Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Çok şükür sonuçlar güzel çıktı 5+5 görünüyor 4.8 mm dedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım kalp atımı varsa 2. Ay kontrollerini de konuşuruz dedi. Takviyelerine devam et dedi. Progeston için de gece yatmadan 2 tane vajinal kullan dedi
Maşallah kuzum.bnm de 6+3te 4.3mm gelmişti bebek. zar zor kalp atışını aldı daha çok küçük demişti.haftaya cuma gitcem bakalım.❤️🥰
Çok şükür canım maşallah ona 🧿 4.8 mm olan bebek mi kese mi ?
Bebektir canım.

Buarada kizlar oğlum da hamileyken içim rahat etmezdi.saglik ocağına da giderdim arada kalp atışını dinlemek için.saglik ocaklarında da oluyor kalp atışını dinlemek için küçük bi alet.ultrason gibi değil tabi.ozaman istanbuldaydim ama şimdi küçük bi ilcedeyim burda var mı bilmiom yarın iğne için gittiğimde sorcam bi

Buarada kizlar oğlum da hamileyken içim rahat etmezdi.saglik ocağına da giderdim arada kalp atışını dinlemek için.saglik ocaklarında da oluyor kalp atışını dinlemek için küçük bi alet.ultrason gibi değil tabi.ozaman istanbuldaydim ama şimdi küçük bi ilcedeyim burda var mı bilmiom yarın iğne için gittiğimde sorcam bi
Evet onlarda kontrol yapıyorlar , vardır bence sizin sağlık ocağında da. Ben eve aldım o cihazdan 🙈😂

Benim sürekli hafif kanamam var. Günde 1 kere çok artıyor. Baya regl gibi 1 saat. Sonra rengi kahveye dönüp azalıyor. Gün sonunda yine regl gibi ve sürekli böyle günlerdir. 4 kesem var ve 4ü de sapasağlamdı bu kadar kanamaya. Progestan uyguluyorum sadece geceleri 1 tane vajinal. Korkmayın hiç
Canım çok teşekkür ederim inşallah Allah yavrularımızı bize bağışlar. Doktor sanada dinlen dedi mi? Yatmaktan belim ağrıdı bide daha 9aylık kızım var sütü kes verme dedi dünden beri vermiyorum göğüslerim patlıyor sabah dayanamadım sağıp döktüm. Doktor prolotun iğne yaptı bide progrstoron kullanıyorum üç tane vajinadan sabah öğle akşam onun için kes demiş olabilir ayrıca süt vermek meme ucunu uyarıyormuş düşüğe sebep olur gibi bişey dedi

Kızlar hastaneye gittim geldim, bebeğimin kalp atışını net duyduk bu hafta ( geçen hafta net değildi çünkü) bulantı için prilam yazdı, çok az idrar yolu enfeksiyonu var dedi su ile hallolacak gibi deyip bol su icmemi söyledi, onun dışında bir problem yok. Bir problem olmazsa 1 ay sonra bekliyorum, olursa daha erken gel dedi

Kızlar hastaneye gittim geldim, bebeğimin kalp atışını net duyduk bu hafta ( geçen hafta net değildi çünkü) bulantı için prilam yazdı, çok az idrar yolu enfeksiyonu var dedi su ile hallolacak gibi deyip bol su icmemi söyledi, onun dışında bir problem yok. Bir problem olmazsa 1 ay sonra bekliyorum, olursa daha erken gel dedi
Süper , her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ❤️

Çok şükür sonuçlar güzel çıktı 5+5 görünüyor 4.8 mm dedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım kalp atımı varsa 2. Ay kontrollerini de konuşuruz dedi. Takviyelerine devam et dedi. Progeston için de gece yatmadan 2 tane vajinal kullan dedi
Çok şükür sağlık sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin

Evet onlarda kontrol yapıyorlar , vardır bence sizin sağlık ocağında da. Ben eve aldım o cihazdan 🙈😂
Abowww kız oda iyi değil .düşünsene 7-24 dinlermissin bide 😂
Hayırlı olsun kuzum 🤗

Grubumuzun güzel hamişleri , aşağıda etiketlediğim arkadaşlar muhtemelen keseleri görüp kalp atışlarını da duymuşlardır diye düşünüyorum 🌸 belki siz söylediniz ben kaçırdım ama tabloda eksik olan bilgilerinizi , kalp atışı haftası ve kese haftasını bildirirseniz tabloyu güncelleyeyim ❤️☺️
Kaya burcu Kaya burcu
D Denizzz000
M Mia121
GAden GAden
ulughanim ulughanim
A Ayyayya
T takintiliyim
M merve190622
adaa00 adaa00
Nur61_ Nur61_
fatmakhan fatmakhan
Tugcelif4264 Tugcelif4264