Bin masallah canım, ikinizin de sag salim olmanıza çok sevindimHayirli aksamlar kizlar
Ben de evladimi aksam 6 gibi aldim kucagima
Sütüm geldi hemen yani damla damla kolostrum dedigimiz sarı süt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bin masallah canım, ikinizin de sag salim olmanıza çok sevindimHayirli aksamlar kizlar
Aslinda surecimi hic anlatmasam daha iyi cunku hic ic acici guzel bi dogum hikayem yokAyy masallah gozun aydincook sevindim senin adina surecin nasil gecti anlatir misinn
![]()
Benim bebeğimde de böbrek büyümesi gördü hem kadın doğum doktorum hem ayrıntılı ultrasona bakan doktorum. Kadın doğum doktorum doğduğunda sünnet ettirmemizi söyledi. Henüz doğmadığı için çocuk doktorumuz ne diyecek bilmiyorum ama ayrıntılı ultrasondaki doktorumuz da bize her 10 erkek bebekten birinde olabiliyor doğunca genelde geriliyor hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor demişti. Birkaç gün sonra tekrar kontrole gidersiniz hala gerileme olmadıysa da çok kolay bir tedavisi olduğunu da söylemişti doktorumuz. Geçmiş olsunKızlar 3 nisanda doğum yaptım. Bugün kontrole gittik çocuk doktoru gördü. Anne karnında böbreklerde genişleme vardı zamanla geçer dediler erkek bebekte. Doğuma kadar da kadın doğum doktorum geçmiş normale dönmüş dedi. Doğduktan sonra tekrar baktıralım dedik şimdi böbreklerden biri normal ama biri 5.2 çıktı. Dr bir böbrekte genişleme var dedi.
Bu 7 olsaydı dışarıya sevk ederdim dedi. Ama takip etmemiz gerekiyor dedi. İdrar tahlili verdik sabahtan beri idrar almakla uğraşıyorum zar zor aldık verdik tahlili. Daha önce başına gelen ? Duyan bilen bilgisi fikri olan ya da çevresinde duyan var mı ?
Onemli olan bebeginin saglikla yaninda olmasi kotu tecrubeler unutulur elbetAslinda surecimi hic anlatmasam daha iyi cunku hic ic acici guzel bi dogum hikayem yok![]()
3880 gram dediler 3580 gram dogdu
Bacağı kisa diyorlardi 51 cm dogdu
Gayet saglikli bir bebek yaniidarisi sizlere olsun insallah
Gözünüz aydın umarım doğum hikayenizin guzel taraflarını hatırlarsınız hep. Bundan sonra önünüzdeki güzel günlere odaklanırsınız inşallah sağlıkla büyütünAslinda surecimi hic anlatmasam daha iyi cunku hic ic acici guzel bi dogum hikayem yok
3880 gram dediler 3580 gram dogdu
Bacağı kisa diyorlardi 51 cm dogdu
Gayet saglikli bir bebek yaniidarisi sizlere olsun insallah
Cok teşekkür ederim darisi bekleyenlere olsun insallah saglikla ve kolayliklaGözünüz aydın umarım doğum hikayenizin guzel taraflarını hatırlarsınız hep. Bundan sonra önünüzdeki güzel günlere odaklanırsınız inşallah sağlıkla büyütün![]()
Henuz yurumedimOnemli olan bebeginin saglikla yaninda olmasi kotu tecrubeler unutulur elbetsimdi nasilsin
Vajinal mi oldu dogumun yoksa sezaryen miHenuz yurumedim
Hafif agrilarim var ama muayene cok zor karnima bastirip kanamaya bakiyorlar hep. Onun disinda ikimizde cok şükür iyiyiz![]()
Allah razi olsun canimmm rabbim bekleyen herkese kolay dogum nasip etsin insallahBin masallah canım, ikinizin de sag salim olmanıza çok sevindimAllah analı babalı sağlıklı sıhhatli ve mutlu buyumeyi nasip etsin
![]()
Yam 19 saat sanci cektim ama bebek asagi inmeyince aksam 6 gibi sezaryen oldumVajinal mi oldu dogumun yoksa sezaryen mi
Tesekkur ederizGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahnasıl geçti doğum şimdi nasılsınız
![]()
Eger hic acilma yoksa suni sanci acilma yapmiyor sonu sezaryen oluyor diyenler oluyordu. Benimde acilmam olmazsa direkt sezaryen mi olsam acaba kafam iyice karistiYam 19 saat sanci cektim ama bebek asagi inmeyince aksam 6 gibi sezaryen oldum
Sehir hastanesinde asla ama asla istege gore sezaryen yapmiyorlar canim.Eger hic acilma yoksa suni sanci acilma yapmiyor sonu sezaryen oluyor diyenler oluyordu. Benimde acilmam olmazsa direkt sezaryen mi olsam acaba kafam iyice karisti
Doktorum öncesinde yanlış ölçtüğünü sandı (o ultrason cihazını ilk defa kullandık acaba önceki ölçüm mü kaldı küçük geldi ölçüm falan dedi sonra sıfırladı tekrar ölçtü he yok 2900 doğru dedi)ordan bana acaba ben beslenemedim mi telaşı geldi.nst ve kan vericektim hemen.nstyi önce çekelim kanı öyle verin boşa in çık yapmayın dediler .intern düzgün bağlayamadı cihazı.1 saat 15 dk nst de kaldım kalp atımı yavaş deyip duruyo kimseden yardım da istemiyor.e kan vericem diye aç gitmiştim saat 12.20 geçe kadar aç kaldım.açım şekerim çok düşmüştür ondan hareketsizdir deyip nerdeyse kendim kalktım nstden.Nitekim de öyle oldu açlık kan şekerim 62 çıktı .az kalsın bayılayazıyordum.hepsi üstüste bugün olunca şimdi düşünmeden edemiyorum bakamadım besleyemedim mi diye .İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Nasıl 3 kilo bir bebek zayıf minyon olabilir ki bence çok ideal birde bazen ne yaparsan yap o doğacağı kilodan fazla kilo almaz çok iyi beslenen annelerin bebekleride 3 civarı doğuyor sen kendini neden üzüyorsun ki
Merhaba sizin galiba hemoroid olmuştu değil mi bana da doktor procto glyvenol verdi hemen aldım sürdüm ama 2 saat oldu bir etki göremedim siz ne kadar kullandınız ya of ne kötü bir ağrısı var bunun oturuyorum olmuyor uzanıyorum yan duruyorum olmuyor ağrıyor ya acaba ne zamana etki eder. Günde iki defa sürebilirsin dedi doktorEger hic acilma yoksa suni sanci acilma yapmiyor sonu sezaryen oluyor diyenler oluyordu. Benimde acilmam olmazsa direkt sezaryen mi olsam acaba kafam iyice karisti
Bende sezaryeni planli yaparsam ozelde olmayi dusunuyorum zaten canimSehir hastanesinde asla ama asla istege gore sezaryen yapmiyorlar canim.
