2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    135
Tam 21.00-22.00 arasında doğdu ama 16.30 dan itibaren öyle sancilarim oldu ki çok zordu. Banyoda duşun altında yere yattım, yerlerde süründüm en son eşime ben doguramayacagim özel hastane bul kabul eden gidelim hemen sezeryana alsınlar dedim ambulans hastane falan bulmuştu ki doğurdum. Bebek 3700 gramdı ama bebek doğunca rahatliyorsunuz acı kalmıyor. Gerçi benim yırtılmam vs biraz fazla oldu o yüzden ağrım var. Birde bebek zor nefes alıyor gibiydi ilk başta 2-3 saat götürdüler benim yüzümden öyle oldu diye de biraz ağladım 😅 sonra detaylıca tüm doğumu anlatacağım. Doktorlara inanılmaz çektirdim diyebilirim 🙈 ellerini itekledim bacaklarımı kapattım kızdım vs bana iyi dayandilar 😅
Ay merakla bekliyoruz doğum hikayenizi🥰🧿

Siz iyisiniz bebek de iyi ya çok şükür🧿🙏🏻
3700gram maşallah 41×🧿

Epizyo açılmasına rağmen mi yırtılma oldu nasıldı

Ayy çok teşekkür ederim sordugun için. Şuan nstye baglıyım 2 saate inşallah dogum olacak spinal anestezi ile.saati değiştirdiker de. Sen nasılsın? 💕🩵
Bugün 38+2 doktor kontrolüm var.
Artık karar vermemi bekler herhalde doğum için. O yüzden biraz stresliyim; uçuk da çıkardım🥺
Planlı veya plansız sezaryen olacağım sanırım.
İleri tarihe sezaryen kararlaştırıp sonra suyum gelince hop gitsem diyorum🫠

Doktorum ne diyecek bakalım.
Bugün alalım diyeceği bir durum olmasın ds🙏🏻 çantamı götürmeyeceğim çünkü.

Lütfen kendini iyi hissedince bizi haberdar et, güzel haberler alacağız inşallah💞🌸

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Hiç sünnet olayının iyi geldiğini duymamıştım öyleyse yaptırabiliriz direkt tek iyi olsun da. hamilelikte iki böbrekte birden vardı. Bugün 5. Gün doğalı ultrasonla baktılar tek böbrekte genişleme vardı. Biri iyileşmiş demek ki ama diğerinde genişleme var dedi Dr. Değer 5.2 çıkmış
Rica ederim çok geçmiş olsun. Derecelerini tam olarak bilmiyorum ama hafif, orta ve yüksek var bizimkine hafif demişti dr. Sünneti çocuk doktorunuza bir danışın bize kadın doğum doktorumuz söylemişti bakalım bizi neler bekliyor henüz doğmadı 1 hafta var 🥰 hatta şöyle söyleyeyim ilk gebeliğimde de bebeğimde değil ama bende böbrek büyümesi olmuştu ve doğumdan sonra inmişti. Gebelikte annede de bebekte de böbrek büyümesi görülüyormuş o organların sıkışıklığı, baskı yüzünden vs.

Hergün birileri doğum yapıyor çok heyecanlı😍 Sağlıkla kavuşun, huzurla sevgiyle büyütün 🙏🏻 Kolay olmayacak ama en güzel duyguları yaşatacak bir sürece giriyoruz. Zorlandığımızda, umutsuzluğa kapıldığımızda tüm bunların geçici olduğunu ve göz açıp kapayıncaya kadar büyüyüp bizden bağımsızlaştıklarını aklımızdan çıkarmayalım 🥹🫠💘

Şuraya doğum tarihi belli olan hamişleri almayalım mı ya 🥰

Tarih belli olunca da geceler günler saatler nasıl geçiyor acaba..

10 Nisan @askiminaskiyim ve P picolatte

11 Nisan Madame butterfly Madame butterfly

14 Nisan @kotaroo

15 Nisan sadolinda sadolinda ve @Minnosumm

Ben de 38+1 deyim. Yarın kontrolüm var, beklentim 3200 gr olması. Umarım daha fazlasıdır, doğunca ele avuca gelsin istiyorum🥰 mümkünse okula yazdıracak kıvamda olsun😂😅

Hala doğum konusunda kafamda belirsizliklerim var.
Vajinal mi, sancı/su gelince sezaryen mi, planlı sezaryen mi... aklım suyum gelince gidip sezaryen olmakta, doktorum da yapabiliriz demişti.
Yarın belirleyeceğiz galiba.

