- 4 Kasım 2019
- 1.602
- 2.661
Ben de 28inde oldum inşallah pozitif sonuç alırız28 kasımda aşılama oldum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın tez zamanda mucizelerimize kavuşalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 28inde oldum inşallah pozitif sonuç alırız28 kasımda aşılama oldum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın tez zamanda mucizelerimize kavuşalım inşallah
Herhangi bi belirtim falan yok hiç ilk yaptırdığımda sürekli kasıklarım ağrımıştı , siz de bi belirti var mı ?Ben de 28inde oldum inşallah pozitif sonuç alırız
Benim de ilk 2/3 gün ağrım ve hafif kanamam oldu. Şuanda hiç bir şeyim yok. Ama zaten ben daha önce hamilelik geçirdim, belirti aramal boşuna. O zaman da adetim gecikene kadar standart dışı hiç bir belirtim olmamıştıHerhangi bi belirtim falan yok hiç ilk yaptırdığımda sürekli kasıklarım ağrımıştı , siz de bi belirti var mı ?
Öyle mi ne bilim ben de diyorum ki yerleşse falan illa hissederim illa farklı bişey yaşarım diyorum inşallah benimledir çok ihtiyacım varBenim de ilk 2/3 gün ağrım ve hafif kanamam oldu. Şuanda hiç bir şeyim yok. Ama zaten ben daha önce hamilelik geçirdim, belirti aramal boşuna. O zaman da adetim gecikene kadar standart dışı hiç bir belirtim olmamıştı
Yani bazı insanlar hissettiğini söylüyor ama bence psikolojik tamamen. Kızıma hamile kaldığım ay adet olacağıma emindim, zaten bir kez birlikte olabilmiştik eşimle hatta o da yumurtlama günüyle çok alakasız bir gündü. O yüzden hiç ihtimal vermedim, adet olacak gibi kasık ağrım da vardı. Ancak gecikmeden 5 gün sonra test yapmak aklıma gelmişti asıl belirtiler 6.hafta civarı başlıyor, mide bulantısı idrara sıkışma gibiÖyle mi ne bilim ben de diyorum ki yerleşse falan illa hissederim illa farklı bişey yaşarım diyorum inşallah benimledir çok ihtiyacım var
Sağol canım. Benim akıntıda kesildi sanki hafif kasık sızlaması dışında birşey yok regl olucak gibi hissediyorum. Sanırım Dr un dediği gibi bu yaştan sonra normal yolla gebe kalmak zorCanım benimkisi adet başlangıcı gibi yoğun kahve rengi deydi 3 gün günde bir kez geliyordu onun dışında da beyaz akıntım olurdu arada
Kızlaaaaarrrrrrr
Ovü pik olduNedir bu?
Aslında baya yüksek flashlı değilse bi flash açıp çeksenee
ayy sorma canım ya bu erkekler neden böyle ya bi pekmez içecek sadece mesela asla yokCnm markası maxigoydu sanki tam hatırlauamadım siyah dışı var kare bir kutu büyük tabii doktoruna danış istersen benim eşim 3 ayda bir paketi zor bitirdi bilirsin erkekler biraz sallamasyon yapıyor bu işleri
zaten ondan sonra sürekli silikleşti pik kabul ettim onuOvü pik oldu
Aslında baya yüksek flashlı değilse bi flash açıp çeksenee
En yakın zamanda sende güzel haber alırsın inşallahAdet öncesi arada böyle lekelenmeyle başlar testim negatif çıktı maalesef
Öyle düşünme canım Rabb'imin mucizeleri bitmez inşallah gebesindirSağol canım. Benim akıntıda kesildi sanki hafif kasık sızlaması dışında birşey yok regl olucak gibi hissediyorum. Sanırım Dr un dediği gibi bu yaştan sonra normal yolla gebe kalmak zor
Amin inşallah canım hepimize dua ediyorumEn yakın zamanda sende güzel haber alırsın inşallah
