• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Korkma canım ya zaten ha bugün ha haftaya . Hatta ben bu hafta artık kavuşmak istiyorum 🤲🏻🥰
Çünkü benim mide bulantılarım tekrar başladı . Gece 4 de yataktan zorla kalkıp koştum banyo kapısını açtım yetişemedim duvarlara falan istifra ettim 😞 bir şey de yiyemiyorum çok zor mide bulantısı . İlk 4 ay çok çekmiştim gerçekten en çok bu zorladı beni tekrar başlaması çok üzdü o yüzden artık hayırlısı ile gelsin istiyorum bebeğim
Bazen arada banada oluyor sbah uyanınca gerçekten zor bu hafta olmazsa haftaya dogururmuyuz😅doktor bana 9ocak dedi ilk defa bi doktor gün söyledi bana devlette söylemediler😅

Bazen arada banada oluyor sbah uyanınca gerçekten zor bu hafta olmazsa haftaya dogururmuyuz😅doktor bana 9ocak dedi ilk defa bi doktor gün söyledi bana devlette söylemediler😅
Bana da ne kadar uzarsa uzasın son 15 gün . 15 gün beklersem ya diye düşünüyorum. Gözümde çok büyüyor canım . Tek duam sağlıklı olması ama ben çok zorlanıyorum. Bütün gebeliğim iştahsız mide sıkıntısıyla geçti afiyetle iştahla bir şey yemeyi çok özledim 😞

Bana da ne kadar uzarsa uzasın son 15 gün . 15 gün beklersem ya diye düşünüyorum. Gözümde çok büyüyor canım . Tek duam sağlıklı olması ama ben çok zorlanıyorum. Bütün gebeliğim iştahsız mide sıkıntısıyla geçti afiyetle iştahla bir şey yemeyi çok özledim 😞
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım da inşallah şuan tek dileğim bu 🥺

Benim suyum öyle bir geldi ki doktorum hemen sezeryana almak istedi hastahane de bi duşa girmek istedim önce duşa girdiğimde nişan geldi böyle kanlı bi et parçası işaret parmağı yarısı kadar düşünün o şekilde , epidural ile olmayı seçtim evet iğne biraz acı veriyor ama gerçekten sonrası beni çok zorlamadı üstelik aynı anda miyomlarım da alındı , hiç
Korkmayın emin olun çok daha güzel oluyor sonrası bebeğim 3.105 doğdu 37+1 de şükür bir sağlık problemi yaşamadık 2 gün hastahane de kalıp evimize geldik gebelik şekeri de vardı bende malum , inşallah herkes hayırla evladını kucağına alır
Canım gözünüz aydın ❣️ allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰

Benimde bugün kontrolüm vardı. 36+1 dik bugün. 2870 50 cm dedi doktor. Suyu herşeyi iyi görünüyor dedi gayet aktif bi bebek dedi. Yüzünü göremiyoruz bayadır elleri yüzünde kordonda yüzünün önünden geçiyormuş bu saatten sonra görmek zor olur dedi. 14 ocak sabah yatışım yapılacakkkk 😍 heycan bastı. Doktorumun kendi muayenehanesi var ben 20 bin hastanede 27 28 bin alır dedi. Ivır zıvır bana 50 bine gelicek yani doğum. Epidural olcak uyutmam dedi. Kanala girmemiş muhtemelende giremicek plasentadan dolayı dedi. Nst sancım çıkmadı hiç. Haftaya geldiğinde hatırlat sana bi damla vericem dedi. Süt gelsin diyeymiş. Sezaryende biraz geç geliyo süt bu damla onu hızlandırmak için dedi. İlk kez duydum böyle bişey.

Bu arada epidurale fıtık engel mi diye sordum asla değil hiç endişelenme dedi. Burda bu konu sürekli gündem oluyor benim doktorumda böyle dedi.

İlaçları kesmedi magnezyumu haftaya keseriz dedi. İmom devam, kan ilacıda devam doğumdan sonrada kan ilacı devam dedi. Haftaya pazartesi bi daha kontrol nst.

Senin nasıl.gidiyir bebiş kaç kilo kaç hafta oldu☺️rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
en son 3 hafta once gitmiştim 1370 gram bir hafta onde gelişimi cok iyi dedi sevinmiştik. yarin kontrol var insALLAH ayni devam ediyordur biraz stres var doktora gidene kadar😊amin insALLAH ❤

Şimdiki drlar evet kolaya kaçıyor risk almak istemiyorlar bebek kilolu olunca ama bizde eskiler gibi asla esnek değiliz. Şahsım adına o kadar zayıf kas yapım var ki bi gün spor yapsam 3 gün tutulurum. Ama eskiler her işleri elde kendileri yaptıkları için vücutları aşırı esnekti özellikşe oturup elde çamaşır yıkamaları yerleri elle silmeleri falan bunlar hep pelvisi esneten hareketler biz hiç birini yapmıyoruz. Yine de tabi isteyen denemeli
Haklısın 🥲 bahçeye iki marul fidesi ektim dünden beri sancım var😅😅😅

Kızlar benim kontrolüm vardı 38. haftadayım ilk kez NST bağlandım bebeğin kalp atış nabzı 158 çıkmış doktor yüksek olduğunu bir daha girmemi söyledi yine yüksek çıkarsa hastaneye yatıracakmış. Bu konuda herhangi bilgisi olan var mı endişeliyim 🥲 Yalnız bebeğim hiç hareket etmediği kadar çok hareket etti ölçümde onu hiç böyle hareketli görmemiştim

Kızlar alt tarafa igne batar gibi şeyler oluyo doğum mu olucak acaba akıntı da fazla
Benim hep oluyor canım . Sürekli alt tarafta değişik yeni yeni şeyler bir buçuk haftadır böyle ama sonuç yok .
Doktor bebek kanala ilerliyor ondan demişti . Bugün de kontrolde baya kanala yerleşmiş dedi senin de öyledir belki

Kızlar benim kontrolüm vardı 38. haftadayım ilk kez NST bağlandım bebeğin kalp atış nabzı 158 çıkmış doktor yüksek olduğunu bir daha girmemi söyledi yine yüksek çıkarsa hastaneye yatıracakmış. Bu konuda herhangi bilgisi olan var mı endişeliyim 🥲 Yalnız bebeğim hiç hareket etmediği kadar çok hareket etti ölçümde onu hiç böyle hareketli görmemiştim
Hareket edince yüksek çıkıyor zaten ekrandan izledigim kadarıyla sürekli mi yüksek çıktı acaba

Benim hep oluyor canım . Sürekli alt tarafta değişik yeni yeni şeyler bir buçuk haftadır böyle ama sonuç yok .
Doktor bebek kanala ilerliyor ondan demişti . Bugün de kontrolde baya kanala yerleşmiş dedi senin de öyledir belki
Ya bende onu sorcaktim kanala yerlesmismi diye unuttum doktor da bişey demedi🙄

Daha erken ya korktum şimdi :(

Kaçıncı haftadasin canım bir kaç gündür bende kasılmaya bersber oluyor bazen öncesinde dışarda yürürken falan anlık oluyordu ozaman enfeksiyon çıkmıştı
35 hafta evet enfeksiyon çıktı idrarda ama böyle olmuyordu enfeksiyon çıkınca bakalım nolucak

Back