- 5 Aralık 2023
- 282
- 604
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben genel cerrahiye gitmistim kadin dogum doktorum bakmamisti ama siz bi kac gun kullanin iyi gelecektir mutlakaYa doktorum görmedi devlette muayene olduğum için ona ulaşamıyorum arkadaşım önerdi o da kadın doğum doktoru ama burada yaşamıyor . Benim elime geliyor dışa doğru birşey var of inşallah yarına daha fayda eder şuan nasıl uyuycam bilmiyorum çok ağrıyor
Ben cuma doğurucamArkadaşlar aranızda 37. haftada doğum yapan var mı ?
O duygular hisler herzaman oluyor annelikteDoktorum öncesinde yanlış ölçtüğünü sandı (o ultrason cihazını ilk defa kullandık acaba önceki ölçüm mü kaldı küçük geldi ölçüm falan dedi sonra sıfırladı tekrar ölçtü he yok 2900 doğru dedi)ordan bana acaba ben beslenemedim mi telaşı geldi.nst ve kan vericektim hemen.nstyi önce çekelim kanı öyle verin boşa in çık yapmayın dediler .intern düzgün bağlayamadı cihazı.1 saat 15 dk nst de kaldım kalp atımı yavaş deyip duruyo kimseden yardım da istemiyor.e kan vericem diye aç gitmiştim saat 12.20 geçe kadar aç kaldım.açım şekerim çok düşmüştür ondan hareketsizdir deyip nerdeyse kendim kalktım nstden.Nitekim de öyle oldu açlık kan şekerim 62 çıktı .az kalsın bayılayazıyordum.hepsi üstüste bugün olunca şimdi düşünmeden edemiyorum bakamadım besleyemedim mi diye .
Çok geçmiş olsun canım, bendede şişlik va varda kesin hemoroid mi bilemiyorum ıkınma fazla olunca acıda oluyor tabi kantoron yağı sürmüştüm çok iyi gelmişti dene istersen bi sendeYa doktorum görmedi devlette muayene olduğum için ona ulaşamıyorum arkadaşım önerdi o da kadın doğum doktoru ama burada yaşamıyor . Benim elime geliyor dışa doğru birşey var of inşallah yarına daha fayda eder şuan nasıl uyuycam bilmiyorum çok ağrıyor
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Hiç sünnet olayının iyi geldiğini duymamıştım öyleyse yaptırabiliriz direkt tek iyi olsun da. hamilelikte iki böbrekte birden vardı. Bugün 5. Gün doğalı ultrasonla baktılar tek böbrekte genişleme vardı. Biri iyileşmiş demek ki ama diğerinde genişleme var dedi Dr. Değer 5.2 çıkmışBenim bebeğimde de böbrek büyümesi gördü hem kadın doğum doktorum hem ayrıntılı ultrasona bakan doktorum. Kadın doğum doktorum doğduğunda sünnet ettirmemizi söyledi. Henüz doğmadığı için çocuk doktorumuz ne diyecek bilmiyorum ama ayrıntılı ultrasondaki doktorumuz da bize her 10 erkek bebekten birinde olabiliyor doğunca genelde geriliyor hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor demişti. Birkaç gün sonra tekrar kontrole gidersiniz hala gerileme olmadıysa da çok kolay bir tedavisi olduğunu da söylemişti doktorumuz. Geçmiş olsun![]()
Ben de perşembe. 37+3 denk geliyor. Çok mu erken acaba küveze girer mi diye çok endişeliyim.Ben cuma doğurucam![]()
Doğum yapacaklara ve şu an yapanlara Allah'ım güç kuvvet versin inşallah. Ben de 15 Nisan'a sezaryen günü aldım çok heyecanlıyım1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Umarım erken doğum falan başlamaz.37+5'teyim 3650 Gr olmuş bebeğim tosun olacak gibi gözüküyor
zaten çatı ağrısından belliydi. Şu ana kadar 15 kg almışım toplamda. İlkinde de 17 kilo almıştım.
Benimde 15 Nisan aynıyız bende 37+5 benimki biraz minik 3100 şuan kilosu sizinkine maşallahneyse sağlıkla gelsinler de inşallah hepsi
bende 10 kilo aldık toplamda ilkinde de 12 almıştım
Kızlar 11 Nisan cumaya yani 3 gün sonraya gün verdi doktorbu kadar hızlı beklemiyordum haftaya olur diyordum ama bebek iyice doğum pozisyonuna gelmiş artık normal istiyordum ama yapamazsın dedi o yüzden sezaryen de karar verdi
sağlıklı olsun da çok önemli değil diye kendimi ikna ediyorum
Ayy benden bir gün sonra olacak . Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kolaylıkla kavuşmamızı nasip etsin.
