Sonlara doğru az mı kilo alıyorlar acabaBenim minnak dün tam 35. hafta idi, 3226 gram çıktı. 34+3'te 3155 ölçmüslerdi. Galiba bu kez çok kilo almadı diye düşündüm. Cihazdan cihaza elbette fark eder ama ben de diyet düzenini sürdürdüm. Acaba ondan mı bu kez az kilo aldı diye düşündüm.
Link var mi canimEki Görüntüle 3513918 hepsiburadadan yaptırdım
Böyle diyen arkadaşım da oldu.Sonlara doğru az mı kilo alıyorlar acaba
Doktorum varsa hastanede bende yarın gitmeyi düşünüyorum kilosunu çok merak ediyorum ama sağlıklı olsunda kilo da alırlarBöyle diyen arkadaşım da oldu.
Ayy bnde çok merak ediyorum 2 hafta önce 1900 dü cumartesi gitcez bizdeDoktorum varsa hastanede bende yarın gitmeyi düşünüyorum kilosunu çok merak ediyorum ama sağlıklı olsunda kilo da alırlar
Ya hiçbir şeyin fazlası da azı da iyi değil. Ama cinnabon diyor ya bebekler de sonuçta farklı farklı anne babalardan ya da kendileri farklı bir birey. Kimisi kilolu kimisi zayıf, kimisi uzun kimisi kısa olacak tabi ki. Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil.Doktorum varsa hastanede bende yarın gitmeyi düşünüyorum kilosunu çok merak ediyorum ama sağlıklı olsunda kilo da alırlar
Kız hiç karınla ilgili değil bence. 45 kilo biri dün 4 kilo bebek doğurduAyy bnde çok merak ediyorum 2 hafta önce 1900 dü cumartesi gitcez bizdeBu aralar karnım çok büyüdü bebek mi alıyor kendime mi yarıyorum merak ettim
Ayy ben en son lisede 45 kiloydumKız hiç karınla ilgili değil bence. 45 kilo biri dün 4 kilo bebek doğurdu
Ayy bnde çok merak ediyorum 2 hafta önce 1900 dü cumartesi gitcez bizdeBu aralar karnım çok büyüdü bebek mi alıyor kendime mi yarıyorum merak ettim
Bnde de aşırı bi iştah artışı var bu aralar ne yesem diye bakınıyorum resmenBizim de 1900 su en son benim kizce minnak fazla almamıştır gibime geliyor ağzımda hiç boş değil ama Göreceğiz
O bende de var. Aşırı derecede aç hissediyorum. Şuradan bir eve gideyim hayırlısı ile tam porsiyon yemesem de yarım porsiyon tatlı kesin yiyeceğim.Bnde de aşırı bi iştah artışı var bu aralar ne yesem diye bakınıyorum resmen
Afiyet bal şeker olsunO bende de var. Aşırı derecede aç hissediyorum. Şuradan bir eve gideyim hayırlısı ile tam porsiyon yemesem de yarım porsiyon tatlı kesin yiyeceğim.
Son haftalarda bence yesen de çok kilo alınmıyor sankiAfiyet bal şeker olsunAynı zamnda bu haftayı kilo almadan kapatmaya çalışıyorum bu iştahla zor biraz
MaşallahBenimkide hep uyuyo nazar değmesinbenle uyuyo ben uyanınca kalkıyo sabah gece 3-4 kere wc ye kalkıyroum onda bile kalmıyo umarım doğuncada böyle devam eder
Evt oyle ya anne karninda nasilsa doguncada oyle oluyor bnmkilerde hep sakindiMaşallahbenim akrabamın bebeğide karnında çok az hareket ediyordu. Doğdu ve gerçekten sakin,huzurlu ve süreklş uyuyan bi bebiş oldu
O zaman ben elendim yineEvt oyle ya anne karninda nasilsa doguncada oyle oluyor bnmkilerde hep sakindi
Neyse ki şöyle ihtiyaclarim yok sezeryan misKızlar az önce instagramda bi videoya denk geldim. Normal doğum yapacak olanlar için, ıkınma yöntemini söylüyordu. Normalde doktor sana ıkın diyor ve sen ıkınıyorsun ama bazen fayda etmiyor. Şahsen bana etmemişti ve ebe dirsekleriyle bastırdı öyle doğurabilmiştim. Ikınma şeklin büyük abdestteki gibi değil, öksürürken kasılan kasların gibi olması gerekiyormuş. Yani ıkın dediğinde öksürdüğün kaslarını hatırla ve onları sık.