Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    133
Hastane çantasını gözünüzde büyütmeyin kızlar fazla gereksiz koymanıza hiç gerek yok. Ben 2 takım kendime koyduk iki şer alt ve üst iç çamaşırı koydum bir çorap bu kadar. Bebeğe hemşireye verilecek için zaten hastane çıkış setinin takımını ve bir zıbın bir bez .eldiven kotdum. Bebeğe yedek olarak bir tulum ,yine bir zıbın ve alt üst takım aldım. Islak mendil ve 3-5 tane bez Yeterli gelecek bunlar en minimumu budur diye düşünüyorum hatta pijama kendimize nirtane bile yeter ben hiç değiştirme gereği duymamıştım ilkinde ama işte ne olur ne olmaz bir yedek olsun.sosyal medyada aşırı gereksiz ve fazla şey koyuyorlar izlerken sinir oluyorum asla çoğu şey gerekmiyor . Ay bir de terlik alın yanınıza yada hastaneye giderken giyin çok takılmıyorsanız görsele ben şahsen takılmam terlikle giderim hastanede de bidaha ayakkabıdan terliğe geçiş bide onu taşımakla uğraşmam direk terlik ile gitme planım var
Teşekkür ederim inanır mısın bende bu sadelikte çanta hazırlamak istediğim için zorlanıyorum. Ne bileyim yaşlamı alakalı yoksa çok yorgun olduğum için mi hastane odası süslemesini bile düşünmüyorum. Terliklerimle giderim bende ki zaten ayakkabıları giyemiyorum ödemden. Yarın kilitli poşetlerden alıp, başlayayım diyorum. Ben zaten pek kıyafette almadım bebek için. Herşeyi tek başıma yapıyorum.
Evin temizliğini daha çok takıyorum. yardıma bir hanım geliyordu yoğun olduğunu söyledi. Camlar, perdeler, odalar ,mutfak bunların temizliği beni daha çok strese sokuyor

Teşekkür ederim inanır mısın bende bu sadelikte çanta hazırlamak istediğim için zorlanıyorum. Ne bileyim yaşlamı alakalı yoksa çok yorgun olduğum için mi hastane odası süslemesini bile düşünmüyorum. Terliklerimle giderim bende ki zaten ayakkabıları giyemiyorum ödemden. Yarın kilitli poşetlerden alıp, başlayayım diyorum. Ben zaten pek kıyafette almadım bebek için. Herşeyi tek başıma yapıyorum.
Evin temizliğini daha çok takıyorum. yardıma bir hanım geliyordu yoğun olduğunu söyledi. Camlar, perdeler, odalar ,mutfak bunların temizliği beni daha çok strese sokuyor
Bende öyleyim ev temizliğini daha çok taktım neyse ki benim kadın bayram sonu gelecek yapacak . Keşke sende birini bulabilsn ben şuan çocuğu o kuyu la götürüp getirirken bile zorlanıyorum kaldı ki temizlik yapmak valla hiç yapamam. Hastane çantası da gerçekten çoğu şey gidip geri geliyor çok kasmaya gerek yok yani . Yine de çok takıntılı ve garanticiyseniz tabi herşeyi alın yanınıza rahat edin . Ben biraz da rahat biriyim aman ne olacak en olmadı evden getirir biri felan diyorum yada alınacak birşeyse alınır felan gibi düşünüyorum

Bende öyleyim ev temizliğini daha çok taktım neyse ki benim kadın bayram sonu gelecek yapacak . Keşke sende birini bulabilsn ben şuan çocuğu o kuyu la götürüp getirirken bile zorlanıyorum kaldı ki temizlik yapmak valla hiç yapamam. Hastane çantası da gerçekten çoğu şey gidip geri geliyor çok kasmaya gerek yok yani . Yine de çok takıntılı ve garanticiyseniz tabi herşeyi alın yanınıza rahat edin . Ben biraz da rahat biriyim aman ne olacak en olmadı evden getirir biri felan diyorum yada alınacak birşeyse alınır felan gibi düşünüyorum
Bulamadım bugün başka kimseyi. Endişem perşembe günü kontrole gittiğimde doğum tarihini konuşucaz dedi. Bebeğin kilosu ileride vajinal mi sezaryen mi ona kadar verecektik. Ctesi gel derse ne ederim onun stresi bende. Eve gelecek hanım bayramdan sonra müsaitim dedi ama önce olursa bilmiyorum.
Öyle birileri olmadığı için yanımda aslında varlar ama yoklar. Buna sebep Elimin altında olsun isterim herşeyi.

IMG_9030.webp
Sizce hastaneye gitmeli miyim

Hayır hayır çekinme. Numarası var ise istersen bir mesaj at önden. Hastanenin yakın olması büyük avantaj. Fazla stres, heyecan yapmadan hemen gidebilirsin hastanene
Mesajı görmeyebilir de hastaneye gidince ebeler arıyor doktoru direkt anlaşmalı olduğu yere gidiyorum bakiyim devam ederse gitcem galiba. O kadar şiddetli ki gözümden yaş geldi artık

Mesajı görmeyebilir de hastaneye gidince ebeler arıyor doktoru direkt anlaşmalı olduğu yere gidiyorum bakiyim devam ederse gitcem galiba. O kadar şiddetli ki gözümden yaş geldi artık
Belinden karnına doğru gelen bir ağrı var mı? Siz yine de gidecek şekilde hazırlıklı olun. Benim suyum gelmişti öyle gittik. Kasılmaları bilemiyorum. Ama içimiz rahat etsin hastanede yakın bir gitseniz . En azından uzman kişiler bakar.

Belinden karnına doğru gelen bir ağrı var mı? Siz yine de gidecek şekilde hazırlıklı olun. Benim suyum gelmişti öyle gittik. Kasılmaları bilemiyorum. Ama içimiz rahat etsin hastanede yakın bir gitseniz . En azından uzman kişiler bakar.
Doktor dayanamadığında gel demişti şimdilik dayanmaya çalışıyorum ama gidicem gibi görünüyor ilaca rağmen kesilmedi

Iyi aksamlar kizlar
Dogumu baslatmak için sağım yapmak gibi bir çılgınlık geçiyor aklimdan
Fikirlerinize ihtiyacim var
İşe yarar mı acaba 🤣 benm de 2. Gebeliğim sağolsun 2 hafta önden gidiyor artık doğsun diyorum tüm tuşlara basma niyetim var

Back
X