benimde geçen sene doğuma kadar vardı bende antibiyotik fitil felan kullanmıştım ama ona rağmen geçmedi yine de sıkıtı olmadı doğumum da normaldi doktorum da sıkıntı yapmadıHanımlar selam. 31. Haftadayım. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Yüksek derecede lökosit ve eritrosit tespit edildi. Antibiyotik verildi. Daha önce bu aylarda enfeksiyon geçiren var mı? Biraz endişelendim
Kız maşallah nasıl dayanıonKızlar ben en son 30+5 te muayene oldum, dr la konuşmadık ne zaman geleyim diye şu an 33+2 yim. Sizce bu hafta mı kontrole gideyim haftaya mı? İlk gebeliğimde de aynı dr a gidiyordum 32 den sonra muayene sıklığı artmıştı ve her gittiğimde nst ye sokuyordu. Şu an çok şükür bi sıkıntım yok ama bilemedim ne zaman gideceğimi
Di mi yaa bencede gideyim bu haftaKız maşallah nasıl dayanıon3hafta olmuş nerdeyse.bence sen bu hafta git.ben geçen hafta salı gitmistim.33+3düm.10gun sonra gel dedi.cuma gitcem. nst ye girmeye başladık 32den sonra.sende nst ye girersin artık.
Bı zahmet git gariDi mi yaa bencede gideyim bu haftabebemi de özledim zaten
Evet bence gitmelisin 34 den sonra bana 2 haftada bir gel artık dedilerKızlar ben en son 30+5 te muayene oldum, dr la konuşmadık ne zaman geleyim diye şu an 33+2 yim. Sizce bu hafta mı kontrole gideyim haftaya mı? İlk gebeliğimde de aynı dr a gidiyordum 32 den sonra muayene sıklığı artmıştı ve her gittiğimde nst ye sokuyordu. Şu an çok şükür bi sıkıntım yok ama bilemedim ne zaman gideceğimi
Bende hep bebeğin altini nasıl değiştiririm diye oyuncak ayı ile alt değistirme provası yaptımYa evet YouTube da çok daha zengin bilgiler, çok daha uzman kişiler tarafından veriliyor. Bizimkinde amaç biraz pratik yapmak, çünkü maket bebeklerle uygulama var. Bir de biraz ortam değişsin
Canım ben yirmilik ağrısını bilirim çok zor. Tabi gebelik öncesi yaşamıştım diş hastanesindeki doktorda acilde biz çekmiyoruz tekrar randevu al deyip ağrı kesici yazıp yollamıştı. Arveles bir tek işe yarıyordu onunda etkisi kısa sürüyordu, bir günde bir kutu bitirdiğimi bilirim. En son baktım ilaç midemi etkileyecek eczaneye gittim dedim bu ağrının çözümü var mı ? Eczacı bana bir sprey vermişti bunu ağrıyan dişine sık sonra tükür ağzında kalanı demişti. Bildiğin onu sıkınca rahatlıyordum uyuşturucu sprey gibiydi. Tadı da ağız çalkalama suyuna benziyordu. Tabi gebelikte kullanılır mı bilmiyorum ama sonuçta yutmuyorsun tükürüyorsunKızlar benim cumartesi günü durduğum yerde 20lik dişim kırıldı enfeksiyon olma ihtimali olduğu için mecburen dün çekildi. Ameliyat gibi olmadı ama kökü kıvrık zor bir dişti 20 dk falan sadece dişi çıkarmak için uğraştılar. Bir de uyuşmadı o yüzden fazladan anestezi de verdi doktor. Ama çok ağrım var parol yetmiyorbir de işin garip tarafı her yerim ağrıyor. Dişim , boğazım , alt karnım , bacaklarım. Neden böyle oldu anlamadım. İnşallah hemen geçer. Su bile içerken canım açıyor şu an
Ben 31 demi ne gitmiştim 1 ay sonra gel dedi bana ozeldeki doktorum .bugün 34.haftadayim.devletteki.doktoruma gittim nstye bağladı ilk defaDi mi yaa bencede gideyim bu haftabebemi de özledim zaten
Ben 32de ve 34te girdim şükür bsy cikmadi.Ben 31 demi ne gitmiştim 1 ay sonra gel dedi bana ozeldeki doktorum .bugün 34.haftadayim.devletteki.doktoruma gittim nstye bağladı ilk defa
Benim dr da bağlar kesin, gitcem bu haftaBen 31 demi ne gitmiştim 1 ay sonra gel dedi bana ozeldeki doktorum .bugün 34.haftadayim.devletteki.doktoruma gittim nstye bağladı ilk defa
Maşallah bebise cnm.ah bu karbonhidratlari bı azaltabilsek keşkeKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. Çok şükür bir sıkıntı yok ama bebek kilolu dikkat et dedi. 35+2 ama 36+ 5 ile uyumlu dedi karbonhidratı bırak, şekeri azalt dedi. Artık haftalık gidicem kontrole. Bir de günlük hareketlerini sayıyor musun dedi günde en az 10 defa hareket etmeli dedi.
Maşallah miniğeKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. Çok şükür bir sıkıntı yok ama bebek kilolu dikkat et dedi. 35+2 ama 36+ 5 ile uyumlu dedi karbonhidratı bırak, şekeri azalt dedi. Artık haftalık gidicem kontrole. Bir de günlük hareketlerini sayıyor musun dedi günde en az 10 defa hareket etmeli dedi.
Ben 28+6 da gittim. 33+6 da gidicem randevu aldımKızlar ben en son 30+5 te muayene oldum, dr la konuşmadık ne zaman geleyim diye şu an 33+2 yim. Sizce bu hafta mı kontrole gideyim haftaya mı? İlk gebeliğimde de aynı dr a gidiyordum 32 den sonra muayene sıklığı artmıştı ve her gittiğimde nst ye sokuyordu. Şu an çok şükür bi sıkıntım yok ama bilemedim ne zaman gideceğimi
Bende idrar yolu enfeksiyonu gördü biraz nasıl görünüyor ordan anlamadım aslaBen 32de ve 34te girdim şükür bsy cikmadi.
Aynen banada hamur işi bırak dedi de ben saldım çayıra Mevla kayiraMaşallah bebise cnm.ah bu karbonhidratlari bı azaltabilsek keşke
Aa neden acaba hic duymadım canım benim ilkinde de öyle bir ağrı olmadıKızlar makat ağrısı çeken var mı oturamıyorum ya doğum mu yapicam acaba