Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Canim gozun aydin🧿
Ben basindan beri zeytin yiyorum, kesse haftalardir prilama ragmen bulanmazdim😬 yani doktorun soyledigini dene tabiki ama icim disim zeytin oldu. O bulanti gelecekse ne prilam taniyor ne leblebli ne zeytin malesef
Bana da öyle geldi zeytin ficisinin içine de dussek bana mısın demez 😂

ben de hep özele gittiğim için düşmemişti sisteme tahlil vermek için gitmiştim hemen kaydımı yapmışlardı. Aile hekimine bağlı hemşirelerin odasına gir deki ben 11 haftalık hamileyim ama sağlık ocağından aranmadım şimdiye kadar bildirimde bulunmak için gelmiştim yapılacak bişey varmı dersin simlumina simlumina
Gidiyim bi ara madem ya hic bilmiyodum bu isleri 🤓

Babaahhaahahah ölcsm🤣 juşum bende numarası var direkt aradm hamileym ben dedm , sende no yoksa bi gidiver , canım egeme selam ile geldim şöööle bi gösterişli girişle🤣
prenses selami yaparak giris yapayim madem asm ye whdjjdjd. Simdi siz yazinca baktim kimmis doktorum diye enabizdan. Oradan randevu alip gideyim madem ksjdjd

maşallah canım ne güzel haberler bunlar kardeş kardeş büyüyorlar desene 😍😍 sen de zaten pgt li tüp bebek yapmıştın dimi doktorum bana da fetal dna önermedi ben de yaptırmayacağım. sonraki kontrolün 2 hafta sonra mı o zaman cinsiyetleri öğrenirsin. Perinatoloji detaylı ultrason muayenesi yapıyor mu? ben de 13. haftada gideceğim de nasıl olduğunu merak ediyorum benden de ikili tarama testi için kan alacaklar ikili test ve kan alımı yapılacak dediler öyle deyince ikili test ayrıca usg ile de bakılan bişey sanırım diye düşündüm
Sirayla cevaplayım kuzum ❤️pgt yapılmadı bizim embriolara .fetal bende istemiyorum.detayli ultrason için randevu oluşturdular .23 hazirana gün verdi . İkili tarama testini 2 hafta sonra öğrenmiş oluruz muaneye geldiğinde dediler. 2 haftada bir kontrole gel dedi bu beni mutlu ettti bol bol göreceğim inşallah 🩷

Sirayla cevaplayım kuzum ❤️pgt yapılmadı bizim embriolara .fetal bende istemiyorum.detayli ultrason için randevu oluşturdular .23 hazirana gün verdi . İkili tarama testini 2 hafta sonra öğrenmiş oluruz muaneye geldiğinde dediler. 2 haftada bir kontrole gel dedi bu beni mutlu ettti bol bol göreceğim inşallah 🩷
sağol canım 😍 senin adına ben de sevindim

Bende nasip olursa cınsıyet tüpleri almayı düşünüyorum evde renklı boyalarlamı yapsam bılemedım daha var öğrenmeye ama fıkır edınıyorum Oyuzden sordum bugünmu ogreneceksınız cinsiyeti
yarın öğreneceğiz canım ben o kadar hazırlık yapmadım 5-6 kişi olacağız sadece annemler ve eşimin ailesi amaç herkesin aynı anda öğrenmesi sadece

yarın öğreneceğiz canım ben o kadar hazırlık yapmadım 5-6 kişi olacağız sadece annemler ve eşimin ailesi amaç herkesin aynı anda öğrenmesi sadece
Yaa senin sonucun cikinca rahatliycam vallahi kendiminkini beklerken bile sistim 6 gunde🤣 hani tamam bak seninki de gelecek artik moduna giricem😍

benim de dünden beri aldığım kilolara moralim bozuldu. Standart 53 54 kilo idim hep hamile kaldığımı öğrendiğimde 57 çıktım tartıda zaten kilo almış başlamıştım. Mide bulantım olmadığı ve iştahım çok açık olduğu için daha 10.haftadayım ve 62 olmuşum. 5 kilo nasıl alır insan ya haftada 1 kilo almışım resmen. Reformer yapıyordum ona geri dönücem doktor başla diyince. Minyon biriyim kızlar kilo almak istemiyorum. Canım hep tuzlu istedi özellikle sabahları hamurişine düştüm hep sanırım ondan oldu. Ne yapmalıyım öneriniz var mı? diyetisyene mi başlasam
Benim diyetisyenim hızlı gelen hızlı gider derdi dikkat edince verirsin bence

Merhaba herkese arkadaşlar,

Hamilelik sürecinde yapılan testler ile ilgili yazmak istedim. Yurtdışında yaşıyorum. Benim doktorum ikili, üçlü testleri önermiyor.
İstanbul’dan takip ettiğim doktor Erhan Karaalp’in bu konudaki yazısı da buradaki doktorumun dedikleri ile paralel ve çok net ve açıklayıcı. Bu sebeple burada paylaşmak istedim 🌸

Eklentiler

• IMG_2100.webp
    IMG_2100.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2101.webp
    IMG_2101.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 45
Back
X