Belki de yarın gelip bu mesajı güncelleyip tarih listesinde adımı da yazabilirim😊
bu gece gene uzun olacak bana.
tarih belirlemeyi size bıraktı mı doktorunuz? Kiminizin doktoru belirledi sanırım.

wiki'de ilgili tarihe ve olaylara mı bırakıcam,
ebced hesabı mı yapıcam, doğum haritasına mı baktırıcam... o yüzden tarihi bebek belirlesin, ben de doğumumu belirleyeyim, fifti fifti olsun istiyorum😂😅

İşin şakası; bugün dudağımda uçuk çıkardım galiba bu stresten 🥹
şimdi doğsa öpemem.
Lütfen haftayı bekle kızım tamam mı💞💖🌸🎀
Aa güzel düşünmüşsünüz. 15 Nisan benim evet inşallah bir aksilik olmazsa 🥰
İlki zaten sezaryen olduğu için bunu da sezaryen doğum olacağım o yüzden ilk doğum doktorumla görüşmemi anlatayım: Vajinal doğum olsun diyordum ama korkuyordum işte ne bileyim hiçbir doktor da beni telkin etmedi. Devlete gittim sezaryenin bir seçenek olmadığını net bir şekilde söylediler ki bildiğim bir şey zaten. Sadece hangi sebeplerle sezaryen oluyor diye sormuştum. O zorunlu tutma, mecburiyet politikası beni daha çok germişti ki artık stresten bebeğim zarar görecek diye korktum. direkt özelde bir Dr buldum ki sakin sakin anlatsın iki yöntemi de zaten 34. Haftada gitmiştim yani. Beni öyle bir rahatlattı ikna etti ki sezaryene karar verdim ve o gün üzerimden yük kalktı resmen rahatladım. Sezaryene öyle rahat korkusuz girdim ki anlatamam. Tabii kimseye sezaryeni önermiyorum. Vajinal doğum yapsaydım da önermezdim çünkü benim doğumum iyi geçse de herkeste farklı bir süreç oluyor. Kimisi sezaryenden pişman kimisi vajinalden. Kimisi iyi ki sezaryen der kimisi de iyi ki normal der. O yüzden biraz da şans işi doğum. Kafanızda tartıp öyle karar verin. Umarım en hayırlısı neyse tüm gebeler için de o olur.
Kilosunu kafaya takmayın kaç olursa olsun doğduktan sonra zaten gram gram alacaklar inşallah.
Aynen öyle bu aralar ben de hasta olmamaya çalışıyorum geçenlerde üşüttüm iyi ki şimdi doğmuyor dedim 😄

Tam 21.00-22.00 arasında doğdu ama 16.30 dan itibaren öyle sancilarim oldu ki çok zordu. Banyoda duşun altında yere yattım, yerlerde süründüm en son eşime ben doguramayacagim özel hastane bul kabul eden gidelim hemen sezeryana alsınlar dedim ambulans hastane falan bulmuştu ki doğurdum. Bebek 3700 gramdı ama bebek doğunca rahatliyorsunuz acı kalmıyor. Gerçi benim yırtılmam vs biraz fazla oldu o yüzden ağrım var. Birde bebek zor nefes alıyor gibiydi ilk başta 2-3 saat götürdüler benim yüzümden öyle oldu diye de biraz ağladım 😅 sonra detaylıca tüm doğumu anlatacağım. Doktorlara inanılmaz çektirdim diyebilirim 🙈 ellerini itekledim bacaklarımı kapattım kızdım vs bana iyi dayandilar 😅
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyütün 😍 umarım dikişleriniz bir an önce iyileşir. eşinizin helikopterli hastane bulmasına çok güldüm 😅 neyseki gerek kalmamış yoksa ilerde hastaneye giderken helikopterde doğdum diye arkadaşlarına anlatacağı bir anısı olurdu bebeğinizin.

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli bitumeyi nasip etsin 😍 bin masallah, saflıkla kucağına almissin dadısı basimiza 🙏

Bugün 38+2 doktor kontrolüm var.
Artık karar vermemi bekler herhalde doğum için. O yüzden biraz stresliyim; uçuk da çıkardım🥺
Planlı veya plansız sezaryen olacağım sanırım.
İleri tarihe sezaryen kararlaştırıp sonra suyum gelince hop gitsem diyorum🫠

Doktorum ne diyecek bakalım.
Bugün alalım diyeceği bir durum olmasın ds🙏🏻 çantamı götürmeyeceğim çünkü.

Lütfen kendini iyi hissedince bizi haberdar et, güzel haberler alacağız inşallah💞🌸
Günaydın 😃 ins güzel bir kontrol olur 🙏 stres yapmaman adına şöyle düşün “yöntem önemli değil önemli olan sen ve bebisin sağlığı”
Güzel haberlerle gel 😃

Çok şükür bebeğini kıcağına almışsın 🤲🏻
Can havli ile insan ne yapacağını bilemiyor birde ilk doğum olunca 4 den 10 kadar gerçekten çok iyi sabrettimişsin maşallah 🧿

Küveze girmedi değil mi ? Kaç
Kilo doğdu acaba ? Benim de kilo alması yavaşladığı için doktor alalım diyor.
Köveze girmedi ilki 2800 doğdu bu 3300 doğdu benimkilerde pek kilolu sayılmaz hele ilki hep geriden geldi gelişmemiş zayıf vs dediler çok şükür doğduklarında sıkıntı olmadı ama genelde 37 den sonra haftasında doğmuş sayılıyor erken sayılmıyor içini ferah tut inşallah sıkıntısı olmaz kaç kiloydu şuan ? Tam 37 d emisin

