Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar ben sağlık ocağına hala bilgi vermedim. Versem onların yapacağı bişey var mı yoksa sırf haberleri olması için mi istiyorlar?
Gebelik takibi yürütüyorlar, bana mutlaka haber vermem gerektiğini söylediler kalp atışından sonra. Kan tahlilleri boy kilo tansiyon, aşılar vs ordan yürüyormuş sanırım.

Gebelik takibi yürütüyorlar, bana mutlaka haber vermem gerektiğini söylediler kalp atışından sonra. Kan tahlilleri boy kilo tansiyon, aşılar vs ordan yürüyormuş sanırım.
Aman dunyadan haberim yok benim🤣 hayatimda da bir kez gittim prosedur filan ne onu da bilmiyorum

Tamamdır canlar, teşekkür ederim. Kan idrar vs genel tahlillerimi doktorum yapmıştı. 28 Nisan da 2 li tarama var onu da yaptırıp gideyim söyleyim artık.

Selam kızlar bebislerimi gördüm çok şükür. 11+3 günlük biri diğeri 11+6 günlük .genel durumları gayet iyi ikili tarama için kan verdim .fetal DNA onermedi .folic asit ve corasprin devam . Elleri kolları maşallah hareketliydi . cinsiyet tahminim var ama 2 haftaya netlessir iyice dedi 😍 mide bulantım için prilam kullandığımi ilaca rağmen etki etmediğini söyledim. İlacı çok önermedigini yanında tuzlu zeytin bulundur koy bir kavonoza .bak bulantı geliyor mu dedi .gecmezse alırsın dedi. 16 haftada başka ilaçlara gecilecekmis .bakalım şimdilik benden havadisler bunlar ♥️♥️
Canim gozun aydin🧿
Ben basindan beri zeytin yiyorum, kesse haftalardir prilama ragmen bulanmazdim😬 yani doktorun soyledigini dene tabiki ama icim disim zeytin oldu. O bulanti gelecekse ne prilam taniyor ne leblebli ne zeytin malesef

Aman dunyadan haberim yok benim🤣 hayatimda da bir kez gittim prosedur filan ne onu da bilmiyoru
Betayı ilk orda kan vererek baktırdığım için bu hafta 2 kez fln taciz edildim. Doktora gittin mi keseyi gördün mü genel tahlil yapıldı mı falan. 9. haftada gidicem diyince çok geç zaten 7 buçuk haftalık olmuşsun gitsen kalp atışını duyarsın falan dedi. Bizde ona göre takibe başlayyalım genel tahlil yapalım falan dedi

Nasıl bır kutlama yapacaksınız cınsıyetı ogrendınızmı fıkır açısından sordum
ufak bir balonlu konsept sipariş ettim internetten duvara fon yapacağım o şekilde. doktora zarfa yazdıracağım kız mı erkek mi diye, pasta da yaptırıyorum pembeli mavili boy or girl yazıyor. zarfı eşimle aynı anda açıp bakacağız ha bir de pembe mavi kremşantili cupcake yapacağım bugün

Dün canım çok enteresan ama asını vermeyeyim bi sebze yemeği çekti böyle bol limon sıkıp yiyeyim diye. O aşkla nasıl yediysem sonradan beni mahfetti sanahanladar çıkardım ve o yemeği daha görmek istemiyorum 🤦‍♀️ hamileliğimin en kötü gecesiydi tabi Rabbim aratmasın inşallah bebeğim iyi olsun da 🙏🏻🙏🏻

Dün sex muhabbetleri dönmüş bazı günahlara girilmiş 😬 ben tabi o ara fenalardaydım

ufak bir balonlu konsept sipariş ettim internetten duvara fon yapacağım o şekilde. doktora zarfa yazdıracağım kız mı erkek mi diye, pasta da yaptırıyorum pembeli mavili boy or girl yazıyor. zarfı eşimle aynı anda açıp bakacağız ha bir de pembe mavi kremşantili cupcake yapacağım bugün
Bende nasip olursa cınsıyet tüpleri almayı düşünüyorum evde renklı boyalarlamı yapsam bılemedım daha var öğrenmeye ama fıkır edınıyorum Oyuzden sordum bugünmu ogreneceksınız cinsiyeti

Hakkındır kız. Öyle de valla. Bana da cazip geldi bu cümle 😀
Hep bunu beklemis gibi ahdjdjdjdj ay hala ben hamileyim diyemiyorum kimseye bi kal geldi bana🤣 boyle dolambacli soyluyoruz kari koca. Bebek bekliyoruz ihihi filan gibi 🤣

ben de hep özele gittiğim için düşmemişti sisteme tahlil vermek için gitmiştim hemen kaydımı yapmışlardı. Aile hekimine bağlı hemşirelerin odasına gir deki ben 11 haftalık hamileyim ama sağlık ocağından aranmadım şimdiye kadar bildirimde bulunmak için gelmiştim yapılacak bişey varmı dersin simlumina simlumina

Back
X