• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Benim yne sancı çıktı ve yatışım yapıldı kızlar. İnşallah ilaç işe yarar dua edin

Bakalım etki ederse. Kaç saatte etki ediyor bu 2.30 saat önce başlandı. Hala çıkıyor kasılma. Ve çam sakura eş refakatçi kabul etmiyormuş yalnız kaldım uykusuzum, açım çok kötüyüm ya
Canım geçmiş olsun.insallah ilaçlar işe yarar.ya ňasil bı saçmalıktir bu eş kabul edilmemesi.herkesin illa bayan refakatcisi mi olması gerek.tovbe tövbe nasıl sinir oldum.

Canım geçmiş olsun.insallah ilaçlar işe yarar.ya ňasil bı saçmalıktir bu eş kabul edilmemesi.herkesin illa bayan refakatcisi mi olması gerek.tovbe tövbe nasıl sinir oldum.
Sormayın valla. Refakatçi izni yok diye bahçelievlerden çıkıp buraya geldim. Bilsem sürüklenmezdim hiç

Bir şey soracağım. Yatırmadan bi sürü şey imzalattılar kabul ettiğimize dair. Ama ben mesela bundan sonrasını reddediyorum deyip çıkabilir miyim bilen var mı?
Her tedaviyi reddedip çıkma hakkın var diye biliyorum. Ama riskli bi durumsa idare etmeye çalış istersen ya da başka bi hastane ayarlamadan çıkmaman daha iyi sanki

Günaydın kızlar, Midem akşama iyi oldu şükür muhtemelen yediğim bir şey dokunmuştu geçti.
Seksi bacaklarıma bakar mısınız 🤣 ayaklarım ve bileklerim arasında 2 beden fark nerdeyse. Bunu dün akşam anneme göndermek için çekmiştim baktım hala inmemiş 🤦🏼‍♀️ soğuk tuzlu su yapacaktım annem izin vermedi ayaklarını üşütürsün, bebeği üşütürsün diye. Yükseğe koyup yatmayı denedim ama yan yatıyorum sadece yükseğe konmuyor öyle olunca. Akşama geçmezse acile giderim artık.
IMG-20241122-WA0017.jpeg

Normalde medipol takipliyim vallahi gecelik 6bin diye devlete geleyim dedim. Şimdiden pişman oldum doğru düzgün açıklama yok ilgi alaka yok
Malesef devlette kadın doğumda erkek refakatçi alınmıyor, odalarda genelde 2 kişilik oluyor diğer hasta rahat edemiyor erkek refakatçinin yanında.
Eşini yemeniz için birşeyler alıp hemşirelere verebilir, onlar size iletir, aç aç beklemeyin, çok üzüldüm tek olmanıza 🙄
İnşaAllah kasılmalarınızı keserlerde, biran önce eve dönersiniz🤲

Kızlar napıyosunuz nasılsınız? Benim tansiyonum 9/5 çıkıyor bu akşam sürekli. Napmak lazım neden düşer anlamadım bilgisi olan var mı acaba
Benim genelde hep düşük hele gebe degilken 8 9 🤣 hamileyken fix 10 dur tuzlu biseyler tüket
Kızlar ya uzanırken veya soluma yatarken uzun süre aynı pozisyonda kalamıyorum tuhaf bişey oluyor anlatamıyorum rahatsız edici sizdede oluyor mu sağa yatmaktan çürüdüm bebişte sağda ondan mı acaba
Kemiklerim agriyor çürük gibi sağa yatiyorum rahat ama sanki mideme taş oturmuş gibi oluyor bu seferde o his uyutmuyor ay oglumda fosur fosur uyurdum🤣 ankara ayazinda ben petek kapali pike ile yatiyorum ona ragmen ter basiyor bir de

Bakalım etki ederse. Kaç saatte etki ediyor bu 2.30 saat önce başlandı. Hala çıkıyor kasılma. Ve çam sakura eş refakatçi kabul etmiyormuş yalnız kaldım uykusuzum, açım çok kötüyüm ya
Bı bak kasılmaların biraz geçince üni hastanelerini arastırın. Araştırma hastanelerinde özel oda meselesi var. Size ait oluyor ve eşinizi de alıyorlar. Ücretli ama özel hastaneye oranla çok daha uygun fiyatı. Ama öncelikle başka hastanede oda var mı diye sorun ayarlayın, sonra buradan tedavi red yapıp çıkarsınız. Maalesef önümüz hafta sonu. İki gün boyunca visit olmaz, doktorlar pek gelmez.

