2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    135
Doğum yapıp bebeği sarılık olan var mı benim tatil boyunca sarılığını takip ettiler hep sınır altı çıktı uzayan sarılık teshişi koydular bir sonraki kontrol 15 gün sonra.
Göbek bağı da düştü ama fıtık gibi duruyor doktora gösterdim normal dedi eski usül gazlı bezle sardım ama beceremedim galiba kayıyor internette ıkınmaktan oluyor yazıyor gerçekten ilk günler daha fazla olmakla beraber çok ıkınıyor gazı çıkmasına rağmen ıkınıyor ve burnundan süt geliyor yatağı eğimli 2. Bebek ama 8 sene de unutmuşum bunda daha deneyimsizim sanki
Geçmiş olsun benim bebeğimde de sarılık var. Bugün değer 9.2 çıktı. Geçmesi için yaptığınız ekstra bi şey var mı acaba

Ay bende mi onları alsam bu krem hiç fayda etmiyor nasıl geçecek bu gece bilmiyorum uyuyamam yani . Gerçekten acısı felaket dönemiyorum yatakta şuan sağ tarafım tutuldu sola döncem korkudan döneniyorum .amin inşallah deva buluruz biran önce
Belki yarına hafifler acısı, beklemekte fayda var bence. Ben de önerilen diğer kremleri kaydettim, duruma göre bakacağım.
Doktor mayalı ürün ve baharattan uzak dur dedi. Bir de sıcak su önerdi. Sıcak suya oturmak da fayda ediyormuş, ben de deneyeceğim. Çok fazla ayakta durma, lavaboda uzun kalma dedi ek olarak. İnşallah doğuma kadar hafifler.

Belki yarına hafifler acısı, beklemekte fayda var bence. Ben de önerilen diğer kremleri kaydettim, duruma göre bakacağım.
Doktor mayalı ürün ve baharattan uzak dur dedi. Bir de sıcak su önerdi. Sıcak suya oturmak da fayda ediyormuş, ben de deneyeceğim. Çok fazla ayakta durma, lavaboda uzun kalma dedi ek olarak. İnşallah doğuma kadar hafifler.
Evet yarına kadar dayanmaya çalışcam yarın duruma bakcam inşallah biraz azalır ya şansa bugün mayalı poğaça iki tane birden yedim ondan mı oldu acaba ya offf

Evet yarına kadar dayanmaya çalışcam yarın duruma bakcam inşallah biraz azalır ya şansa bugün mayalı poğaça iki tane birden yedim ondan mı oldu acaba ya offf
Hamilelikte oluyormuş. Doktor doğumdan sonra mutlaka kontrole gelmemi istedi her ihtimale karşı.
Ekmeklerde bile var maya, her şeyde var. Ben birkaç gün kahvaltıda krep falan yapayım diyorum ekmek yemek yerine.

Şuraya doğum tarihi belli olan hamişleri almayalım mı ya 🥰

Tarih belli olunca da geceler günler saatler nasıl geçiyor acaba..

10 Nisan @askiminaskiyim ve P picolatte

11 Nisan Madame butterfly Madame butterfly

14 Nisan @kotaroo

15 Nisan @sadolinda ve M Minnosumm

Ben de 38+1 deyim. Yarın kontrolüm var, beklentim 3200 gr olması. Umarım daha fazlasıdır, doğunca ele avuca gelsin istiyorum🥰 mümkünse okula yazdıracak kıvamda olsun😂😅

Hala doğum konusunda kafamda belirsizliklerim var.
Vajinal mi, sancı/su gelince sezaryen mi, planlı sezaryen mi... aklım suyum gelince gidip sezaryen olmakta, doktorum da yapabiliriz demişti.
Yarın belirleyeceğiz galiba.

Belki de yarın gelip bu mesajı güncelleyip tarih listesinde adımı da yazabilirim😊
bu gece gene uzun olacak bana.
tarih belirlemeyi size bıraktı mı doktorunuz? Kiminizin doktoru belirledi sanırım.

wiki'de ilgili tarihe ve olaylara mı bırakıcam,
ebced hesabı mı yapıcam, doğum haritasına mı baktırıcam... o yüzden tarihi bebek belirlesin, ben de doğumumu belirleyeyim, fifti fifti olsun istiyorum😂😅

İşin şakası; bugün dudağımda uçuk çıkardım galiba bu stresten 🥹
şimdi doğsa öpemem.
Lütfen haftayı bekle kızım tamam mı💞💖🌸🎀
Ben bir hafta sonra beklediğim için baya bir süre şoktan çıkamadım 37+2 ye gün verdi doktorumuz çünkü 2 gün sonra kucağıma alacağımı düşündükçe uyuyamıyorum 😍😍

Sehir hastanesinde asla ama asla istege gore sezaryen yapmiyorlar canim.
Once rahim agzini yumusatacak ilac verdiler yumusama olunca benim kendi sancilarim artti zaten. buna ragmen acilma cok yavas ilerledi. Suni sanci verdiler bu ragmen 18 19. Saatlerde 6 bucuk kadardı acilmam. Bebek inmis olsaydi suyumu patlatip dogumu baslatacaklardi ama inmedi aşağıya ben sanci cektikce strese girdi hareketleri falan bi degisti 50 doktor anca karar verdi sezaryen doguma
İlk doğumumu özel hastenede yapmıştım. Suyum geldiği için suni sancıyla başlamışlardı, 8 cm açıklığa rağmen bebeğim kanala inmediği için sezaryene dönülmüştü. Hep kafamda soru işareti vardı açıkçası, özel hastane olduğu için mi sezaryene döndüler diye, sizin yazdıklarınızı okuyunca zorunlu olarak dönüldüğüne daha bi ikna oldum açıkçası.

