Hissediyor evet. Hatta geçen ben sabah uyandım bebek hareketli değil diye strese girdim. Yok hareketli idi o, sen uyuyordun dedi. Çok mutlu oldum.Gerçi erkekler açık açık söyleneni anlama konusunda bile zorluklar yaşayabiliyorbebeğin tekmelerini hissedebiliyor mu? Bu bence çok önemli bir şey bağlanma konusunda. Geçen baktım kardeşiyle konuşuyor gururla anlatıyor "ben seslenince hemen tepki veriyor, sesimi tanıyor" diyordu. Özellikle gece yatarken zaten hareketli oluyorlar ya. Bol bol elini koysun seslensin. İki kere denk gelince bana tepki verdi diye seviniyorlar zaten
Ben üniversite hastanesindeyim. Benim durumumda şu: eğer anestezi almam gerekecek ise hazırlık yapmaları lazım. Oldu ki normal doğum yaptım ve anestezi almam gerekti, o zaman nasıl anestezi bölümü bana göre ameliyathane hazırlayacak.Malum anestezi ile ilgili bir ailevi genetik bir rahatsızlığımiz var. Doktor da diyor ki normal doğumdan anesteziye geçilse bile bölgesel anestezi oluyor o. Bir şey olmaz ondan. Ama anestezi de diyor ki normal bile olsa bilmemiz hazırlanmamiz lazım. Nasıl bileyim ki ben normal doğum zamanınıbenim arkadaşin suyu erken gekdi tutturdu normal dogurcam diye ya sacmalama diyorum dinkemiyor tam 12 saat falan olmayan ssnci ve acilma ile suni sanci aldi sonra tıpış tıpış sezaryen oldu o da hep aynisini der kafama ....
Benimki geceleri hic uyumuyor ya var gucuyle tepiniyor resmen
Canim hangi hastanedesin devlette mi onlar normale zorluyorlar malesef
Yani bu durumda riske etmeyip sezaryen yapmalari gerekiyor benceBen üniversite hastanesindeyim. Benim durumumda şu: eğer anestezi almam gerekecek ise hazırlık yapmaları lazım. Oldu ki normal doğum yaptım ve anestezi almam gerekti, o zaman nasıl anestezi bölümü bana göre ameliyathane hazırlayacak.Malum anestezi ile ilgili bir ailevi genetik bir rahatsızlığımiz var. Doktor da diyor ki normal doğumdan anesteziye geçilse bile bölgesel anestezi oluyor o. Bir şey olmaz ondan. Ama anestezi de diyor ki normal bile olsa bilmemiz hazırlanmamiz lazım. Nasıl bileyim ki ben normal doğum zamanınıKimisi doğur 4.5 kiloya kadar dogurulur diyor, kimisi yok olmaz asla diyor. Vallahi yoruldum, doktorlar kendi aralarında konuşmayıp beni bir anestezi bir kadın doğum yoruyorlar kısacası. Bugün 35+2 oldum. Artık belli olsun istiyorum.
De mi ben de öyle düşünüyorum. Öyle olacak gibi zaten.Yani bu durumda riske etmeyip sezaryen yapmalari gerekiyor bence
Yaaa maşallahEvet ya hareketleri çok uzun oluyor beni yerimden oynatıyor resmen, geçen babası elini karnıma koydu o sırada bi teklemeledi eşim şokbenim bebiş abisi gibi kuduruk olacak heralde
MaşallahBenim d söyle canım34+2 deyiz özellikle pazar günü dinlendiğim için mi bilmiyorum hiç durmuyor maşallah ayakta bile artık bellli oluyor eskiden bu kadar uzun süre hareket etmiyordu
Kız bende öyle oldum işte annemlerle kahve içerken suyum geldi bi anda girtik hastameye açılma yok sancı yok suni verildi öğlen gece doğurdumbenim arkadaşin suyu erken gekdi tutturdu normal dogurcam diye ya sacmalama diyorum dinkemiyor tam 12 saat falan olmayan ssnci ve acilma ile suni sanci aldi sonra tıpış tıpış sezaryen oldu o da hep aynisini der kafama ....
Benimki geceleri hic uyumuyor ya var gucuyle tepiniyor resmen
Canim hangi hastanedesin devlette mi onlar normale zorluyorlar malesef
Merhaba, ben geçirmedim ama bu aylarda enfeksiyon muhakkak tedavi edilmeli. Bol su için, antibiyotiği düzenli kullanın. Enfeksiyonun durumuna göre normal doğum dahi sakıncalı. Hastanede şeker takibi icin yatıyorum ben oda arkadaşlarımdan ve gelen giden doktorlardan bir sürü şey öğrendim bu sırada. Enfeksiyon nedeniyle doğumdan sonra yatan bile var. Ama onunki tedavi edilmemiş. Doktor tekraren enfeksiyon geçti mi diye bakmamış.Hanımlar selam. 31. Haftadayım. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Yüksek derecede lökosit ve eritrosit tespit edildi. Antibiyotik verildi. Daha önce bu aylarda enfeksiyon geçiren var mı? Biraz endişelendim
Hayirla sagliklagelsin minnak sende kolayca dogum yap insallah canimDe mi ben de öyle düşünüyorum. Öyle olacak gibi zaten.