Sağlık olsun, sonuçta bir şekilde doğacak yavrularımız. Hiç bozma moralini![]()
Merhaba hanımlar Bugün ben de doktora gittim kontrole.38+1im.Cuma tekrar nstye çağırdı.Pazartesi de yani 14nde sezeryan diye konuştuk doktorumla .Ama bugün nst de 1 saatten fazla tutuldum kalp atımını yavaş alıyoruz vs falan dediler doğal olarak çok panikledim.öncesinde de doktor kilosu biraz az (2900) tahmini 3kg doğar dedi.3 haftada sadece 320gr almış yani.buda biraz beni üzmüştü çünkü gebelik şekerim var bebeği obez yapmayayım diye diyete fazlasıyla uydum ama minik olmasını beklemiyordum.acaba yeterli şekilde besleyemedim mi diye kendimi yedim bütün gün.hayatımdaki en stresli kontrol günüydü.Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Ananas ve merdiven çıkmak hızlandırıyor benceOff kızlar doğumu başlatıcak bir şey söyleyin nolur hurma vs işe yaramıyor çok bunaldım her gün doğurmadın mı daha diye mesajlar almaktan
Geçmiş olsun Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etmiş ya çok şükürler olsun benim de ilk doğumum senin gibi olmuştu suni sancılı bebeğin kalp atışı değişti yine de suni sancıdan vazgeçmediler serumu çıkarıp dinlendirip yine taktılar en sonunda da vakumla çektiler doktorun iyiymiş yine vakum bence bebeğin beyni için çok tehlikeliYam 19 saat sanci cektim ama bebek asagi inmeyince aksam 6 gibi sezaryen oldum
Başka bir doktora gidin bence benim ilk doğumum da hem hap hem fitil hem krem verdiler kremi beceremedim fitil daha rahat dedim 2. ay 2 katı fitil yazdı ve 2 ayın sonunda çok güzel iyileşti arada çıkıyor kabız olunca ama bu doğumda çıkmadı sizinde inşallah iyileşir ama aksatmayınMerhaba sizin galiba hemoroid olmuştu değil mi bana da doktor procto glyvenol verdi hemen aldım sürdüm ama 2 saat oldu bir etki göremedim siz ne kadar kullandınız ya of ne kötü bir ağrısı var bunun oturuyorum olmuyor uzanıyorum yan duruyorum olmuyor ağrıyor ya acaba ne zamana etki eder. Günde iki defa sürebilirsin dedi doktor
38+0 da doğurdum benArkadaşlar aranızda 37. haftada doğum yapan var mı ?
Bende merak ediyorum ne yaptılar aklım hep doğum yapanlarda oluyor
Ben 38 de yaptım ama gelişimi 37 idiArkadaşlar aranızda 37. haftada doğum yapan var mı ?
Ben bugün genel cerrahiye gittim.Merhaba sizin galiba hemoroid olmuştu değil mi bana da doktor procto glyvenol verdi hemen aldım sürdüm ama 2 saat oldu bir etki göremedim siz ne kadar kullandınız ya of ne kötü bir ağrısı var bunun oturuyorum olmuyor uzanıyorum yan duruyorum olmuyor ağrıyor ya acaba ne zamana etki eder. Günde iki defa sürebilirsin dedi doktor
Ay bende mi onları alsam bu krem hiç fayda etmiyor nasıl geçecek bu gece bilmiyorum uyuyamam yani . Gerçekten acısı felaket dönemiyorum yatakta şuan sağ tarafım tutuldu sola döncem korkudan döneniyorum .amin inşallah deva buluruz biran önceBen bugün genel cerrahiye gittim.
Anestol %5 merhem ve Recbutin krem verdi. Ek olarak bir de hap. Kadın doğum doktoruma danışmadım yarın kontrolde soracağım ama kullanmaya başladım.
Çok kötü acısı. İnşallah en yakın zamanda deva buluruz.
Küveze girmedi değil mi ? KaçBen 38 de yaptım ama gelişimi 37 idi
Senle 1 hafta vardı aramızda . Çok sevindim sağlıkla kucağına almaya. Fırsat buldukça bize yaz süreci lütfen biliyorsun bende serklajlıyım.Kızlar merhaba ben 6nisan akşam 22.20de doğum yaptım. Akşamüstü 6 gibi birden suyum patladı o kadar korktum ki anlatamam. Sızıntı değil birden bütün suyum aktı gibi. Acilen doktorumu aradık hastaneye gittik ciğer geliştirici vuruldu. Muayene ederken ağrıdan ölecem sandım. Serklajımı sökmek istedi ama o kadar suyum geliyordu ki ameliyat anına bıraktı. Sancılar başlamıştı artık çok korktum ama sezaryen çok iyi geçti doktorum hep sohbet etti benle. Tabi ağrım var şimdi ama çok şükür bin şükür bebeğim iyi. Eve geldik sütüm yeni yeni geliyor inşallah sarılık olmaz. Ne yazdım bilmiyorum ama sonra yine yazarım size. Hâlâ kendime gelemedim tam olarak. Her anıma şükrediyorum![]()
Benim ilk bebeğimde sıfır açıklıkla gittim suni sancı ile normal doğum yaptımEger hic acilma yoksa suni sanci acilma yapmiyor sonu sezaryen oluyor diyenler oluyordu. Benimde acilmam olmazsa direkt sezaryen mi olsam acaba kafam iyice karisti
Kac saat surmustu acilmanizBenim ilk bebeğimde sıfır açıklıkla gittim suni sancı ile normal doğum yaptım