Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Yok kuzum daha yeni verildi sipariş maks 1 hafta olmuştur yani. Yakında gelir kaynanamlar 9 10 aralık gibi gidicekler bulgaristana o zamana gelir alıp dönerler

Yok kuzum daha yeni verildi sipariş maks 1 hafta olmuştur yani. Yakında gelir kaynanamlar 9 10 aralık gibi gidicekler bulgaristana o zamana gelir alıp dönerler
Hım anladım cnm.bnm 4.siparisim bugün geldi ama şöyle bakiyorum da fiyatlar öncekine göre biraz artmış.vergiyle birlikte sanırım burdakiyle aynı fiyatı bulcak.ben genelde kendim ve oğlum için alıyorum
Ayy çok beğendim

Kizlar cikolata yaptirdiniz mi
Ben instagramda eyes design a yaptırdım
Elit marka çiko 100 tanesini 1050 ye yaptırdım ama şuan ne bilmiyorum tasarımı kendim tasarladım sizde gönlünüze göre yapmanıza yaedımcı olurlar

Eklentiler

• cb3b7376-a6eb-49c7-a80a-6adaa7d10d0d.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 9097f220-eaaa-4690-87c1-8777129640d0.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 29
  • 578dff05-8337-47ce-b693-3d10bd993c00.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 27
  • 761b568a-5b55-4d5d-89b8-dd7e0046f926.jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar sizin bebeklerde gece çok uyuyo mu resmen kalkmiyo bizler gibi uyuyo önceden kaldırırdı beni üç dört defa.sayesinde uyuyorum
Evet 1 haftadır öyleyiz bizde bazen gece kalkıp biseyler atıştırıyorum niye hareket etmedi diye analık delilik gercekten

Ben instagramda eyes design a yaptırdım
Elit marka çiko 100 tanesini 1050 ye yaptırdım ama şuan ne bilmiyorum tasarımı kendim tasarladım sizde gönlünüze göre yapmanıza yaedımcı olurlar
Cok guzel tesekkur ederim bende bakayim

Nasıl oldun canım P purplilac var mı bir gelişme . Testlerin nasıl çıktı .
Ben bugün doktora gittim bebek önden gidiyor doğru ama seninki genetik çünkü suyun normal dedi . Ben de artık peşine düşmicem

Ne kadar önde acaba kac hafta/gr çıktı bende bu hafta gideceğim suyum fazla bebek öndeydi en son ama cok değil bence burdaki kilolalara göre zaten yanılma payıda var

Ne kadar önde acaba kac hafta/gr çıktı bende bu hafta gideceğim suyum fazla bebek öndeydi en son ama cok değil bence burdaki kilolalara göre zaten yanılma payıda var
Ben de aynı fikirdeyim . Geçen hafta bir profesöre muayene oldum . 2600 ölçmüştü kilosunu bu devlette gittiğim doktor 2700 kilosu dedi . Yani normalde 1 haftada daha fazla olurdu bu sefer böyle dedi . Cihazdan cihaza fark ediyor bence .
34+1 deyim ben .
Ben şeker yüklemem temiz çıkmıştı sonradan tekrar şeker çıkabilir mi dedim evet çıkabilir ama sizinkisi bence genetik çünkü suyunuz fazla değil dedi .

Benim suyumda fazla oldugu halde seker yuklemesinde bisey çıkmadı genetik dedi ilk çocugumda iriydi boy kilo 31+5 de gitmiştim tam 2 kiloydu bence normal kilosu

Benim suyumda fazla oldugu halde seker yuklemesinde bisey çıkmadı genetik dedi ilk çocugumda iriydi boy kilo 31+5 de gitmiştim tam 2 kiloydu bence normal kilos
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz zaten ultrasonda -300 de olabiliyormuş

Benim şeker ölçümlerim iyi çıktı. Muhtemelen yarın taburcu edileceğim. Suyum benim de iyi imiş. Doktor yine de diyetine dikkat et dedi.

Benim minnak dün tam 35. hafta idi, 3226 gram çıktı. 34+3'te 3155 ölçmüslerdi. Galiba bu kez çok kilo almadı diye düşündüm. Cihazdan cihaza elbette fark eder ama ben de diyet düzenini sürdürdüm. Acaba ondan mı bu kez az kilo aldı diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…