Cnm biraz düşmüş.rahatsiz oluyormusun peki baş dönmesi ,yer kayması vs.bnm genelde düşük durur.10/6gibi fln.tuzlu ayran iç istersen biraz

Aynı şeyi yaşıyorum.sola dönünce sanki biri beni boğuyor gibi.sagda rahat ediyorum. Sırtüstü de yatirmiyor.anca sağ.ama oğlumun yatağı solumda mecbur sola dönerek yatıyorum yarım.o uyuyunca hemen sağa.
Dün sabah kalktığımdan beri halsizlik baş dönmesi göz kararması vardı ama bulantı ilacımı içmedim o yapıyo sanmıştım sanırım tansiyonum ozamanda düşüktü ondan oldu. Ayran içtim uyumuşum sonra

Benim genelde hep düşük hele gebe degilken 8 9 🤣 hamileyken fix 10 dur tuzlu biseyler tüket

Kemiklerim agriyor çürük gibi sağa yatiyorum rahat ama sanki mideme taş oturmuş gibi oluyor bu seferde o his uyutmuyor ay oglumda fosur fosur uyurdum🤣 ankara ayazinda ben petek kapali pike ile yatiyorum ona ragmen ter basiyor bir de
Ayran içtim kuzum hamilelik başladığımdan beri 11 altında inmemişti ondan merak ettim acaba neden 9 a düştü diye

Günaydın kızlar, Midem akşama iyi oldu şükür muhtemelen yediğim bir şey dokunmuştu geçti.
Seksi bacaklarıma bakar mısınız 🤣 ayaklarım ve bileklerim arasında 2 beden fark nerdeyse. Bunu dün akşam anneme göndermek için çekmiştim baktım hala inmemiş 🤦🏼‍♀️ soğuk tuzlu su yapacaktım annem izin vermedi ayaklarını üşütürsün, bebeği üşütürsün diye. Yükseğe koyup yatmayı denedim ama yan yatıyorum sadece yükseğe konmuyor öyle olunca. Akşama geçmezse acile giderim artık.
Eki Görüntüle 3508483
Siz yine acile gidin tabi de gebelik uygulamasında 32 li haftalarda ödemden bahsediyordu

Eklentiler

• IMG_8446.jpeg
    IMG_8446.jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar selam. 10-15 dk ayakta dursam bayilcak gibi elim ayagim bosaliyor, gozlerim karariyor. Uzandigim zaman normalim. Tansiyonum 11/7di normalde de 10/6 flndir. Karnim tok. Bebek hareketleri normal. Evde biraz panik yaptim. Burda da kar firtinasi cikti. Normal mi yada bir tavsiyesi olan var mi?

Kizlar selam. 10-15 dk ayakta dursam bayilcak gibi elim ayagim bosaliyor, gozlerim karariyor. Uzandigim zaman normalim. Tansiyonum 11/7di normalde de 10/6 flndir. Karnim tok. Bebek hareketleri normal. Evde biraz panik yaptim. Burda da kar firtinasi cikti. Normal mi yada bir tavsiyesi olan var mi?
Canım şekerin düşüyo olabilir. Bi kaç gün önce ben de öyle oldum. Tatlı bişey at ağzına istersen takip edersin.

Benim yne sancı çıktı ve yatışım yapıldı kızlar. İnşallah ilaç işe yarar dua edin
Ben hastaneye yattığımda 70-80 lerde 1-2 dkda bir sancım oluyordu damardan 2 lt bos serum taktılar bide 15 dkda bir 4 kere placak sekılde nidicart vermişlerdi acil dırum diye çyle sakinledi sancılarım inşallah sizinde iyi haberlerinizi alırız
Ben hala kasılma hissediyorum ama tüm hamileliğim boyunca yalancı sancım oldu zaten düzenli olmadığı sürece saymıyoruö bile artık çünkü saymakta strese sokuyo😥

Back