2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    136
Bugün muayenem vardı. Doktorum cuma bir daha çağırdı. Çantanla filan hazırlıklı gel dedi 🫣 cuma doğuma almazsam Çarşamba kesin dedi.
Çok heyecanlı,sağlıkla kavuşun inşallah.. Benimde perşembe günü kontrolüm var bebeğin kilosuna göre doğum şeklini konuşucaz dedi doktorum. Ben bile heyecanlıyım bu kontrol gününe.

Güzel kadınlar iyi akşamlar
Cuma günü doğumum var 🙈 Hastanenin Şikayetvar yorumlarına bakınca kan parası aldıklarını gördüm 10-15 bin gibi bir meblağ.
Kızılay ücretsiz veriyor, aldığımız kan yerine kan da bağışlıyoruz niye bu ücret ödeniyor diyenlere size ulaştırmak için bizim de masraflarimiz var demişler
Bu normal bir durum mu ?

Güzel kadınlar iyi akşamlar
Cuma günü doğumum var 🙈 Hastanenin Şikayetvar yorumlarına bakınca kan parası aldıklarını gördüm 10-15 bin gibi bir meblağ.
Kızılay ücretsiz veriyor, aldığımız kan yerine kan da bağışlıyoruz niye bu ücret ödeniyor diyenlere size ulaştırmak için bizim de masraflarimiz var demişler
Bu normal bir durum mu ?
Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah sağlıkla doğar bebiş🙏🏻 hiç duymadım bu konuyu ben

Benim bebiş yine tekme yağmuruna tuttu beni. Yemin ederim böyle olunca yırtıp çıkacak gibi bir his oluyor. Canım yanıyor yaa. Geçen çok hareketli dedim nstde hiç öyle olmadı eve geldim uçuşa geçti. Anlamıyorum ya korkuruyor beni böyle

İçimde taklalar atıyor olsa anca böyle olur galiba. Demin de oğlumla halıya oturduk benle oyna dedi. Yere oturmaz olaydım. Kalkamadım bir türlü öyle bir ağrım oldu ki resmen ağlayarak eşimin yardımıyla zorla kalktım yerden. Çatı ağrıları kramplar hele uyurken kalçam çürüdü sanki kramplar cabası. Bir bana mı oluyor öyle şeyler😢 hastanede bakıyorum maşallah hamileler ne kadar hızlı aktif. Bir de kendime bakıyorum adım atmam bir saat 😢 vallahi yoruldum. Şu 3 haftayı sağ salim atlatsak su gibi geçse keşke

Ay kızlar gün alanlar, gün alacak olanlar var bu hafta. Ben de Perşembe günü gün alacağım. Öncelikle nst'ye giriyorum, sonra kan vereceğim. Doktorum bu hastanede spinal anestezi vererek sezaryen yapıyoruz dedi. Ama beni bu Perşembe anesteziye de gönderecekmiş geçen gittiğimde söylemişti halbuki spinal anestezi yapacak genel anestezi değil ki. Sezaryen günü alanlar doktorları hangi kontrolleri yaptı acaba? Benim ilk sezaryen doğumda sadece kan alınmıştı o kadar.

İçimde taklalar atıyor olsa anca böyle olur galiba. Demin de oğlumla halıya oturduk benle oyna dedi. Yere oturmaz olaydım. Kalkamadım bir türlü öyle bir ağrım oldu ki resmen ağlayarak eşimin yardımıyla zorla kalktım yerden. Çatı ağrıları kramplar hele uyurken kalçam çürüdü sanki kramplar cabası. Bir bana mı oluyor öyle şeyler😢 hastanede bakıyorum maşallah hamileler ne kadar hızlı aktif. Bir de kendime bakıyorum adım atmam bir saat 😢 vallahi yoruldum. Şu 3 haftayı sağ salim atlatsak su gibi geçse keşke
İnşallah vakti zamaninda seni yormadan gelsin bebegin❤️ valla oturunca kalkmasi cidden zor oluyodu bende yuvarlaniyodum

Back
X