Doktor bana bı haftadan sonra megnezyumi keseceğini söyledi ama.kacincinhaftaydi unuttum doktoru bu haftalarda magnezyumun kesen varmı acabaEvet benim de sancılarım kasılma hiç azalmıyor 3 progestan 2 magnezyum kullanıyorum günlük rahim uzunluğu da normalden hızlı düşüyor
Günaydın canımMerhaba kızlar. 32. Haftadayım ve birkaç gündür çok fena kabızlık sıkıntısı çekiyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayıp önerisi olan var mı?
Su yürüyüş lifli sebzeler birde kuru kayısıdan 3 adet sıcak suya doğra koy ılıyınca suyunu iç tanesini ye salatana zeytin yağı ekleMerhaba kızlar. 32. Haftadayım ve birkaç gündür çok fena kabızlık sıkıntısı çekiyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayıp önerisi olan var mı?
Maalesef artık değişim için falan çok geçGüzelim yenidoğanlarda değişim şansın varsa değiştir sen :) benim kızım 51 cm doğmuştu 1 hafta giydi senin ki 55 cm doğar gibime geliyor :) Ben 38 haftada doğum yaptım o gün ulturasonda ölçümde 3.880 kg çıkmıştı ertesi sabah doğum yaptım 3.560 doğdu 200-300 gram eksi artı olabiliyor demişlerdi.
Bende kızımın adını duru koyarken güzel demişti sonra eşime mesaj atmış kızının adını eylem koy diye hasbam :))Sabır Rabbim sabır
Bu kv ler doğurmaya doyamamış gelinlerin doğurduğuna göz dikip hak sahibi oluyor
Benimki herkese istediği ismi söylüyor bir de başkalarını uyarıyor onun adı şu değil bu diyeceksiniz diye yazık eltim de kendi kendine sinir olup içine atıyor .
Ama ben eşime dedim bizde bunu yapmasın susmam diye .
Biz kuzey koyucaz dedim bana çok güzel isim begendım dedi . Eşime de kuzey ne oğlum başka isim mi kalmadı demiş
Bana hiç bişey fayda etmedi , duphalac şurup içiyorum canım ancak öyle…Merhaba kızlar. 32. Haftadayım ve birkaç gündür çok fena kabızlık sıkıntısı çekiyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayıp önerisi olan var mı?
Sanırsam küçük çaplı bir şaşkınlık ardından korku heyecan karışımı bişey olurdu. Bu gunlerde korku yasamadım degil olursa dogum başlarsa, ne yaparım diye bir B planı yapmadım degilHaklısın canım son haftalarda zor oluyor.
Beklenmedik anda olunca nasıl oluyor? Duygu his olarak çok merak ediyorum.
Çok şanslısınKızlar sizin bebeklerde gece çok uyuyo mu resmen kalkmiyo bizler gibi uyuyo önceden kaldırırdı beni üç dört defa.sayesinde uyuyorum
Çok şanslısınKızlar sizin bebeklerde gece çok uyuyo mu resmen kalkmiyo bizler gibi uyuyo önceden kaldırırdı beni üç dört defa.sayesinde uyuyorum
Az kaldi dayanÇok şanslısınbenimki gece gündüz sürekli hareketli ve artık böbrek kaburga hiçbişey bırakmadı en fazla 1 saat hareketsiz uyuyo sanırım. Çok fenalardayım
Benimki de sesten rahatsız oluyo. Dün maç vardı eşim de biraz hararetli izler maçları. Biraz sesini yükseltti karnım yamuldu anındaAz kaldi dayanson aylarda degisirlermis diyorlar benimki galiba gerçek karakterini belli etti keyfine düşkün sıpa sesleri de sevmediğini fark ettim dün kayinvalideme gittim sesten kudurdu çocuk eve geri geldim shshd istiyor ki hiç rahatsız etmeyelim beyefendiyi yiyip içip yatsın
Benimkide hep uyuyo nazar değmesinKızlar sizin bebeklerde gece çok uyuyo mu resmen kalkmiyo bizler gibi uyuyo önceden kaldırırdı beni üç dört defa.sayesinde uyuyorum
Yaptırmadık ama bu haftalarda sipariş vermeyi düşünüyorum netten yaptırırsam sanırım burdan sipariş vericem pelit marka çikolata kullanıyorlarmışKizlar cikolata yaptirdiniz mi
Bizimki de sakinliği sevcek sanırım sesli ortamlarda coşuyor ama hareketleri eskiye göre bu hafta biraz azaldı doktor yerleri daralıyor normal demiştiBenimki de sesten rahatsız oluyo. Dün maç vardı eşim de biraz hararetli izler maçları. Biraz sesini yükseltti karnım yamuldu anındaçok değişik gerçekten
Ben de öyle sabahları mükemmel, hiç rahatsızlık duymuyorum.Günaydın kızlar. Hastanede olanlar, dualarım sizinle bebişlerimiz inşallah zamanında sağlıkla, kolaylıkla gelir. Benimde akşamları kasılmalarım ve ağrılarım çok oluyor. Ne yatmak ne kalkmak mümkün oluyor. Ama şuan çok rahatsanki hamile değilim gibi. Öğlen 2-3e kadar idare ediyorum sonra başlıyor ağrılar.
Bazı akşamlar çok kasılma ve yalancı sancı oluyor o zaman ben vajinal doğum yapamam diye panik oluyorum
Benim kız tam tersi geceleri partiliyor, akşam olunca başlıyor hareketlenmeye sabah 5 e kadar hep bir hareket halinde.Kızlar sizin bebeklerde gece çok uyuyo mu resmen kalkmiyo bizler gibi uyuyo önceden kaldırırdı beni üç dört defa.sayesinde uyuyorum