Kolay mı canım bebek doğuruyorsun o kadar olur çekecekler nazını😅 gözün aydın bundan sonrası kolay geçsin inşallah 🧿 epizyotomi yapmadılar mı ondan mı yırtılma oldu

Köveze girmedi ilki 2800 doğdu bu 3300 doğdu benimkilerde pek kilolu sayılmaz hele ilki hep geriden geldi gelişmemiş zayıf vs dediler çok şükür doğduklarında sıkıntı olmadı ama genelde 37 den sonra haftasında doğmuş sayılıyor erken sayılmıyor içini ferah tut inşallah sıkıntısı olmaz kaç kiloydu şuan ? Tam 37 d emisin
37+3 teyim geçen hafta 2700’dü. Ama çok az kilo alıyor doktor beklemeye gerek yok dışarda daha hızlı büyür dedi. Ben 31. Haftada ciğer geliştirici iğne de olmuştum. İnşallah bi solunum sıkıntısı olmadan alır evime gelebilirim.

37+3 teyim geçen hafta 2700’dü. Ama çok az kilo alıyor doktor beklemeye gerek yok dışarda daha hızlı büyür dedi. Ben 31. Haftada ciğer geliştirici iğne de olmuştum. İnşallah bi solunum sıkıntısı olmadan alır evime gelebilirim.
Bu haftaya kadar kilo almıştır illa ki 2500 ü geçince sorun olmaz demişti doktorum bende 37+2 De doğurcam cuma günü. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza

38+4 olduk bebek kanala girmemiş onca saat suni sancı çekip son dk sezeryana alınmak istemiyorum.
Bebeğin kanala girmesi icin ne yapabilirim bu durumu yaşayan var mı şunu yaptım bebek kanala girdi diyeceğiniz şeyler var mı o kadar ihtiyacım var ki duymaya

Hadi hayirli olsun saglikla buyutun insallah 😍 simdiki akliniz olsa yine normal dogum yapar miydiniz yoksa direkt sezaryene mi giderdiniz 😅 benimde vaktim az kaldigi icin karar vermeye calisiyorum
Bu kadar dikiş ve yirtigim olmasa normal diyebilirdim ama şuan kesinlikle sezeryan 😆 ben tekrar olursa sezeryan yaparım dikişlerim olmasa normal diyebilirdim

Ay merakla bekliyoruz doğum hikayenizi🥰🧿

Siz iyisiniz bebek de iyi ya çok şükür🧿🙏🏻
3700gram maşallah 41×🧿

Epizyo açılmasına rağmen mi yırtılma oldu nasıldı
Evet epizyotomi açıldı ama hem içerden hem dışarıdan başka yirtiklarim da oldu bazıları popo bölgemde en çok onlar zorluyor umarım hemen iyileşir 🙏 zorluyordan kastım ağrıyor

Kolay mı canım bebek doğuruyorsun o kadar olur çekecekler nazını😅 gözün aydın bundan sonrası kolay geçsin inşallah 🧿 epizyotomi yapmadılar mı ondan mı yırtılma oldu
Evet gerçekten öyle oldu şimdi yaptıklarımı düşündükçe hayret ediyorum 😆 bu arada yere yattım dediğim duş bildiğiniz hastanenin duşuydu en son enfeksiyon pislik temizlik umurumda değil diye yere bırakmıştım kendimi 🙈 normalde hastane duşuna çıplak ayakla bile girsem napıyorum ben diye 10 defa sorgularım 😅😅

38+4 olduk bebek kanala girmemiş onca saat suni sancı çekip son dk sezeryana alınmak istemiyorum.
Bebeğin kanala girmesi icin ne yapabilirim bu durumu yaşayan var mı şunu yaptım bebek kanala girdi diyeceğiniz şeyler var mı o kadar ihtiyacım var ki duymaya
Ben muayenelerimde hiç kanala girdiğini duymadım doktordan ama bir şekilde girip doğdular. Bu kanal işi birandada gerçekleşebilir canım 2-3 haftan var bol bol yürüyebilirsin tamamen girdirebilecek birşey duymadım ben inşallah rahatlıkla doğurabilirsin

Evet gerçekten öyle oldu şimdi yaptıklarımı düşündükçe hayret ediyorum 😆 bu arada yere yattım dediğim duş bildiğiniz hastanenin duşuydu en son enfeksiyon pislik temizlik umurumda değil diye yere bırakmıştım kendimi 🙈 normalde hastane duşuna çıplak ayakla bile girsem napıyorum ben diye 10 defa sorgularım 😅😅
Yerde sancı çekmek daha iyi oluyor bencede kendimi yere atıyordum 😁 bende her geldiğinde çok bahsedip daha doğurmayanları etkilemek istemiyorum hiç olumsuz yanlarından bahsetmiyorum hepsi geçici süreçler 🥹
Ah ah son sancılar öyle oluyor ama unutuluyor merak etme 🥰

Back
X