Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
İnşallah sizinde temiz çıkacaktır sonuçlarınız
Hastanede kalmak biraz zor sabırlar diliyorum umarım bu son olur bi sonrakinde bebişi kucağınıza almak için gidersiniz hastaneye

Şu hamilelikte; geçmeyen burun tıkanıklığı, sık sık olduğum ishal. Geçmeyen mide bulantısı ve kusma.. artık geçsin ya
Sen neden sürekli ishalsin ya , magnezyum kullanıyor musun düzenli? Kullanıyorsan hangisini kullanıyorsun magnezyum ishal yapar

Mide bulantısı bende de özellikle sabah aç karna oluyor hemen ağzıma tuzlu bişey atmam gerekiyor yoksa direk kusuyorum

çok geçmiş olsun bebiş en güzel zamanda gelsin 34 e çok az var haftamız da ilerledi çok şükürOlası doğum durumunda inşallah çok sağlıklı olur da hemen yanınıza verirlerAllah yardımcınız olsun

Aynı durumda olduğumuz için o kadar iyi anlıyorum ki sizi kendime dua ederken siz de aklıma geliyorsunuz , içimizi ferah tutabilsek belki daha kolay geçecekte işte insan yapamıyor kola kolay ama az kaldı ya sabır 37 38 leri göreceğiz bence

Şu hamilelikte; geçmeyen burun tıkanıklığı, sık sık olduğum ishal. Geçmeyen mide bulantısı ve kusma.. artık geçsin ya
İshal olduğun zaman uzun sürüyor mu acaba bir ilaç falan mı tetikliyor ya da bağışıklığın düşüyor çok çabuk mu hasta oluyorsunBen hasta olduğumda ishal bulantı kusma yaşıyordum son dönemde . çok zor bir şey umarım biter ve sana daha uğramaz

Sizin de mi erken doğmuş şüpheniz var çok geçmiş olsun inşallah miad dolar ve öyle doğururuz bebişleri

Evet benim de sancılarım kasılma hiç azalmıyor 3 progestan 2 magnezyum kullanıyorum günlük rahim uzunluğu da normalden hızlı düşüyor
Serum ve nidilat tedavisi gördünüz mü acaba
Bende sbaah akşam şuan progestan kullanıuorum bide bi tane magnezyum ve klasıl demir ve hamile vitaminleri
Açıklık var mı sizde rahım uzunluğu kaç bide sizin

Benim bebeğimin kilosu da seninki gibi canım doktor bir sorun var gibi tepki veriyor sonra muayene bitince normal diyor . Ben de yarın bir idrar ve kan tahlili vericem . Kendim isticem .
Senin doktorun maşallah ilgiliymiş . Benimki bir şey demiyor

Serum ve nidilat tedavisi gördünüz mü acaba
Bende sbaah akşam şuan progestan kullanıuorum bide bi tane magnezyum ve klasıl demir ve hamile vitaminleri
Açıklık var mı sizde rahım uzunluğu kaç bide sizin
Yok bana hiç serum ve nidilat vermedi açıklık bugün ki kontrolde çıkmadı rahim uzunluğu 36 çıktı geçen hafta perşembe gittiğimde 47 çıkmıştı mesela doktor çok hızlı düştüğünü söyledi

İçinizi ferah tutun kasılmalar yalancı kasılmadır inşallah
benim gebeliğimin başından beri yalancı kasılma oluyordu yalancı kasılmayla gerçek kasılma arası tek fark bende
Sık olması oldu bi kaç dk arayla ve dinlenince geçmeyen ağrım sızım olmadı
İnşallah sizin yalancı kasılmadır sadece

Sağolun İnşallah sağlıkla tamamlarız hepimiz bu süreci

Kızlar nasılsınız? Ayak-bilek şişmesine çare bulan var mı epsom tuzu aldım ama pek bişeye yaramıyor sanki.. yemekleri tuzsuz yemeği de psikolojim kaldırmayacak valla

