Dün doğum yapmıştım ve yaşadıklarımı bilgi amaçlı sizinle de paylaşmak istemiştim. Bugün 2 gibi hastahaneden çıkış yapacaktık ama yapamadık. Çocuk doktorumuz suyum gelmesine rağmen doğum yapamadığım için bebeğin enfeksiyon kaptığını söyledi . Gerçi bende ağır bir grip anlatıyordum . Belki bebeğe de oyle geçmiştir. Kendi doktorum kendini suçlama . Normal doğum denemesen, direk sezeryana girsen dahi belki enfeksiyon yine kapabilirdi dedi. Su gelmesine rağmen hastahaneye gitmemek çok mantıklı gelmişti. Çünkü sürekli çatı muayenesine maruz kalınıyor. Bu durumdan sonra su gelınce direk gidilip gidilmemesin konusunda kararsızım. Neyse.. bebişi küvöze aldılar. Yarına kadar crp seviyesi düşerse verecekler. Düşmezse ilaç tedavisine başlayacak. Bu da 5-7 gün arasında değişiyormuş.. bir yandan iyileşme sürecim de benden daha iyi bakacak tecrübeli hemşilerin yanında olduğu için çok iyiyim bir yandan da eli boş döndüğümüz için çok üzgün.. Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun.. inşallah sizlere de bir katkım, faydam olmuştur..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım kendini sakın suçlama tabii doktorun doğru söylüyor direk sezaryen olsan dahi bu durum olabilirdi .Forumda diğer annelerin de benzer durumları yaşadığını gördüm tedaviden sonra sağlıcakla bebeklerini eve götürdüler.İnşallah senin de en kısa sürede güzel haberler vermeni dilerimDün doğum yapmıştım ve yaşadıklarımı bilgi amaçlı sizinle de paylaşmak istemiştim. Bugün 2 gibi hastahaneden çıkış yapacaktık ama yapamadık. Çocuk doktorumuz suyum gelmesine rağmen doğum yapamadığım için bebeğin enfeksiyon kaptığını söyledi . Gerçi bende ağır bir grip anlatıyordum . Belki bebeğe de oyle geçmiştir. Kendi doktorum kendini suçlama . Normal doğum denemesen, direk sezeryana girsen dahi belki enfeksiyon yine kapabilirdi dedi. Su gelmesine rağmen hastahaneye gitmemek çok mantıklı gelmişti. Çünkü sürekli çatı muayenesine maruz kalınıyor. Bu durumdan sonra su gelınce direk gidilip gidilmemesin konusunda kararsızım. Neyse.. bebişi küvöze aldılar. Yarına kadar crp seviyesi düşerse verecekler. Düşmezse ilaç tedavisine başlayacak. Bu da 5-7 gün arasında değişiyormuş.. bir yandan iyileşme sürecim de benden daha iyi bakacak tecrübeli hemşilerin yanında olduğu için çok iyiyim bir yandan da eli boş döndüğümüz için çok üzgün.. Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun.. inşallah sizlere de bir katkım, faydam olmuştur..
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.115
- 133
- 33
Çok geçmiş olsun canım kendini suçlama sakın. Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. En kısa sürede sağlıcakla evinize gidin inşallahDün doğum yapmıştım ve yaşadıklarımı bilgi amaçlı sizinle de paylaşmak istemiştim. Bugün 2 gibi hastahaneden çıkış yapacaktık ama yapamadık. Çocuk doktorumuz suyum gelmesine rağmen doğum yapamadığım için bebeğin enfeksiyon kaptığını söyledi . Gerçi bende ağır bir grip anlatıyordum . Belki bebeğe de oyle geçmiştir. Kendi doktorum kendini suçlama . Normal doğum denemesen, direk sezeryana girsen dahi belki enfeksiyon yine kapabilirdi dedi. Su gelmesine rağmen hastahaneye gitmemek çok mantıklı gelmişti. Çünkü sürekli çatı muayenesine maruz kalınıyor. Bu durumdan sonra su gelınce direk gidilip gidilmemesin konusunda kararsızım. Neyse.. bebişi küvöze aldılar. Yarına kadar crp seviyesi düşerse verecekler. Düşmezse ilaç tedavisine başlayacak. Bu da 5-7 gün arasında değişiyormuş.. bir yandan iyileşme sürecim de benden daha iyi bakacak tecrübeli hemşilerin yanında olduğu için çok iyiyim bir yandan da eli boş döndüğümüz için çok üzgün.. Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun.. inşallah sizlere de bir katkım, faydam olmuştur..
