2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    135
Benim de eşim kaldi yine olsa yine eşimi isterim benim biraz kosturmacaliydi sut sagip cocuga goturuyodu falan yani daha genc ve aktif biri lazim bence zaten anneler iyi ki kalmamis dedim. Zaten hemsireler surekli gelip gidiyor bence kimseye ihtiyac olmaz
Çok teşekkür ederim, içim rahat etti vallahi 🥰

Kızlar 11 Nisan cumaya yani 3 gün sonraya gün verdi doktor 🥹🥹 bu kadar hızlı beklemiyordum haftaya olur diyordum ama bebek iyice doğum pozisyonuna gelmiş artık normal istiyordum ama yapamazsın dedi o yüzden sezaryen de karar verdi 🫠🫠 sağlıklı olsun da çok önemli değil diye kendimi ikna ediyorum
Ayy benden bir gün sonra olacak . Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kolaylıkla kavuşmamızı nasip etsin.
Sağlık olsun, sonuçta bir şekilde doğacak yavrularımız. Hiç bozma moralini 💕

Bazen iyi niyetle mi yazıyorsunuz yoksa başka niyetle mi anlamakta zorlanıyorum açıkçası. Buraya sütümle ilgili soru sorduğum zaman da aynı bu şekilde cevap vermiştiniz. Göğüslerimden akıyordu, aşırı boldu ne dediğinizi bile hatırlamıyorum ama sorduğum soru ile alakası olmayan şeyler yazmıştınız kendi boool sütünüzle ilgili neyse. Şimdi de başkasına yapıyorsunuz aynı şeyi kötü niyetli değilsiniz belki bilmiyorum sizi tanımıyorum.

Ama hastanede tek kalıp bebeğe tek bakmanızın, doğumdan hemen sonra kalkıp odanızı toplamanızın suyunuzu gidip kendinizin almasının soru soran insana ne gibi faydası var bilmiyorum. Ben sezaryen oldum suyumu da kendim almadım , odayı da toplamadım , sürekli yattım ağrım çoktu yerimden kalkamadım . Ama sağolsun sevenlerim geldi odamı süsledi herşeyi hazırladı suyuma kadar içirdi yemeğimi yedirdi. Eşim bebek gibi baktı odayı çiçeklerle süsledi doğum hediyemi aldı ? E şimdi böyle böyle mi cevap yazayım soru soran insana mesela !? Ya da bu ne kadar yardımcı olur o insana. Bilmiyorum belki biraz düşünür ona göre buradaki hamilelere ve doğum yapmış insanlara karşı daha hassas davranırsınız diye yazmak istedim. Takdir sizin. Bu benim düşüncem. Derdim de kimse ile polemiğe girmek değil öyle de bir insan değilim sadece sorulara verdiğiniz cevaplar hep aynı şekilde olunca yazmak istedim.
Sanırım yapılabilir merak etme babında yazıyor. Çünkü ben de burada herkes süt artması isterken benim şu an bunun problemini yaşadığımı yazıyorum aslında yanlış anlaşılıyorsam kendimi de düzelteyim benim maksatım hemen kalktım iş yaptım ya da sütüm çok değil. Mesela birileri yapmıyorsa o kadar güçlüyüz ki yapabiliyoruz korkulmasın, ya da çok süt değil de hayırlısı ve bebeğe yeteni lazım ve her türlü doğum çok özel ve güzel çünkü sonu harika. Sezaryen olup çok rahat geçirdim belki korkanlar buradan rahatlar niyetindeyim. Yanlış anlaşılıyorsam ben de özür dilerim bol bol da aklıma geldikçe deneyim yazıyorum karşılaştırma yapıyorum bilmişlikten değil de nelerle karşılaşılabilir gibisinden. Hepimiz harika anneleriz ki burada çocuklarımızı dert edip buluştuk 😘

Sırf bu mesajları almamak için herkese doğum gününü iki hafta geç söyledim🤭😁
Milleti sen boşver en geç 2 haftaya kucağında olacak çömel kalk yapabilirsin bo bol herkese söylediğim çünkü doğum anındada yapıyorsun faydası oluyor ya çömelme pozisyonu doğumun en kolay gerçekleşebildiği pozisyon hem en çok yaptığım şeydi benimde
Valla bilsem öyle yapardım ilk çocuğun cahilliği diyelim😅😂

Ayy benden bir gün sonra olacak . Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kolaylıkla kavuşmamızı nasip etsin.
Sağlık olsun, sonuçta bir şekilde doğacak yavrularımız. Hiç bozma moralini 💕
Yaa arka arkaya denk geldik 😍😍 sağlıkla kavuşalım o mis kokularını çekelim içimize 🧿🧿

Sanırım yapılabilir merak etme babında yazıyor. Çünkü ben de burada herkes süt artması isterken benim şu an bunun problemini yaşadığımı yazıyorum aslında yanlış anlaşılıyorsam kendimi de düzelteyim benim maksatım hemen kalktım iş yaptım ya da sütüm çok değil. Mesela birileri yapmıyorsa o kadar güçlüyüz ki yapabiliyoruz korkulmasın, ya da çok süt değil de hayırlısı ve bebeğe yeteni lazım ve her türlü doğum çok özel ve güzel çünkü sonu harika. Sezaryen olup çok rahat geçirdim belki korkanlar buradan rahatlar niyetindeyim. Yanlış anlaşılıyorsam ben de özür dilerim bol bol da aklıma geldikçe deneyim yazıyorum karşılaştırma yapıyorum bilmişlikten değil de nelerle karşılaşılabilir gibisinden. Hepimiz harika anneleriz ki burada çocuklarımızı dert edip buluştuk 😘
Benim ilk doğumum olacak sezaryen olacak mutlaka yap dediğiniz tavsiyeleriniz var mı ? ☺️