Ben de sürekli ishalim. İlk gebeliğimde de öyleydim. Bu aralar da bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum. Şekerim çok çabuk düşüyor

32+5.. Hala eksikleri olan çantasını hazırlamayan benim gibi relax kimler var merak ediyorum
34 den slmlar cnm Birde benim 3. Dogumum bence en relaxsı benim ben herseyi yıkadım utuledim. Trendyoldan kilitli poset sipariş ettim. O elime gectiği an cantayı hazırlıyacagım. Birde agız silme mendilinimiz kaldı. Oda Bi turlu denk gelip alamadım.

Kız senin yine hazırmış benim eksiklerim bile var hala Maşallah 3.bebiş geliyor hep kendimi 3 çocuklı hayal ederdim oğlumdan sonra tövbe etmiştim ama biraz zorluklar geçince insan bebek istiyor yine

Kız senin yine hazırmış benim eksiklerim bile var hala Maşallah 3.bebiş geliyor hep kendimi 3 çocuklı hayal ederdim oğlumdan sonra tövbe etmiştim ama biraz zorluklar geçince insan bebek istiyor yine
Eksikliklerini bir an önce al ve tamamla cnm çünkü iyice ağırlasacaz, zorlanacaz.
Biz sürpriz bebeğiyiz teyzesi

Maşallah canııımmm tosbik geliyor desene
Kızlar, hep dua ettiniz bana, oğluma… oğlum artık entübe değil Allah hepinizden razı olsun, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
Ya varya şu mesajı okuyunca gözlerim doldu okadar çok sevindim. Sıradaki duamız tez zamanda evinize gitmeniz canım benim
Kızlar selam bana son 1 haftadır karnım aşağıdaymış gibi geliyor ya sizde durumlar ne korkuyorum bana mı öyle geliyor anlamadım ama göğüs altında elimi koyduğumda sadece serçe parmak havada gibi
Bende aynı hissediyorum canım benimde öyle serçe parmak havada. Umarım erken gelmezler.
32+5.. Hala eksikleri olan çantasını hazırlamayan benim gibi relax kimler var merak ediyorum

Yıkadım herşeyi ama hala ütüleyipte bi hastane çantası hazırlayamadım
Kızlar nasılsınız? Ayak-bilek şişmesine çare bulan var mı epsom tuzu aldım ama pek bişeye yaramıyor sanki.. yemekleri tuzsuz yemeği de psikolojim kaldırmayacak valla
Canım benimde ellerim ayaklarım şişiyor tuzsuz yemek yiyemem bende ama suyu çoğaltıp karbonhidratı azaltmak gerek ben o dengeyi yapamadım hala

Evet cnm MAGVİTAL kullanıyorum.ama bayadir kullanıyorum yeni bı kaç gündür oldum ishal.grip gibiyim acaba ondan mı bilemedim.daha öncesi olduğum ishallerde de enfeksiyon için bi icimlik antibiyotik kullandigimda olmuştum.bulantim bnm kahvaltidan sonra başlıyor.ne atarsam atayım geçmiyor.sanirim dogurunca geçecek.
İnşallah cnm.oncekilerde aralıksız 10gun sürüyordu.onlar antibiyotik kullanımından oluyordu biliyorum ama bu seferki neden oldu bilemedim.suan grip gibiyim acaba ondan mı ki.bulanti ve kusma bebek killaninca heralde yada mideye dayandı ondan.su bı kaç gündür ishalle birlikte iice artti bulantı ekşime kusma.
Ben de sürekli ishalim. İlk gebeliğimde de öyleydim. Bu aralar da bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum. Şekerim çok çabuk düşüyor
Geçmiş olsun cnm.Az kaldı su son haftalarda geçse bı.dogumdan sonra da kabızlık olur kesin.
Kuzum senin temudaki siparişlerin noldu geldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…