Canım rahim büyüdüğü için kasık ağrıları normal endişelenme , sağ kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonundan da olabiliyor. İdrarda yanma , idrarı yaparken zorlanma yaşıyor musun ? Eğer yaşıyorsan doktoruna söyle mutlakakızlar günaydınkasığımın sağ tarafında ağrı var sabahtan beri kontrolüm yarın ama tedirgin oldum biraz normal midir
Kuzum ben keseyi 5+4te kalp atışını da 6+3te duydum ama henüz küçük olduğu için Dr baya uğraştı.ama 10gun sonra bidaha gidicem net kalp atışıni almak için.Grubumuzun güzel hamişleri , aşağıda etiketlediğim arkadaşlar muhtemelen keseleri görüp kalp atışlarını da duymuşlardır diye düşünüyorumbelki siz söylediniz ben kaçırdım ama tabloda eksik olan bilgilerinizi , kalp atışı haftası ve kese haftasını bildirirseniz tabloyu güncelleyeyim
@Kaya burcu
@Denizzz000
@kainat11
@GAden
@ulughanim
@Ayyayya
@takintiliyim
@merve190622
@adaa00
@Nur61_
@fatmakhan
@Tugcelif4264
@Hayatbuldum
@Minnos28
@dnz34
M Melekogretmencnn
@emelaynur
@34brc34
@Nefesimmmsin
@bbb0912
L laviniaa111
@gizemlibankaci
Canım Dr bana da dedi kansızlık var biraz diye.ilac başlayalım ama biraz bulantın geçsin bebekte biraz büyüsün öyle dedi.Merhaba herkese,
Dün kan testi vermiştim bugün sonuçlarını aldım. Demir(serum) alt sınır 60 olması gerekirken 52, demir bağlama kapasitesi üst sınırı 355 çıkması gerekirken 380 çıkmış. Bu da kansızlık anlamına geliyormuş. Normalde doktora önümüzdeki hafta çarşamba randevum var. Sizce sonuç göstermek için yarın sabah gitmeli miyim? Malum artık randevu de alınmıyor. Yoksa çarşambayı beklemeli miyim? Yani kansızlık çok sıkıntılı bir şey mi, onu da bilemedim, yine tedirgin oldum. Henüz 7+3'teyim.
Sizinki ne kadarlık şu anda? Çok geçmiş olsun.Canım Dr bana da dedi kansızlık var biraz diye.ilac başlayalım ama biraz bulantın geçsin bebekte biraz büyüsün öyle dedi.
6+5im suanSizinki ne kadarlık şu anda? Çok geçmiş olsun.
Canım çarşambayı bekleyebilirsin sıkıntı olmaz. Sana ilaç verir doktorunMerhaba herkese,
Dün kan testi vermiştim bugün sonuçlarını aldım. Demir(serum) alt sınır 60 olması gerekirken 52, demir bağlama kapasitesi üst sınırı 355 çıkması gerekirken 380 çıkmış. Bu da kansızlık anlamına geliyormuş. Normalde doktora önümüzdeki hafta çarşamba randevum var. Sizce sonuç göstermek için yarın sabah gitmeli miyim? Malum artık randevu de alınmıyor. Yoksa çarşambayı beklemeli miyim? Yani kansızlık çok sıkıntılı bir şey mi, onu da bilemedim, yine tedirgin oldum. Henüz 7+3'teyim.
Kızlar bugün 4 de gideceğim doktora, uygulayamaya göre bugün 6+2 dua edin güzel şeyler duyalımGrubumuzun güzel hamişleri , aşağıda etiketlediğim arkadaşlar muhtemelen keseleri görüp kalp atışlarını da duymuşlardır diye düşünüyorumbelki siz söylediniz ben kaçırdım ama tabloda eksik olan bilgilerinizi , kalp atışı haftası ve kese haftasını bildirirseniz tabloyu güncelleyeyim
@Kaya burcu
@Denizzz000
@kainat11
@GAden
@ulughanim
@Ayyayya
@takintiliyim
@merve190622
@adaa00
@Nur61_
@fatmakhan
@Tugcelif4264
@Hayatbuldum
@Minnos28
@dnz34
M Melekogretmencnn
@emelaynur
@34brc34
@Nefesimmmsin
@bbb0912
L laviniaa111
@gizemlibankaci
öyleymiş canim tecrübe etmis oldum. kulağımıza küpe olsunKuşum zaten öyle ani hareketler yapmaman lazım kalkarken yavaş yavaş. Önce yan dönüp ayağını aşağıya uzatıp kolunla yataktan destek alarak kendini kaldırmalısın.
Onu demedi ya crl 4.8 dedi galiba bebekÇok şükür canım maşallah ona4.8 mm olan bebek mi kese mi ?
Evet olmuş
Canım, benim ilk gebeliğimde kanım bayağı bir düşüktü, gittiğim doktor kan ilacı başladı, ardından inanılmaz mide bulantısı yaşadım (kan ilacı normalde de bulantı yapan bişeymiş) defalarca hastanede yattım bulantı yüzünden. Daha sonra gittiğim doktora ilaçları gösterdim, kan ilacını hemen bıraktırdı, bulantını bu ilaç tetiklemistir bu kadar, daha sonra ki aylarda kullanırsın bırak demişti.Merhaba herkese,
Ay hadi inşallah , güzel haberlerle gel canım benimKızlar bugün 4 de gideceğim doktora, uygulayamaya göre bugün 6+2 dua edin güzel şeyler duyalıminşallah kalp atışını biraz da olsa duyarım
Ben de dün kan tahlili verdim, benim de aynen bu değerlerim düşük çıktı ve doktor bi kansızlık ilacı yazdı. Kullanıp kullanmamak konusunda tereddütlüyüm. Açıkçası ya başka bir doktora soracağım ya da burada arkadaşlar kansızlığa ne yapıyor ona göre karar vereceğim.Merhaba herkese,
Canım ilaç verirler muhtemelen sana , önemli bir şey ama çok da korkacak bir şey değil endişelenmeKızlar merhaba dün kan tahlili vermiştim tiroidim biraz yüksek cıkmıs dr dahilyeye yönlendirdi ama kaç çıktı bilmiyorum biraz korktum yasayan var mı daha öncebir zararı olur mu bebeğe