2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar benim bugün regl günüm fakat gelen giden yok. Kasıklarımda ağrı var aynı regl olmadan önceki ağrı gibi. Bir yıldır deniyoruz herhangi bir gebelik olmadı. Elimde kaset test var sizce ne zaman yapmaliyim testi. Ben pazar falan yapayım diye düşünüyorum.

Kızlar benim bugün regl günüm fakat gelen giden yok. Kasıklarımda ağrı var aynı regl olmadan önceki ağrı gibi. Bir yıldır deniyoruz herhangi bir gebelik olmadı. Elimde kaset test var sizce ne zaman yapmaliyim testi. Ben pazar falan yapayım diye düşünüyorum.
Olmazsanız yarın sabah yapın varsa çıkar bence

Eldorin Eldorin cnm cuma günü aşılama yapicam listeye eklersin bide arkadaşlar 1 saat sonra çatlatma iğnesini yapicamda yumurtam sağ tarafta gelişti 1 tane var iğneyi hangi tarafa yapmamın bı önemi var mı sizce yada doğrusu hangi tarafa yapmak

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle ❤️ yerleşme kanamanız nasıl oldu adetinizden kaç gün önceydi ne kadar sürdü. Ben bu ay çatlatma iğnesi oldum cuma regl tarihim ama dünden beri ufak lekelenmelerim var normalde lekelenme yaşamam birkaç gün aynı gün gelir, siz de regl oldum sanmışsınız sanırım neler yaşadınız acaba
Merhaba, cok tesekkur ederim. Benim aplikasyondan normalde 5 aralik regl baslangici olarak gorunuyordu sonra degisti 4 aralik oldu yani bugun. Pazartesi aksam cok acik renkte kahverengi lekelenme yasadim sadece peceteye geliyordu. Sali cizgi halindeydi, bugun de 1-2 damla kahverengi gelince peceteye test yapmaya karar verdim. Benim normalde lekelenme olunca ayni gun regl olurdum. Bu kez olmayina test yapmak istedim ama baska belirtilerim olmadigindan acikcasi hic hamile oldugumu dusunmemistim. Umarim hersey istediginiz gibi olur

Merhaba, cok tesekkur ederim. Benim aplikasyondan normalde 5 aralik regl baslangici olarak gorunuyordu sonra degisti 4 aralik oldu yani bugun. Pazartesi aksam cok acik renkte kahverengi lekelenme yasadim sadece peceteye geliyordu. Sali cizgi halindeydi, bugun de 1-2 damla kahverengi gelince peceteye test yapmaya karar verdim. Benim normalde lekelenme olunca ayni gun regl olurdum. Bu kez olmayina test yapmak istedim ama baska belirtilerim olmadigindan acikcasi hic hamile oldugumu dusunmemistim. Umarim hersey istediginiz gibi olur
Çok çok teşekkür ederim 🌸 ya inan adet olduğuma emin gibiyim adet sancılarım var göğüs hassasiyetim vardı azaldı tam olma hallerim, ama işte sökülmeyince tam senin anlattığın gibi bir hal olunca.. bilemedim. yarın olmazsa test yaparım belki, Allah biliyor ya eminim adet olacağından ama işte bir umut :) çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba, uzun zamandır sessizce grubu okuyorum ve neden ben de yazmayayım diye düşündüm. Grubun enerjisi çok çok güzel. Benim sat 14 kasım-bat 12 aralık Eldorin Eldorin . Tamamen takvim yöntemiyle denedik bu ay, bakalım neler olacak. Yaşım artık çok genç olmadığı için beklentimi biraz düşük tutuyorum. 10 yaşında bir oğlum var ve bence bir kardeşi hak ediyor 💜. Çift çizgi görenleri heyecanla okudum, bu ay çift çizgi göremeyenlere de iyi dileklerimi gönderiyorum 😍

hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor varmı batı yaklaşan test yapacak olan yapan 😊

hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor varmı batı yaklaşan test yapacak olan yapan 😊
Benim bir hafta kaldı canım ama ovu testi pik çıkrı bugün kafam karışık

Eklentiler

• IMG_1567.jpeg
    IMG_1567.jpeg
    187,4 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_1569.jpeg
    IMG_1569.jpeg
    178 KB · Görüntüleme: 6
X