Yok kuzum daha yeni verildi sipariş maks 1 hafta olmuştur yani. Yakında gelir kaynanamlar 9 10 aralık gibi gidicekler bulgaristana o zamana gelir alıp dönerlerEvet cnm MAGVİTAL kullanıyorum.ama bayadir kullanıyorum yeni bı kaç gündür oldum ishal.grip gibiyim acaba ondan mı bilemedim.daha öncesi olduğum ishallerde de enfeksiyon için bi icimlik antibiyotik kullandigimda olmuştum.bulantim bnm kahvaltidan sonra başlıyor.ne atarsam atayım geçmiyor.sanirim dogurunca geçecek.
İnşallah cnm.oncekilerde aralıksız 10gun sürüyordu.onlar antibiyotik kullanımından oluyordu biliyorum ama bu seferki neden oldu bilemedim.suan grip gibiyim acaba ondan mı ki.bulanti ve kusma bebek killaninca heralde yada mideye dayandı ondan.su bı kaç gündür ishalle birlikte iice artti bulantı ekşime kusma.
Geçmiş olsun cnm.Az kaldı su son haftalarda geçse bı.dogumdan sonra da kabızlık olur kesin.
Kuzum senin temudaki siparişlerin noldu geldi mi
Kizlar cikolata yaptirdiniz mi
Hım anladım cnm.bnm 4.siparisim bugün geldi ama şöyle bakiyorum da fiyatlar öncekine göre biraz artmış.vergiyle birlikte sanırım burdakiyle aynı fiyatı bulcak.ben genelde kendim ve oğlum için alıyorumYok kuzum daha yeni verildi sipariş maks 1 hafta olmuştur yani. Yakında gelir kaynanamlar 9 10 aralık gibi gidicekler bulgaristana o zamana gelir alıp dönerler
Ayy çok beğendimEki Görüntüle 3513918 hepsiburadadan yaptırdım
Cok tatliEki Görüntüle 3513918 hepsiburadadan yaptırdım
Bu sayfa ile bende gorustum bnmde listemdeYaptırmadık ama bu haftalarda sipariş vermeyi düşünüyorum netten yaptırırsam sanırım burdan sipariş vericem pelit marka çikolata kullanıyorlarmış
Ben instagramda eyes design a yaptırdımKizlar cikolata yaptirdiniz mi
Çok güzel olmuş , tadına baktınız mı ?Eki Görüntüle 3513918 hepsiburadadan yaptırdım
Evet 1 haftadır öyleyiz bizde bazen gece kalkıp biseyler atıştırıyorum niye hareket etmedi diye analık delilik gercektenKızlar sizin bebeklerde gece çok uyuyo mu resmen kalkmiyo bizler gibi uyuyo önceden kaldırırdı beni üç dört defa.sayesinde uyuyorum
Çok güzel olmuş.nekadara yaptırdınız tadı.nasilEki Görüntüle 3513918 hepsiburadadan yaptırdım
Cok guzel tesekkur ederim bende bakayimBen instagramda eyes design a yaptırdım
Elit marka çiko 100 tanesini 1050 ye yaptırdım ama şuan ne bilmiyorum tasarımı kendim tasarladım sizde gönlünüze göre yapmanıza yaedımcı olurlar
Bakmadım canım 1. Kalite sütlü çikolata diyordu dolaba kaldırdımÇok güzel olmuş , tadına baktınız mı ?
Diva Çikolata Erkek Bebek Isimli Gümüş Metal Kutulu Bebek Çikolatası (50 'li Madlen Çikolata)Çok güzel olmuş.nekadara yaptırdınız tadı.nasil
Ne kadar önde acaba kac hafta/gr çıktı bende bu hafta gideceğim suyum fazla bebek öndeydi en son ama cok değil bence burdaki kilolalara göre zaten yanılma payıda var
Ben de aynı fikirdeyim . Geçen hafta bir profesöre muayene oldum . 2600 ölçmüştü kilosunu bu devlette gittiğim doktor 2700 kilosu dedi . Yani normalde 1 haftada daha fazla olurdu bu sefer böyle dedi . Cihazdan cihaza fark ediyor bence .Ne kadar önde acaba kac hafta/gr çıktı bende bu hafta gideceğim suyum fazla bebek öndeydi en son ama cok değil bence burdaki kilolalara göre zaten yanılma payıda var
Benim suyumda fazla oldugu halde seker yuklemesinde bisey çıkmadı genetik dedi ilk çocugumda iriydi boy kiloBen de aynı fikirdeyim . Geçen hafta bir profesöre muayene oldum . 2600 ölçmüştü kilosunu bu devlette gittiğim doktor 2700 kilosu dedi . Yani normalde 1 haftada daha fazla olurdu bu sefer böyle dedi . Cihazdan cihaza fark ediyor bence .
34+1 deyim ben .
Ben şeker yüklemem temiz çıkmıştı sonradan tekrar şeker çıkabilir mi dedim evet çıkabilir ama sizinkisi bence genetik çünkü suyunuz fazla değil dedi .
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz zaten ultrasonda -300 de olabiliyormuşBenim suyumda fazla oldugu halde seker yuklemesinde bisey çıkmadı genetik dedi ilk çocugumda iriydi boy kilo31+5 de gitmiştim tam 2 kiloydu bence normal kilos
Benim şeker ölçümlerim iyi çıktı. Muhtemelen yarın taburcu edileceğim. Suyum benim de iyi imiş. Doktor yine de diyetine dikkat et dedi.
İyi şükürler olsun gözünüz aydınBenim şeker ölçümlerim iyi çıktı. Muhtemelen yarın taburcu edileceğim. Suyum benim de iyi imiş. Doktor yine de diyetine dikkat et dedi.
Benim minnak dün tam 35. hafta idi, 3226 gram çıktı. 34+3'te 3155 ölçmüslerdi. Galiba bu kez çok kilo almadı diye düşündüm. Cihazdan cihaza elbette fark eder ama ben de diyet düzenini sürdürdüm. Acaba ondan mı bu kez az kilo aldı diye düşündüm.Ben de aynı fikirdeyim . Geçen hafta bir profesöre muayene oldum . 2600 ölçmüştü kilosunu bu devlette gittiğim doktor 2700 kilosu dedi . Yani normalde 1 haftada daha fazla olurdu bu sefer böyle dedi . Cihazdan cihaza fark ediyor bence .
34+1 deyim ben .
Ben şeker yüklemem temiz çıkmıştı sonradan tekrar şeker çıkabilir mi dedim evet çıkabilir ama sizinkisi bence genetik çünkü suyunuz fazla değil dedi .