Once rahim agzini yumusatacak ilac verdiler yumusama olunca benim kendi sancilarim artti zaten. buna ragmen acilma cok yavas ilerledi. Suni sanci verdiler bu ragmen 18 19. Saatlerde 6 bucuk kadardı acilmam. Bebek inmis olsaydi suyumu patlatip dogumu baslatacaklardi ama inmedi aşağıya ben sanci cektikce strese girdi hareketleri falan bi degisti 50 doktor anca karar verdi sezaryen doguma
Evet sabah aksam surun bi kac gune gecer agrisi ben agrisi gecince kullanmayi biraktim su an kullanmiyorum tekrarda bi agrim olmadi. Muayene etti mi doktor benim icerden disari cikan bi sey yokmus sadece sislik vardi. Sizde icerden cikan bir sey var miMerhaba sizin galiba hemoroid olmuştu değil mi bana da doktor procto glyvenol verdi hemen aldım sürdüm ama 2 saat oldu bir etki göremedim siz ne kadar kullandınız ya of ne kötü bir ağrısı var bunun oturuyorum olmuyor uzanıyorum yan duruyorum olmuyor ağrıyor ya acaba ne zamana etki eder. Günde iki defa sürebilirsin dedi doktor
Ya doktorum görmedi devlette muayene olduğum için ona ulaşamıyorum arkadaşım önerdi o da kadın doğum doktoru ama burada yaşamıyor . Benim elime geliyor dışa doğru birşey var of inşallah yarına daha fayda eder şuan nasıl uyuycam bilmiyorum çok ağrıyorEvet sabah aksam surun bi kac gune gecer agrisi ben agrisi gecince kullanmayi biraktim su an kullanmiyorum tekrarda bi agrim olmadi. Muayene etti mi doktor benim icerden disari cikan bi sey yokmus sadece sislik vardi. Sizde icerden cikan bir sey var mi
Evet canım ya aynen öyle oldu. Eşime de demiştim sana da. Hissettim bir farklılık vardı. Evet 26da 32. Haftada yapılmıştı ciğer geliştirici. Çok şükür bebek iyi doğdu. Sütüm az ama bol bol emzirmeye çalışıyorum inşallah sarılık olmaz diyorum.Ayy inanmıyorum pazar akşam konuştuk en son senle hatta bu gün yazdım yoksa doğurdun mu diye içimden geçmişti valla sessiz kalıncahayırlı olsun gözün aydın Allah uzun ömürler versin sağlıkla büyüsün inşallah
ciğer geliştirici daha önce olmuştun gibi hatırlıyorum tekrar mı yapıldı? Bu arada doğurcam diyip durdun pazar günü doğru hissetmişsin demek ki
![]()
Sessizliğinizden anlaşılıyordu; bebeğinizin ve sizin iyi olmasına çok sevindimKızlar merhaba ben 6nisan akşam 22.20de doğum yaptım. Akşamüstü 6 gibi birden suyum patladı o kadar korktum ki anlatamam. Sızıntı değil birden bütün suyum aktı gibi. Acilen doktorumu aradık hastaneye gittik ciğer geliştirici vuruldu. Muayene ederken ağrıdan ölecem sandım. Serklajımı sökmek istedi ama o kadar suyum geliyordu ki ameliyat anına bıraktı. Sancılar başlamıştı artık çok korktum ama sezaryen çok iyi geçti doktorum hep sohbet etti benle. Tabi ağrım var şimdi ama çok şükür bin şükür bebeğim iyi. Eve geldik sütüm yeni yeni geliyor inşallah sarılık olmaz. Ne yazdım bilmiyorum ama sonra yine yazarım size. Hâlâ kendime gelemedim tam olarak. Her anıma şükrediyorum![]()
Biraz zorlu olmuş ama en güzel mükafatınız sağ salim kucağınızda çok şükürHayirli aksamlar kizlar
Sehir hastanesinde asla ama asla istege gore sezaryen yapmiyorlar canim.
Once rahim agzini yumusatacak ilac verdiler yumusama olunca benim kendi sancilarim artti zaten. buna ragmen acilma cok yavas ilerledi. Suni sanci verdiler bu ragmen 18 19. Saatlerde 6 bucuk kadardı acilmam. Bebek inmis olsaydi suyumu patlatip dogumu baslatacaklardi ama inmedi aşağıya ben sanci cektikce strese girdi hareketleri falan bi degisti 50 doktor anca karar verdi sezaryen doguma