Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Sonlara doğru az mı kilo alıyorlar acaba

Doktorum varsa hastanede bende yarın gitmeyi düşünüyorum kilosunu çok merak ediyorum ama sağlıklı olsunda kilo da alırlar
Ayy bnde çok merak ediyorum 2 hafta önce 1900 dü cumartesi gitcez bizde Bu aralar karnım çok büyüdü bebek mi alıyor kendime mi yarıyorum merak ettim

Doktorum varsa hastanede bende yarın gitmeyi düşünüyorum kilosunu çok merak ediyorum ama sağlıklı olsunda kilo da alırlar
Ya hiçbir şeyin fazlası da azı da iyi değil. Ama cinnabon diyor ya bebekler de sonuçta farklı farklı anne babalardan ya da kendileri farklı bir birey. Kimisi kilolu kimisi zayıf, kimisi uzun kimisi kısa olacak tabi ki. Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil.
İki günlük hastane maceramda bile gördüm ki; gerçekten insan kendisini neyin karşılayacağını bilemiyor ve bebeklerimizin tahtını yapıyoruz ama bahtını yapamıyoruz. Allah bebeklerimize sağlık ve açık talih versin

Ayy bnde çok merak ediyorum 2 hafta önce 1900 dü cumartesi gitcez bizde Bu aralar karnım çok büyüdü bebek mi alıyor kendime mi yarıyorum merak ettim
Bizim de 1900 su en son benim kizce minnak fazla almamıştır gibime geliyor ağzımda hiç boş değil ama Göreceğiz

Kızlar aptamil ilk adımlarım uygulamasında ‘yenidoğan bebek bakım ‘ eğitimi başladı izlemek isteyen olursa

O bende de var. Aşırı derecede aç hissediyorum. Şuradan bir eve gideyim hayırlısı ile tam porsiyon yemesem de yarım porsiyon tatlı kesin yiyeceğim.
Afiyet bal şeker olsun Aynı zamnda bu haftayı kilo almadan kapatmaya çalışıyorum bu iştahla zor biraz

Benimkide hep uyuyo nazar değmesin benle uyuyo ben uyanınca kalkıyo sabah gece 3-4 kere wc ye kalkıyroum onda bile kalmıyo umarım doğuncada böyle devam eder
Maşallah benim akrabamın bebeğide karnında çok az hareket ediyordu. Doğdu ve gerçekten sakin,huzurlu ve süreklş uyuyan bi bebiş oldu

Kızlar az önce instagramda bi videoya denk geldim. Normal doğum yapacak olanlar için, ıkınma yöntemini söylüyordu. Normalde doktor sana ıkın diyor ve sen ıkınıyorsun ama bazen fayda etmiyor. Şahsen bana etmemişti ve ebe dirsekleriyle bastırdı öyle doğurabilmiştim. Ikınma şeklin büyük abdestteki gibi değil, öksürürken kasılan kasların gibi olması gerekiyormuş. Yani ıkın dediğinde öksürdüğün kaslarını hatırla ve onları sık.

Maşallah benim akrabamın bebeğide karnında çok az hareket ediyordu. Doğdu ve gerçekten sakin,huzurlu ve süreklş uyuyan bi bebiş oldu
Evt oyle ya anne karninda nasilsa doguncada oyle oluyor bnmkilerde hep sakindi

Neyse ki şöyle ihtiyaclarim yok sezeryan mis ayyy ben normal dogurcam falan diye tuttursam kesin doktorum kafami duvarlara falan sürterdi sinirden muayene bile olamiyorum 40 kontrolünde kiz sen iyi ki normal dogurcam demedin dedi adam bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…