- 20 Haziran 2012
- 4.831
- 4.039
- 448
Teşekkür ederim inanır mısın bende bu sadelikte çanta hazırlamak istediğim için zorlanıyorum. Ne bileyim yaşlamı alakalı yoksa çok yorgun olduğum için mi hastane odası süslemesini bile düşünmüyorum. Terliklerimle giderim bende ki zaten ayakkabıları giyemiyorum ödemden. Yarın kilitli poşetlerden alıp, başlayayım diyorum. Ben zaten pek kıyafette almadım bebek için. Herşeyi tek başıma yapıyorum.Hastane çantasını gözünüzde büyütmeyin kızlar fazla gereksiz koymanıza hiç gerek yok. Ben 2 takım kendime koyduk iki şer alt ve üst iç çamaşırı koydum bir çorap bu kadar. Bebeğe hemşireye verilecek için zaten hastane çıkış setinin takımını ve bir zıbın bir bez .eldiven kotdum. Bebeğe yedek olarak bir tulum ,yine bir zıbın ve alt üst takım aldım. Islak mendil ve 3-5 tane bez Yeterli gelecek bunlar en minimumu budur diye düşünüyorum hatta pijama kendimize nirtane bile yeter ben hiç değiştirme gereği duymamıştım ilkinde ama işte ne olur ne olmaz bir yedek olsun.sosyal medyada aşırı gereksiz ve fazla şey koyuyorlar izlerken sinir oluyorum asla çoğu şey gerekmiyor . Ay bir de terlik alın yanınıza yada hastaneye giderken giyin çok takılmıyorsanız görsele ben şahsen takılmam terlikle giderim hastanede de bidaha ayakkabıdan terliğe geçiş bide onu taşımakla uğraşmam direk terlik ile gitme planım var
Evin temizliğini daha çok takıyorum. yardıma bir hanım geliyordu yoğun olduğunu söyledi. Camlar, perdeler, odalar ,mutfak bunların temizliği beni daha çok strese sokuyor