Yaaa maşallah
Maşallahbenimkide öyle valla şaşırıyorum uzun uzun oynayınca
Kız bende öyle oldum işte annemlerle kahve içerken suyum geldi bi anda girtik hastameye açılma yok sancı yok suni verildi öğlen gece doğurdumdoktorum demişti sezaryene dönelim diye dinlemedim normalde normal diye tutturdum şimdi kendime laf edip duruyorum
Canım çok geçmiş olsun, antibiyotik verdi mi? İnşallah enfeksiyon değildir enfeksiyon vücut ağrısı yapar çünküKızlar benim cumartesi günü durduğum yerde 20lik dişim kırıldı enfeksiyon olma ihtimali olduğu için mecburen dün çekildi. Ameliyat gibi olmadı ama kökü kıvrık zor bir dişti 20 dk falan sadece dişi çıkarmak için uğraştılar. Bir de uyuşmadı o yüzden fazladan anestezi de verdi doktor. Ama çok ağrım var parol yetmiyorbir de işin garip tarafı her yerim ağrıyor. Dişim , boğazım , alt karnım , bacaklarım. Neden böyle oldu anlamadım. İnşallah hemen geçer. Su bile içerken canım açıyor şu an
Oyy maşallahKizlar nstye girdim sorun yok bebiş 2 hafta önce 1 hafta önden gidiyordu simdi haftasi ile uyumlu 33+0 olduk dogumu kararlaştirdim kocamin dogum gününde 10 ocakta dogumum var
Şükürler olsun 3 saat uyumuşum şimdi uyandım azalmış ağrım . Ama benim normalde regl zamanı çok az ağrım olur bu onun kat ve kat daha fazlasıydı . Sanırım yalancı doğum sancısı dedikleri böyle bir şeyAy cnm nasıl oldun .acaba doğum sancısı mi
Aslında olur cnm.ilcede oturuyorum ben.devlet Hastanesi'nde var gebe okulu.ben hiç umursamiyordum geçen kontrole gittiğimde ebe çok ısrar etti 5dk uğra en azından die.ugradik 15dk eşim oğlum.benim 2.cocuk olcagindan çok ilgimi çekmedi açıkçası.
Hahaha GS aşkı da olmasa renk bilcekler mi bu erkekler acaba.bebek doğunca da bı vakit sonra yükleniyor babalık hissi.en azından bizimkine öyle olmuştu.daha yeni 1 2 senedir oğluyla ilgilenebilio.kucukken oğlum babasını sevmezdi bile ilgi görmediğinden.ama maşallah şimdi çok ilgili oğluyla.
Ah cnm ya geçmiş olsun.ben 2013te cektirmistim.yan yatmıştı ve gomuktu.cok fena şekilde çektiler tansiyonum düştü fln.2saat uğraştılar.berbat bisey o yirmilikler.
Bende elendim :))) Aslında çok iyiyim ama tekme ve hareketlerden oturup çalışamıyorum çocum içerde boks yapıyor sanki ve sürekliO zaman ben elendim yine
Yaaa ne güzel haberKizlar nstye girdim sorun yok bebiş 2 hafta önce 1 hafta önden gidiyordu simdi haftasi ile uyumlu 33+0 olduk dogumu kararlaştirdim kocamin dogum gününde 10 ocakta dogumum var
Bir aydır lökosit 350-450 arası ölçülüyor. 4 kutu antibiyotik bitti ama aynı. Doktor kültür testinde üreme yoksa sorun yok rahat ol dedi.Hanımlar selam. 31. Haftadayım. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Yüksek derecede lökosit ve eritrosit tespit edildi. Antibiyotik verildi. Daha önce bu aylarda enfeksiyon geçiren var mı? Biraz endişelendim
Sağlıklı olsunlarda artık ne diyelimBende elendim :))) Aslında çok iyiyim ama tekme ve hareketlerden oturup çalışamıyorum çocum içerde boks yapıyor sanki ve sürekli
Canım bende normal doğurmak istemiyorum ama doktorum onu destekliyor eşim de nornalmdogum yancisiBeni galiba normal doğum yaptiracaklar. Çok gerildim. Hiç normal dogurmak istemiyorum. Buradaki bir doktor bana sen nasıl normal doguracaksin bebek büyük dedi. Bir profa gittim o da aynısını dedi. Normal doğmaz dedi. Şimdi başıma 4.5 kiloya kadar normal doğabilir diyen doktorlar çıktı. Ben normal doğurmak istemiyorum vallahi. Sezaryen de zor ama normalde kontrol sende gibi. Ben öyle ıkınamam, beceremem gibi geliyor normal doğurmayı.
Benimki de dönmüş ama biraz yanlamasına duruyor tam dik bir şekilde değil. Valla normal görüyorlar sanırım artık sona yaklaştığımız için ama yine de ihmal etme istersen görün bir doktora son zamanlar önemliPeki sizin bebişin başı ne durumda benimki aşağıda o yüzden mi acaba ağrı