Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Evet bana başta suyu çok gibi diyordu şeker yüklemesinden sonra diyete girdim kendim de kilo almadım suyu da normal şimdi inşallah sorun olmasın

Benimki geçen hafta 34+3'te 3155 gram çıktı. Bugün 35+0'dayım tam, 3226 dediler. Benimki ile benzer sizinki. Doktor bugün boyunuz uzun ondan da olabilir dedi.
Maşallah sizin bebişinizin de kilosu güzel sağlıkla gelir inşallah dünyaya ya ben biraz da doktorların abarttıklarını düşünüyorum ya instagramdan takip ettiğim bi şeker hastasının bebeğine mesela 3300 diyorlarken bebek 2850 doğdu daha 5 gün önce sanırım

Evet bana başta suyu çok gibi diyordu şeker yüklemesinden sonra diyete girdim kendim de kilo almadım suyu da normal şimdi inşallah sorun olmasın
Ben yaptırdığım için şükrediyorum açıkçası yoksa kesin yemeye devam ederdim tatlı ve karbonhidrat olarak , çok güzel
Olmuş sizin bebişin de düzene girmesi
Hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah

Ben de öyle düşünüyorum hiç aklıma gelmezdi şeker çıkacağı.Çoğu zaman dikkat ediyorum ama nadiren tutamıyorum kendimi Allah kolaylık versin hepimize

Benim zaten hiç iştahım yok zorla ölmeyecek kadar yiyorum. Daha çok kırmızı et yemeye çalışıyorum.
Hamurişi ekmek hiç yemiyorum.
Benim için sıkıntı meyve çok yiyorum bir de içecek (erik ve kızılcık kompostosu) çok içiyorum.
Ama bebiş hep önden gidiyor .
Ben 65 el hamile kaldım son 2 aydır 75 im . Kilo almıyorum . Hatta bir kiloya yakın vermişim bir sıkıntı yoktur inşallah

Kafası bir buçuk karın bölgesi 2 hafta önde sanırım . Göbekli bir bebek bu dedi doktor . Bir sorun yok diyor hep . Suyu da iyi diyor .
Ama gel gör ki içim rahat etmiyor

Kafası bir buçuk karın bölgesi 2 hafta önde sanırım . Göbekli bir bebek bu dedi doktor . Bir sorun yok diyor hep . Suyu da iyi diyor .
Ama gel gör ki içim rahat etmiyor
Siz meyveye dikkat edin mesela benim doktor asla bir muzu tam yemeyeceksin çok fazla diyor ya da yanında mutlaka süt kefir tarzı bir şeyle yiyin perinatalog gebelikte meyve neredeyse baklavayla eş değer bizim için demişti ne kadar doğru bilemem tabi ama porsiyona dikkat etmek lazım içim rahat değil dediğiniz için söylemek istedim

Canım sen hastaneye yatacaktın takip için ne yaptın
Hastanedeyim ben şu anda. Bu zamana kadar ölçümlerim iyi çıktı. Albumin düşük galiba ama onunla ilgili bir şey demediler. Neden bilmiyorum kan sulandirici verdiler. Nst çekilirken oksijen verdiler falan. Sezaryen ve normal doğum için onam formu bile imzaladım şimdiden. Bakalım ne kadar duracağım?

Şeker çıksa insülin mi başlanacakHayırlısıyla bir baksınlar inşallah olumlu olur her şey

Evet haklısınız ben gebelik şekeri çıkmadı diye rahat rahat yiyorum. Doktorla yarın konuşucam kilosu tekrar fazla çıkarsa

İnşallah her şey yolunda olur için rahat evine dönersin arkadaşım

Kızlar bebeğin poposu diye tahmin ediyorum böyle itileyerek mideme doğru sertleşiyor bu kasılma mı oluyor şimdi baya gerginleşiyor karnım

Siz beden yatmıştınız hastaneye acaba erken doğum şüphesi mi var acaba sizde de

Siz beden yatmıştınız hastaneye acaba erken doğum şüphesi mi var acaba sizde de
Yok benim bebeğim normalden önde gidiyor diye bir de idrarda glikoz çıkmıştı, şekerden şüphe edildi. O nedenle yatıyorum. Şeker takibi yapıyorlar. Gebelik şekeri olup olmadığı 3 gün hastanede takip edilince anlaşılıyormuş. Erken doğum riski şimdilik yok. İnşallah siz de şu birkaç haftayı bence sağlıkla atlatacaksınız, ben de şeker çıkmamayı ümit ediyorum.

Siz ne durumdasınız kasılmalar azalmıştır inşallah açılma rahim vs aynı şekilde devam mı
Acillere gitli gelliyiz cuma aksam kanlı bi akıntım oldu slime gibi seffaf bi kısmı kanlı
Nişan yani kasılmalarım vardı yine
Serum ve nidilat verdiler durdular aynı gece evimize döndük
Pazar yine acile gittik evde kasılmalarım vardı 10-20 dk aralıklarla ama nst temiz çıktı kasılmalar max 30-40 a cıktı evimize döndük tekrar
Bugun dontor kontrolümüz vardı rahim ağzı uzunluğum ve açıklığım aynıymış

Bebek baya aşşağıda ama hissediyorum rahim ağzım zonluyo gibi oluyo bazen bebek iktiriyo sanki ara ara, bebeğin kafası bikini bölgemde

Genelde uzanıyorum gün içi 34 haftayı aşınca doktor gelirse gelsin ilaçla durdurmayacağını söyledi
Şuan 33+4 üm bebek kilosu 2350
Dualarınızı bekliyorum doğarsa yanıma versinler bebişimi istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…