Merhaba hanımlar Bugün ben de doktora gittim kontrole.38+1im.Cuma tekrar nstye çağırdı.Pazartesi de yani 14nde sezeryan diye konuştuk doktorumla .Ama bugün nst de 1 saatten fazla tutuldum kalp atımını yavaş alıyoruz vs falan dediler doğal olarak çok panikledim.öncesinde de doktor kilosu biraz az (2900) tahmini 3kg doğar dedi.3 haftada sadece 320gr almış yani.buda biraz beni üzmüştü çünkü gebelik şekerim var bebeği obez yapmayayım diye diyete fazlasıyla uydum ama minik olmasını beklemiyordum.acaba yeterli şekilde besleyemedim mi diye kendimi yedim bütün gün.hayatımdaki en stresli kontrol günüydü.Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Merhaba hanımlar Bugün ben de doktora gittim kontrole.38+1im.Cuma tekrar nstye çağırdı.Pazartesi de yani 14nde sezeryan diye konuştuk doktorumla .Ama bugün nst de 1 saatten fazla tutuldum kalp atımını yavaş alıyoruz vs falan dediler doğal olarak çok panikledim.öncesinde de doktor kilosu biraz az (2900) tahmini 3kg doğar dedi.3 haftada sadece 320gr almış yani.buda biraz beni üzmüştü çünkü gebelik şekerim var bebeği obez yapmayayım diye diyete fazlasıyla uydum ama minik olmasını beklemiyordum.acaba yeterli şekilde besleyemedim mi diye kendimi yedim bütün gün.hayatımdaki en stresli kontrol günüydü.Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
3 kg da iyi az değil ki önemli olan sağlıklı olması siz de ne güzel hassas davranmışsınız diyet konusunda. Doğana kadar kilo almaya devam eder yine

Kesinlikle, ben süt meselesini kimse süt sağmaya bakıp moralini bozmasın benimde sütüm çok az çıkıyor diye yazmıştım düzgün okunursa hatırlanır🙂

Son düzenleme:
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻
Nasıl 3 kilo bir bebek zayıf minyon olabilir ki bence çok ideal birde bazen ne yaparsan yap o doğacağı kilodan fazla kilo almaz çok iyi beslenen annelerin bebekleride 3 civarı doğuyor sen kendini neden üzüyorsun ki

Kızlar merhaba ben 6nisan akşam 22.20de doğum yaptım. Akşamüstü 6 gibi birden suyum patladı o kadar korktum ki anlatamam. Sızıntı değil birden bütün suyum aktı gibi. Acilen doktorumu aradık hastaneye gittik ciğer geliştirici vuruldu. Muayene ederken ağrıdan ölecem sandım. Serklajımı sökmek istedi ama o kadar suyum geliyordu ki ameliyat anına bıraktı. Sancılar başlamıştı artık çok korktum ama sezaryen çok iyi geçti doktorum hep sohbet etti benle. Tabi ağrım var şimdi ama çok şükür bin şükür bebeğim iyi. Eve geldik sütüm yeni yeni geliyor inşallah sarılık olmaz. Ne yazdım bilmiyorum ama sonra yine yazarım size. Hâlâ kendime gelemedim tam olarak. Her anıma şükrediyorum 🙏🏻🧿😊

Kızlar merhaba ben 6nisan akşam 22.20de doğum yaptım. Akşamüstü 6 gibi birden suyum patladı o kadar korktum ki anlatamam. Sızıntı değil birden bütün suyum aktı gibi. Acilen doktorumu aradık hastaneye gittik ciğer geliştirici vuruldu. Muayene ederken ağrıdan ölecem sandım. Serklajımı sökmek istedi ama o kadar suyum geliyordu ki ameliyat anına bıraktı. Sancılar başlamıştı artık çok korktum ama sezaryen çok iyi geçti doktorum hep sohbet etti benle. Tabi ağrım var şimdi ama çok şükür bin şükür bebeğim iyi. Eve geldik sütüm yeni yeni geliyor inşallah sarılık olmaz. Ne yazdım bilmiyorum ama sonra yine yazarım size. Hâlâ kendime gelemedim tam olarak. Her anıma şükrediyorum 🙏🏻🧿😊
Ayy inanmıyorum pazar akşam konuştuk en son senle hatta bu gün yazdım yoksa doğurdun mu diye içimden geçmişti valla sessiz kalınca 🙈🙈 hayırlı olsun gözün aydın Allah uzun ömürler versin sağlıkla büyüsün inşallah 🧿🧿 ciğer geliştirici daha önce olmuştun gibi hatırlıyorum tekrar mı yapıldı? Bu arada doğurcam diyip durdun pazar günü doğru hissetmişsin demek ki 😅😅😅

Back
X