bu aylarda enfeksiyon geçiren var mı? Biraz endişelendim
Merhaba, ben geçirmedim ama bu aylarda enfeksiyon muhakkak tedavi edilmeli. Bol su için, antibiyotiği düzenli kullanın. Enfeksiyonun durumuna göre normal doğum dahi sakıncalı. Hastanede şeker takibi icin yatıyorum ben oda arkadaşlarımdan ve gelen giden doktorlardan bir sürü şey öğrendim bu sırada. Enfeksiyon nedeniyle doğumdan sonra yatan bile var. Ama onunki tedavi edilmemiş. Doktor tekraren enfeksiyon geçti mi diye bakmamış.

Son düzenleme:
De mi ben de öyle düşünüyorum. Öyle olacak gibi zaten.
Hayirla sagliklagelsin minnak sende kolayca dogum yap insallah canim
ayni kaderi yaşamissiniz kiz suni sanci adami delirtiyor ben 2 kurtaj 1 dusuk yaptim 3. Dusugumde bana suni sanci hapi verdi doktor kolay düşsün diye 10 haftalikti anamdan emdigim süt burnumdan geldi o nasil bi kafa nasil bir acı

Canım çok geçmiş olsun, antibiyotik verdi mi? İnşallah enfeksiyon değildir enfeksiyon vücut ağrısı yapar çünkü

Bende geçen içimden anneler her gebelikte bi diş kaybediyor maşallah benimki ikinci hiçbir şey olmadı diye geçirdim. Aldım başıma belayı ertesi gün sağ üst tüm dişlerim ağrıyordu, en çokta kaplama olan dişim ağrıdı. Deli oldum ağrısından hemen randevu aldım ama onu da iptal ettim gebeyim bişey yapmazlar diye

Kizlar nstye girdim sorun yok bebiş 2 hafta önce 1 hafta önden gidiyordu simdi haftasi ile uyumlu 33+0 olduk dogumu kararlaştirdim kocamin dogum gününde 10 ocakta dogumum var
Oyy maşallah bana da her şey yolunda giderse 10 ocak tarihini vermişti dr um

Şükürler olsun 3 saat uyumuşum şimdi uyandım azalmış ağrım . Ama benim normalde regl zamanı çok az ağrım olur bu onun kat ve kat daha fazlasıydı . Sanırım yalancı doğum sancısı dedikleri böyle bir şey

Kizlar nstye girdim sorun yok bebiş 2 hafta önce 1 hafta önden gidiyordu simdi haftasi ile uyumlu 33+0 olduk dogumu kararlaştirdim kocamin dogum gününde 10 ocakta dogumum var
Yaaa ne güzel haber artık mutlu sona yaklaşıyoruz inşallah grubun ilk günü belli olan sen mi oldun canım inşallah her şey gönlünden geçen gibi hatta daha güzel olur

Bir aydır lökosit 350-450 arası ölçülüyor. 4 kutu antibiyotik bitti ama aynı. Doktor kültür testinde üreme yoksa sorun yok rahat ol dedi.

Canım bende normal doğurmak istemiyorum ama doktorum onu destekliyor eşim de nornalmdogum yancisibana kimse ne istersin diye Dr sormuyor bebekte nornalmdogum pozisyonunda bilmiyorum napcami bende

Peki sizin bebişin başı ne durumda benimki aşağıda o yüzden mi acaba ağrı
Benimki de dönmüş ama biraz yanlamasına duruyor tam dik bir şekilde değil. Valla normal görüyorlar sanırım artık sona yaklaştığımız için ama yine de ihmal etme istersen görün bir doktora son zamanlar önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…