Allah bebeğinize uzun hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar aranızda 37. haftada doğum yapan var mı ?
Ben 36+6'da suyum geldiği için doğum yaptım. Bebeğim 3430 gr doğdu. Gebelik şekerim olduğu için bebeğin gelişimi hep 2 hafta önden gidiyordu zaten. Doktorum 36+5 için sezaryen günü vermişti ama ben kabul etmemiştim. Bunun üzerine 38+0 için randevu almıştık ama doktorumun verdiği ilk tarihten bi gün sonra doğmuş oldu.

ssusam ssusam hadi sıra sende bence bebiş geldi ondan yazamıyorsunnn
Tam 21.00-22.00 arasında doğdu ama 16.30 dan itibaren öyle sancilarim oldu ki çok zordu. Banyoda duşun altında yere yattım, yerlerde süründüm en son eşime ben doguramayacagim özel hastane bul kabul eden gidelim hemen sezeryana alsınlar dedim ambulans hastane falan bulmuştu ki doğurdum. Bebek 3700 gramdı ama bebek doğunca rahatliyorsunuz acı kalmıyor. Gerçi benim yırtılmam vs biraz fazla oldu o yüzden ağrım var. Birde bebek zor nefes alıyor gibiydi ilk başta 2-3 saat götürdüler benim yüzümden öyle oldu diye de biraz ağladım 😅 sonra detaylıca tüm doğumu anlatacağım. Doktorlara inanılmaz çektirdim diyebilirim 🙈 ellerini itekledim bacaklarımı kapattım kızdım vs bana iyi dayandilar 😅

Aslinda surecimi hic anlatmasam daha iyi cunku hic ic acici guzel bi dogum hikayem yok 😔
3880 gram dediler 3580 gram dogdu
Bacağı kisa diyorlardi 51 cm dogdu
Gayet saglikli bir bebek yanii 🥰 darisi sizlere olsun insallah
Ay çok sevindim bende doğurdum benimde sütüm geldi 🙈🙈 benim de doğum hikayem zor gibi ama sonunda doğurdum 🥹 doktorlar baya bir beni hatırlar gibi onlara çok zorluk çıkardım

Ay çok sevindim bende doğurdum benimde sütüm geldi 🙈🙈 benim de doğum hikayem zor gibi ama sonunda doğurdum 🥹 doktorlar baya bir beni hatırlar gibi onlara çok zorluk çıkardım
Ah sen mi biz mi 🤣 bizidr hastaneden kovacaklardi
Cok sevindim dogurabilmene
Bundan sonrası saglikla ilerlesin insallah

Benim ilk doğumum olacak sezaryen olacak mutlaka yap dediğiniz tavsiyeleriniz var mı ? ☺️
Yok valla sadece stres yapma süt de hemen gelir bir kaç gün önceden humana dereotu vs başlarsan rahat olur
Depend ben kullandım çok kanama olmasa da karnım için de iyi geldi ama çok da gerekli değil
Sadece korkma yürü ilk ağrıyor ama 10 tur yürüme tapınca baya açılıyorsun ben çok yürüdüm ondan sanırım rahattım evde

Tam 21.00-22.00 arasında doğdu ama 16.30 dan itibaren öyle sancilarim oldu ki çok zordu. Banyoda duşun altında yere yattım, yerlerde süründüm en son eşime ben doguramayacagim özel hastane bul kabul eden gidelim hemen sezeryana alsınlar dedim ambulans hastane falan bulmuştu ki doğurdum. Bebek 3700 gramdı ama bebek doğunca rahatliyorsunuz acı kalmıyor. Gerçi benim yırtılmam vs biraz fazla oldu o yüzden ağrım var. Birde bebek zor nefes alıyor gibiydi ilk başta 2-3 saat götürdüler benim yüzümden öyle oldu diye de biraz ağladım 😅 sonra detaylıca tüm doğumu anlatacağım. Doktorlara inanılmaz çektirdim diyebilirim 🙈 ellerini itekledim bacaklarımı kapattım kızdım vs bana iyi dayandilar 😅
Hadi hayirli olsun saglikla buyutun insallah 😍 simdiki akliniz olsa yine normal dogum yapar miydiniz yoksa direkt sezaryene mi giderdiniz 😅 benimde vaktim az kaldigi icin karar vermeye calisiyorum

Doğum yapıp bebeği sarılık olan var mı benim tatil boyunca sarılığını takip ettiler hep sınır altı çıktı uzayan sarılık teshişi koydular bir sonraki kontrol 15 gün sonra.
Göbek bağı da düştü ama fıtık gibi duruyor doktora gösterdim normal dedi eski usül gazlı bezle sardım ama beceremedim galiba kayıyor internette ıkınmaktan oluyor yazıyor gerçekten ilk günler daha fazla olmakla beraber çok ıkınıyor gazı çıkmasına rağmen ıkınıyor ve burnundan süt geliyor yatağı eğimli 2. Bebek ama 8 sene de unutmuşum bunda daha deneyimsizim sanki
Unutuluyor valka
Göbek fıtığı zamanla geçiyor gen bişi yapmamıştım geçer demiştiler geçti
Uzayan sarılık bilgim yok maalesef

Back
X