Yaaa ciddi misin canımasu320 canım gittin mi kontrole ben şimdi çıktım ağrılarım boşa değilmis 3 cm açıklık varmış ama belli olmaz 5 cm le bile 1 hafta bekleyen oldu hareket falan yapma 38i doldursun yinede dedi
Bence bi kuaföre falan gidip hallettir en kolayı o şekildeYok kuzum malesef ya yapamadım
Aaa acaba nişan mı ? Kontrole gittiğinde söyle mutlakaKızlar biraz önce küçük tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye kuruladigimda afedersiniz kahverengimsi bı akıntı geldi biraz önemli biseymidir acaba
Kuzum peceteye silince geldi az bişey sadece Nisan çok yoğun olmazmi acaba internette gorselleri öyle bilemedimBence bi kuaföre falan gidip hallettir en kolayı o şekilde
Aaa acaba nişan mı ? Kontrole gittiğinde söyle mutlaka
Nişan mı geldi acabaKızlar biraz önce küçük tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye kuruladigimda afedersiniz kahverengimsi bı akıntı geldi biraz önemli biseymidir acaba
hiç korkma ben de 38+0 da çatı muayenesi oldum hiç acımadı Kendini sıkma derin nefes al kendini sıkıp bacaklarını kasma.Zaten doktorlar neyi nasıl yapacaklarını çok iyi biliyor kendini sal gitsinBende birazdan gidicem 38+0 çok heyecanlıyım ozeldemi doktoruma gidicemçatı muayenesi yapar doye düşünüyorum hiç olmadım biraz korkuyorum
Bilmiyorum ki canım Nisan görselleri faha farklıydı internette bide iki gündür sabah tuvelete kalkıyorum sıkışık biraz iccamasirim ıslak oluyor idrsrmidir acaba suyum değildir dimi su olsa sürekli mi gelirdiNişan mı geldi acaba
hiç korkma ben de 38+0 da çatı muayenesi oldum hiç acımadı Kendini sıkma derin nefes al kendini sıkıp bacaklarını kasma.Zaten doktorlar neyi nasıl yapacaklarını çok iyi biliyor kendini sal gitsin
Kasma kendini sakın ben ilk kastım acır gibi oldu bacaklarını rahat bırak saniyelik bisey jelle bakiyorlar zaten sonra daha iyi olduBende birazdan gidicem 38+0 çok heyecanlıyım ozeldemi doktoruma gidicemçatı muayenesi yapar doye düşünüyorum hiç olmadım biraz korkuyorum
Canım ben de daha gitmedim buçukta randevum . Çatı muaynesi olacak . Ağrılarım da var akşam 3 de çıkmış olurum haberleşelimBilmiyorum ki canım Nisan görselleri faha farklıydı internette bide iki gündür sabah tuvelete kalkıyorum sıkışık biraz iccamasirim ıslak oluyor idrsrmidir acaba suyum değildir dimi su olsa sürekli mi gelirdideğişik şeyler yaşıyorum bu siralar
Saniyelik bisey canım sadece kasma rahat birakinca daha kolay bakıyor hemen bitiyor hadi guzel haberlerini bekliyoruzzYaaa ciddi misin canımben 2 buçukta gidicem hazırlandım bekliyorum. Benim de mi öyle acaba . Ben bugün 38 oldum. Bana ne diyecek bakalım . Çok acıdı mı canım nasılsın
Nişan ilabilur canim oKızlar biraz önce küçük tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye kuruladigimda afedersiniz kahverengimsi bı akıntı geldi biraz önemli biseymidir acaba
Benim vajinal akıntım oluyor bayadır ıslaklık oluyor ama beyaz akıntım da oluyor.Anlarız inşallah suyumuz gelinceBilmiyorum ki canım Nisan görselleri faha farklıydı internette bide iki gündür sabah tuvelete kalkıyorum sıkışık biraz iccamasirim ıslak oluyor idrsrmidir acaba suyum değildir dimi su olsa sürekli mi gelirdideğişik şeyler yaşıyorum bu siralar
Bende birazdan gidicem 38+0 çok heyecanlıyım ozeldemi doktoruma gidicemçatı muayenesi yapar doye düşünüyorum hiç olmadım biraz korkuyorum
Ayy hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruzYaaa ciddi misin canımben 2 buçukta gidicem hazırlandım bekliyorum. Benim de mi öyle acaba . Ben bugün 38 oldum. Bana ne diyecek bakalım . Çok acıdı mı canım nasılsın
Çatı muayenesi için bekliyorum sonradsa nstye baglanacagimAyy hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
Kız sen ne ara doğurdun hic yazmadın hayırlı olsunnKızlar herkese selam doğumdan sonra bir türlü yazamadım buraya alışma süreci içerisine girincebu süreçte doğuran arkadaşlarımız olduysa herkese sağlıkla büyütmelerini nasip etsin Allah , bu arada suyum gelirse anlar mıyım diye şüphe görüyorum bende aynı şeyi düşünüyordum ama hiç merak etmeyin asla anlaşılmayacak gibi bir durum değilmiş
En son suyum geldiğini yazmıştım canım ondan beri inan telefonu daha yeni almaya fırsat buluyorum insan her an bebişini izlemek istiyormuş meğerse doğuncaKız sen ne ara doğurdun hic yazmadın hayırlı olsunnbebiş nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?