Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Günaydın kızlar. Hastanede olanlar, dualarım sizinle bebişlerimiz inşallah zamanında sağlıkla, kolaylıkla gelir. Benimde akşamları kasılmalarım ve ağrılarım çok oluyor. Ne yatmak ne kalkmak mümkün oluyor. Ama şuan çok rahat sanki hamile değilim gibi. Öğlen 2-3e kadar idare ediyorum sonra başlıyor ağrılar.
Bazı akşamlar çok kasılma ve yalancı sancı oluyor o zaman ben vajinal doğum yapamam diye panik oluyorum

Evet benim de sancılarım kasılma hiç azalmıyor 3 progestan 2 magnezyum kullanıyorum günlük rahim uzunluğu da normalden hızlı düşüyor
Doktor bana bı haftadan sonra megnezyumi keseceğini söyledi ama.kacincinhaftaydi unuttum doktoru bu haftalarda magnezyumun kesen varmı acaba

Günaydın kızlar dün gece spotify da bebekler için disney piano uyku müzikleri serisine denk geldim. Bu uygulamayı kullananlar varsa bir kaç hafta sonra ihtiyacımız olabilir diye tüm listeyi kopyalıyorum.

Dün akşam nasıl müzikler derken kendimi uyutmuşum bence çok güzeller.

Merhaba kızlar. 32. Haftadayım ve birkaç gündür çok fena kabızlık sıkıntısı çekiyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayıp önerisi olan var mı?

Merhaba kızlar. 32. Haftadayım ve birkaç gündür çok fena kabızlık sıkıntısı çekiyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayıp önerisi olan var mı?
Günaydın canım ben de çok çektim kabızlıktan özellikle tablet şeklinde kan ilacını içerken.
Bana erik marmelatı çok iyi geldi . 5 çorba kaşığı falan yiyorum bol su içiyorum hemen işe yarıyor . 15. Haftadan beri maşallah hiç sıkıntı yaşamadım

Maalesef artık değişim için falan çok geç gerçi yeni doğan 1-2 tame takımımız var gerisi hep 0-3 ay. Onları da giyer herhalde

Bende kızımın adını duru koyarken güzel demişti sonra eşime mesaj atmış kızının adını eylem koy diye hasbam :))

Haklısın canım son haftalarda zor oluyor.
Beklenmedik anda olunca nasıl oluyor? Duygu his olarak çok merak ediyorum.
Sanırsam küçük çaplı bir şaşkınlık ardından korku heyecan karışımı bişey olurdu. Bu gunlerde korku yasamadım degil olursa dogum başlarsa, ne yaparım diye bir B planı yapmadım degilbiz en iyisi cantamızı hazır bulunduralım ne olur ne olmaz

Kızlar sizin bebeklerde gece çok uyuyo mu resmen kalkmiyo bizler gibi uyuyo önceden kaldırırdı beni üç dört defa.sayesinde uyuyorum

Kızlar sizin bebeklerde gece çok uyuyo mu resmen kalkmiyo bizler gibi uyuyo önceden kaldırırdı beni üç dört defa.sayesinde uyuyorum
Çok şanslısın benimki gece gündüz sürekli hareketli ve artık böbrek kaburga hiçbişey bırakmadı en fazla 1 saat hareketsiz uyuyo sanırım. Çok fenalardayım

Çok şanslısın benimki gece gündüz sürekli hareketli ve artık böbrek kaburga hiçbişey bırakmadı en fazla 1 saat hareketsiz uyuyo sanırım. Çok fenalardayım

Az kaldi dayan son aylarda degisirlermis diyorlar benimki galiba gerçek karakterini belli etti keyfine düşkün sıpa sesleri de sevmediğini fark ettim dün kayinvalideme gittim sesten kudurdu çocuk eve geri geldim shshd istiyor ki hiç rahatsız etmeyelim beyefendiyi yiyip içip yatsın

Benimki de sesten rahatsız oluyo. Dün maç vardı eşim de biraz hararetli izler maçları. Biraz sesini yükseltti karnım yamuldu anında çok değişik gerçekten

Benimkide hep uyuyo nazar değmesin benle uyuyo ben uyanınca kalkıyo sabah gece 3-4 kere wc ye kalkıyroum onda bile kalmıyo umarım doğuncada böyle devam eder

Benimki de sesten rahatsız oluyo. Dün maç vardı eşim de biraz hararetli izler maçları. Biraz sesini yükseltti karnım yamuldu anında çok değişik gerçekten
Bizimki de sakinliği sevcek sanırım sesli ortamlarda coşuyor ama hareketleri eskiye göre bu hafta biraz azaldı doktor yerleri daralıyor normal demişti

Ben de öyle sabahları mükemmel, hiç rahatsızlık duymuyorum.
Kahvaltıdan sonra başlıyor benim mücadele
Benim kız tam tersi geceleri partiliyor, akşam olunca başlıyor hareketlenmeye sabah 5 e kadar hep bir hareket halinde.
Sonrasında uyumaya geçiyor sanırım inşaAllah doğduğunda da bu huyu devam etmez, yoksa uykular haram bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…