- 27 Kasım 2018
- 3.532
- 3.991
- 133
Allah'ım yayufka yürekli olcak sanırım ne guzel. inşallah cnm hayırlı doğumlariniz olsn.aynen bence de üzer ve aklından çıkmayabilir.Oyy kıyamam ben ona ya
Benim kızım 6 yaşında ama çok duygusal ve panik. Eli azcık kanasa benim hastaneye gitmem lazım diyip endişeleniyo o yüzden beni öyle görmesi onu üzmekten başka bişeye yaramaz gibi düşünüyorum. Hayırlı kararlar veririz inşallah
- 27 Kasım 2018
- 3.532
- 3.991
- 133
Bende 34+6da doğum yaptım hiç ciğer geliştirici fln vurmadilar.beni sezaryen için hazırlayan hemşireye söyledim ciğer geliştirici vurulmayacak mi die.daha küçük haftalar için vuruluyr o iğne dedi ve vurmadilar.Kızlar merhaba ben şubat annelerinden geliyorum. Şuan 34+4 haftalığım ve ilk gebeliğim. Geçen hafta bebeğin baskı yapması sonucu rahim ağzı darlığı ve suyumun azalmasından dolayı erken doğum riski var dediler ve ciğer geliştirici ile serum uyguladılar. Bugün de karnımın aşağı indiğini farkettim beni gören başkaları da aynı şeyi söyledi. Bel çukurumda bir ağrı başladı ve vajinal baskılar da arttı hatta birinde baskı sonucu idrar kaçırmış oldum. Bir sonraki kontrolüm salı günü sizce salıyı beklemeden bir doktora görünmeli miyim
Cnm bende aynı şeyden muzdaribim.sezaryen oldum.bende enfeksiyon varmış bebeğe geçmiş enfeksiyon.kuveze aldılar 2 tane antibiyotik başladılar.biri 10gunluk biri 7gunluk.erken doğduğu için solunumunda sıkıntı oldu.cihaza bağladılar vs derken sarılık oldu mavi ışık verdiler.tam 10gun kaldı.Dün doğum yapmıştım ve yaşadıklarımı bilgi amaçlı sizinle de paylaşmak istemiştim. Bugün 2 gibi hastahaneden çıkış yapacaktık ama yapamadık. Çocuk doktorumuz suyum gelmesine rağmen doğum yapamadığım için bebeğin enfeksiyon kaptığını söyledi . Gerçi bende ağır bir grip anlatıyordum . Belki bebeğe de oyle geçmiştir. Kendi doktorum kendini suçlama . Normal doğum denemesen, direk sezeryana girsen dahi belki enfeksiyon yine kapabilirdi dedi. Su gelmesine rağmen hastahaneye gitmemek çok mantıklı gelmişti. Çünkü sürekli çatı muayenesine maruz kalınıyor. Bu durumdan sonra su gelınce direk gidilip gidilmemesin konusunda kararsızım. Neyse.. bebişi küvöze aldılar. Yarına kadar crp seviyesi düşerse verecekler. Düşmezse ilaç tedavisine başlayacak. Bu da 5-7 gün arasında değişiyormuş.. bir yandan iyileşme sürecim de benden daha iyi bakacak tecrübeli hemşilerin yanında olduğu için çok iyiyim bir yandan da eli boş döndüğümüz için çok üzgün.. Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun.. inşallah sizlere de bir katkım, faydam olmuştur..
- 12 Kasım 2021
- 3.557
- 4.367
- 83
Onlar çok minik ama çok da güçlüler sakın merak etme, en çabuk şekilde iyileşir ve kavuşursunuz inşallah canımDün doğum yapmıştım ve yaşadıklarımı bilgi amaçlı sizinle de paylaşmak istemiştim. Bugün 2 gibi hastahaneden çıkış yapacaktık ama yapamadık. Çocuk doktorumuz suyum gelmesine rağmen doğum yapamadığım için bebeğin enfeksiyon kaptığını söyledi . Gerçi bende ağır bir grip anlatıyordum . Belki bebeğe de oyle geçmiştir. Kendi doktorum kendini suçlama . Normal doğum denemesen, direk sezeryana girsen dahi belki enfeksiyon yine kapabilirdi dedi. Su gelmesine rağmen hastahaneye gitmemek çok mantıklı gelmişti. Çünkü sürekli çatı muayenesine maruz kalınıyor. Bu durumdan sonra su gelınce direk gidilip gidilmemesin konusunda kararsızım. Neyse.. bebişi küvöze aldılar. Yarına kadar crp seviyesi düşerse verecekler. Düşmezse ilaç tedavisine başlayacak. Bu da 5-7 gün arasında değişiyormuş.. bir yandan iyileşme sürecim de benden daha iyi bakacak tecrübeli hemşilerin yanında olduğu için çok iyiyim bir yandan da eli boş döndüğümüz için çok üzgün.. Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun.. inşallah sizlere de bir katkım, faydam olmuştur..
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.115
- 133
- 33
Amin canım sen nasılsın bu aradaAllah'ım yayufka yürekli olcak sanırım ne guzel. inşallah cnm hayırlı doğumlariniz olsn.aynen bence de üzer ve aklından çıkmayabilir.