Süperr ya döngünğn kaçıncı günü bundan öncekilerde nasıldıKızlaaaaarrrrrrr
Canım birden pik yapar belki yani inşallah. Mutlaka bir sebebi vardır pik görememenin. Bence 20. güne kadar teste devam et eğer hala pik görmezden bir doktorla görüş yine. Belki ileri tetkikler ister sendenSüperr ya döngünğn kaçıncı günü bundan öncekilerde nasıldı
Benim 15. Gün hala cok silik artık koyulaşma gerekmezmi ya Eldorin
Ertesi gün hapının bünyeye etkileri korkunç maalesef bir kişinin hayatı boyunca maksimum birkaç kez çok zor durumdaysa kullanması gereken bir şey. Yıllar önce ben de almak zorunda kalmıştım ve bütün dengemi düzenimi bozmuştu. Sonunda düzeliyor ama zararı çok büyük. Bazı ülkelerde satmadan önce yumurtlama zamanını hamilelik olasılığını falan sorup satmayabiliyorlar bile. Bence sizin de o yüzden olmuştur. Doktora gitmişsiniz doktor bence fark ederdi erken menopoz gibi bir durum olsa. Tabi yine en doğrusu doktora gidip gerekli tetkikleri yaptırmak.Hanımlar size bir sorum var. Ben temmuz ayında birkere ertesi gün hapı aldım. O zamanlar çocuk istemiyordum. 2 ay regl olmadım. Bu sürede korunmadım ve çocuk istemeye başladım. Doktora gittim ve hormonların darmaduman olmuş dedi. 1 ay daha olmazsa, büyük tehlike dedi. Allah'tan regl oldum. Ve şükür her ay düzenli adet oluyorum. Fakatt beni huzursuz eden şey ise; eskiden 15 yıldır reglim 7 gün sürerken (ve günü gününe aynı), şimdiyse adet döngüm değilde adet olduğum süre her ay dahada kısalıyor . O ilk ay 4 gün oldu, birsonraki döngümde yine 4 gün, geçen en son döngüde 3 gün, şimdiyse regliyim ve 2 günde bitti reglim. Bu beni çok huzursuz etti neden oluyor? Adet döngüm aynı ama adet olma sürem azalıyor git gide. Allah korusun erken menopozamı giriyorum yoksa hormonlarımmı bozuldu ertesi gün hapı yüzünden ? Ama dahada iyileşmesi gerekmiyormu? Git gide azalıyor çünki. Bu nedemek oluyor yardım edermisiniz? Doktordan randevu aldım Nisan'a verdi randevuyu
Aşırı pişman ve huzursuzum anlatamam Sizde herşeyin geri yola girmesi nekadar sürdü? Benim gibi git gide azalıyormuydu regliniz Doktora eylülde gitmiştim âdet olmamıştım diye, sonra birdahada gitmedim adet oldum diye (adet olmazsan gel demişti). Ama bu adet olma süresini ilk başta çok umursamadım ama şuan çok canımı sıkıyor. Acaba buyüzdenmi hamile kalmıyorum diye düşünüyorum. Sabahtan beri en kötü senaryoyu aklıma getiriyorum, ya menopoza yol açtıysa ve bebek sahibi olamazsam diye Soğan kürü'mü yapsam acaba? Doktor randevusuna daha aylar var, ve ozamana ya reglim tüm biterse ve geç kalırsam diye korkuyorumErtesi gün hapının bünyeye etkileri korkunç maalesef bir kişinin hayatı boyunca maksimum birkaç kez çok zor durumdaysa kullanması gereken bir şey. Yıllar önce ben de almak zorunda kalmıştım ve bütün dengemi düzenimi bozmuştu. Sonunda düzeliyor ama zararı çok büyük. Bazı ülkelerde satmadan önce yumurtlama zamanını hamilelik olasılığını falan sorup satmayabiliyorlar bile. Bence sizin de o yüzden olmuştur. Doktora gitmişsiniz doktor bence fark ederdi erken menopoz gibi bir durum olsa. Tabi yine en doğrusu doktora gidip gerekli tetkikleri yaptırmak.