Evet bana başta suyu çok gibi diyordu şeker yüklemesinden sonra diyete girdim kendim de kilo almadım suyu da normal şimdi inşallah sorun olmasınOptima marka benim cihazın markası doğru ölçüyordur umarım doktor zaten diyet yaptığın belli yoksa suyu da sıkıntılı olurdu ama normal dedi allahtan bilmiyorum benim doktor sanırım biraz fazla tepkili bebek kilosuna karşıdikkat edin sizde dayanmak gerçekten çok zor şekerde
Maşallah sizin bebişinizin de kilosu güzel sağlıkla gelir inşallah dünyaya ya ben biraz da doktorların abarttıklarını düşünüyorum ya instagramdan takip ettiğim bi şeker hastasının bebeğine mesela 3300 diyorlarken bebek 2850 doğdu daha 5 gün önce sanırımBenimki geçen hafta 34+3'te 3155 gram çıktı. Bugün 35+0'dayım tam, 3226 dediler. Benimki ile benzer sizinki. Doktor bugün boyunuz uzun ondan da olabilir dedi.
Canım sen hastaneye yatacaktın takip için ne yaptınBenimki geçen hafta 34+3'te 3155 gram çıktı. Bugün 35+0'dayım tam, 3226 dediler. Benimki ile benzer sizinki. Doktor bugün boyunuz uzun ondan da olabilir dedi.
Ben yaptırdığım için şükrediyorum açıkçası yoksa kesin yemeye devam ederdim tatlı ve karbonhidrat olarak , çok güzelEvet bana başta suyu çok gibi diyordu şeker yüklemesinden sonra diyete girdim kendim de kilo almadım suyu da normal şimdi inşallah sorun olmasın
Ben de öyle düşünüyorum hiç aklıma gelmezdi şeker çıkacağı.Çoğu zaman dikkat ediyorum ama nadiren tutamıyorum kendimi Allah kolaylık versin hepimizeBen yaptırdığım için şükrediyorum açıkçası yoksa kesin yemeye devam ederdim tatlı ve karbonhidrat olarak , çok güzel
Olmuş sizin bebişin de düzene girmesi
Hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah
Benim zaten hiç iştahım yok zorla ölmeyecek kadar yiyorum. Daha çok kırmızı et yemeye çalışıyorum.Benim de şeker yüklemem iyiydi 2 haftaya kadar sorun etmediler, 3 haftaya çıkınca sorun etmeye başladılar. Yine de ne olur ne olmaz yediklerinize dikkat edin. Benim ölçümlerim bugünlük kötü çıkmadı ama. Çok da yemiyorum ondan diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yersem yine çıkar diye geriliyorum açıkçası.
Kafası bir buçuk karın bölgesi 2 hafta önde sanırım . Göbekli bir bebek bu dedi doktor . Bir sorun yok diyor hep . Suyu da iyi diyor .Eğer suyu fazla değilse ya da bütün hafta uyumlu şekilde büyükse çok korkmayın benim mesela karın bölgesi büyük şekerden kaynaklı olarak ama yine de içiniz rahat etmiyorsa bir hafta şeker ölçümü yapıp bakarak da önlem alabilirsiniz şeker Allah göstermesin bir çok şeye sebep oluyor çünkü
Siz meyveye dikkat edin mesela benim doktor asla bir muzu tam yemeyeceksin çok fazla diyor ya da yanında mutlaka süt kefir tarzı bir şeyle yiyin perinatalog gebelikte meyve neredeyse baklavayla eş değer bizim için demişti ne kadar doğru bilemem tabi ama porsiyona dikkat etmek lazım içim rahat değil dediğiniz için söylemek istedimKafası bir buçuk karın bölgesi 2 hafta önde sanırım . Göbekli bir bebek bu dedi doktor . Bir sorun yok diyor hep . Suyu da iyi diyor .
Ama gel gör ki içim rahat etmiyor
Hastanedeyim ben şu anda. Bu zamana kadar ölçümlerim iyi çıktı. Albumin düşük galiba ama onunla ilgili bir şey demediler. Neden bilmiyorum kan sulandirici verdiler. Nst çekilirken oksijen verdiler falan. Sezaryen ve normal doğum için onam formu bile imzaladım şimdiden. Bakalım ne kadar duracağım?Canım sen hastaneye yatacaktın takip için ne yaptın
Şeker çıksa insülin mi başlanacakHastanedeyim ben şu anda. Bu zamana kadar ölçümlerim iyi çıktı. Albumin düşük galiba ama onunla ilgili bir şey demediler. Neden bilmiyorum kan sulandirici verdiler. Nst çekilirken oksijen verdiler falan. Sezaryen ve normal doğum için onam formu bile imzaladım şimdiden. Bakalım ne kadar duracağım?
Evet haklısınızSiz meyveye dikkat edin mesela benim doktor asla bir muzu tam yemeyeceksin çok fazla diyor ya da yanında mutlaka süt kefir tarzı bir şeyle yiyin perinatalog gebelikte meyve neredeyse baklavayla eş değer bizim için demişti ne kadar doğru bilemem tabi ama porsiyona dikkat etmek lazım içim rahat değil dediğiniz için söylemek istedim
İnşallah her şey yolunda olur için rahat evine dönersin arkadaşımHastanedeyim ben şu anda. Bu zamana kadar ölçümlerim iyi çıktı. Albumin düşük galiba ama onunla ilgili bir şey demediler. Neden bilmiyorum kan sulandirici verdiler. Nst çekilirken oksijen verdiler falan. Sezaryen ve normal doğum için onam formu bile imzaladım şimdiden. Bakalım ne kadar duracağım?
Onunla ilgili bir şey demediler ama ihtimal dahilinde. İnşallah, hepimiz için, çok teşekkür ederim.Şeker çıksa insülin mi başlanacakHayırlısıyla bir baksınlar inşallah olumlu olur her şey
Amin, inşallah çok teşekkür ederimİnşallah her şey yolunda olur için rahat evine dönersin arkadaşım
Siz beden yatmıştınız hastaneye acaba erken doğum şüphesi mi var acaba sizde deHastanedeyim ben şu anda. Bu zamana kadar ölçümlerim iyi çıktı. Albumin düşük galiba ama onunla ilgili bir şey demediler. Neden bilmiyorum kan sulandirici verdiler. Nst çekilirken oksijen verdiler falan. Sezaryen ve normal doğum için onam formu bile imzaladım şimdiden. Bakalım ne kadar duracağım?
Siz ne durumdasınız kasılmalar azalmıştır inşallah açılma rahim vs aynı şekilde devam mıSiz beden yatmıştınız hastaneye acaba erken doğum şüphesi mi var acaba sizde de
Yok benim bebeğim normalden önde gidiyor diye bir de idrarda glikoz çıkmıştı, şekerden şüphe edildi. O nedenle yatıyorum. Şeker takibi yapıyorlar. Gebelik şekeri olup olmadığı 3 gün hastanede takip edilince anlaşılıyormuş. Erken doğum riski şimdilik yok. İnşallah siz de şu birkaç haftayı bence sağlıkla atlatacaksınız, ben de şeker çıkmamayı ümit ediyorum.Siz beden yatmıştınız hastaneye acaba erken doğum şüphesi mi var acaba sizde de
Acillere gitli gelliyiz cuma aksam kanlı bi akıntım oldu slime gibi seffaf bi kısmı kanlıSiz ne durumdasınız kasılmalar azalmıştır inşallah açılma rahim vs aynı şekilde devam mı