- 27 Kasım 2018
- 3.532
- 3.991
- 133
Ben iyim şükür kuzum.iki çocuklu hayata alışmaya calisiyorum..kızım geceleri biraz huysuz uyumak istemio çok fazla,gündüzleri maşallah uyuyor ama gündüzleri de oğlan ayakta gece birine gündüz birine yetmeye çalışıyorum bide o arada evin işleri vs.yuvarlanip gidiyoruz işteAmin canım sen nasılsın bu arada
Canım nişan gelmiş olabilir sancın vs var mıKızlar bugün benden kırmızımsı hafif mukuslu bir akıntı akıntı geldi nedir bu nornalmi yaasayan varmi
- 8 Aralık 2012
- 4.119
- 5.954
- 358
- 32
Maşallah kuzucuğa birlikte sağlıklı uzun ömürleriniz olsunEveettt canımm kızımla kavuştuk çok şükür darısı hepinizin başına inşallah ancak girebildim buralara telefonumun şarjı bile bitmiyor artık çünkü ilgilenecek vakit yok ikimiz de iyiyiz çok şükür boyumuz 50cm kilomuz 3.700 adımız da Gökçe teyzemiz
ilk günler zor oluyor galiba değil mi
- 8 Aralık 2012
- 4.119
- 5.954
- 358
- 32
Nişan mı acepKızlar bugün benden kırmızımsı hafif mukuslu bir akıntı akıntı geldi nedir bu nornalmi yaasayan varmi
- 8 Aralık 2012
- 4.119
- 5.954
- 358
- 32
Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. İnşallah hızlıca düşer bebeğinin enfeksiyon değeri ve sağlıkla eve dönersinizDün doğum yapmıştım ve yaşadıklarımı bilgi amaçlı sizinle de paylaşmak istemiştim. Bugün 2 gibi hastahaneden çıkış yapacaktık ama yapamadık. Çocuk doktorumuz suyum gelmesine rağmen doğum yapamadığım için bebeğin enfeksiyon kaptığını söyledi . Gerçi bende ağır bir grip anlatıyordum . Belki bebeğe de oyle geçmiştir. Kendi doktorum kendini suçlama . Normal doğum denemesen, direk sezeryana girsen dahi belki enfeksiyon yine kapabilirdi dedi. Su gelmesine rağmen hastahaneye gitmemek çok mantıklı gelmişti. Çünkü sürekli çatı muayenesine maruz kalınıyor. Bu durumdan sonra su gelınce direk gidilip gidilmemesin konusunda kararsızım. Neyse.. bebişi küvöze aldılar. Yarına kadar crp seviyesi düşerse verecekler. Düşmezse ilaç tedavisine başlayacak. Bu da 5-7 gün arasında değişiyormuş.. bir yandan iyileşme sürecim de benden daha iyi bakacak tecrübeli hemşilerin yanında olduğu için çok iyiyim bir yandan da eli boş döndüğümüz için çok üzgün.. Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun.. inşallah sizlere de bir katkım, faydam olmuştur..
- 8 Aralık 2012
- 4.119
- 5.954
- 358
- 32
Kızlar biz bugün son kontrolümüze geldik. Pazartesi doğum var inşallah. Geçen gün gelen mukus tıkacı diye bir şeymiş kanama ve sancı olmadığı sürece normal dedi. Nst deyim şimdi sancı falan yok hiç bende 20 den ileri gitmiyor. Bebeğin kilosu 3540 gr boyu 53 cm olmuş Pazar günü akşam ve öğlen sulu yemek ye ertesi gün kabızlık olmasın dedi. Enox ve progestana pazara kadar devam
- 29 Nisan 2021
- 4.925
- 7.488
- 108
Ayy evet haftaya çoğumuz doğuracağızayy haftaya bugun doğursan aynı gün doğuruyorz hadi bakalım sağlıcakla gelsin kuzular günü alıp beklemek heycanlı gerçekten
Canım lekelenmende vardı nişan olabilir haftan iyi normal bence gelmesiKızlar bugün benden kırmızımsı hafif mukuslu bir akıntı akıntı geldi nedir bu nornalmi yaasayan varmi
Oyy maşallah haftaya patır patır dökülüyoruz kızlarKızlar biz bugün son kontrolümüze geldik. Pazartesi doğum var inşallah. Geçen gün gelen mukus tıkacı diye bir şeymiş kanama ve sancı olmadığı sürece normal dedi. Nst deyim şimdi sancı falan yok hiç bende 20 den ileri gitmiyor. Bebeğin kilosu 3540 gr boyu 53 cm olmuş Pazar günü akşam ve öğlen sulu yemek ye ertesi gün kabızlık olmasın dedi. Enox ve progestana pazara kadar devam
- 8 Aralık 2012
- 4.119
- 5.954
- 358
- 32
Evde birileri varsa kendine masaj yaptır biraz iyi gelir bence doğumdan hemen sonra geçer o ağrı sonuçta benek çıkmış olacakAyy bi uyandım her yerim tutulmuş kaskatı olmuşum. Şu çatı ağrısı sağ bacağımı kökünden ele geçirmiş resmen ya doğumdan ne kadar sonra geçiyor acaba
- 29 Nisan 2021
- 4.925
- 7.488
- 108
Eşime yaptırıyorum masajı bazen de oğlumda üstümde tepiniyor o bile iyi geliyor asdghjEvde birileri varsa kendine masaj yaptır biraz iyi gelir bence doğumdan hemen sonra geçer o ağrı sonuçta benek çıkmış olacak