- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
Ben de hic haber vermedim gitmedim de. Sart miymis bu ?Kızlar ben sağlık ocağına hala bilgi vermedim. Versem onların yapacağı bişey var mı yoksa sırf haberleri olması için mi istiyorlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hic haber vermedim gitmedim de. Sart miymis bu ?Kızlar ben sağlık ocağına hala bilgi vermedim. Versem onların yapacağı bişey var mı yoksa sırf haberleri olması için mi istiyorlar?
Gebelik takibi yürütüyorlar, bana mutlaka haber vermem gerektiğini söylediler kalp atışından sonra. Kan tahlilleri boy kilo tansiyon, aşılar vs ordan yürüyormuş sanırım.Kızlar ben sağlık ocağına hala bilgi vermedim. Versem onların yapacağı bişey var mı yoksa sırf haberleri olması için mi istiyorlar?
Aman dunyadan haberim yok benimGebelik takibi yürütüyorlar, bana mutlaka haber vermem gerektiğini söylediler kalp atışından sonra. Kan tahlilleri boy kilo tansiyon, aşılar vs ordan yürüyormuş sanırım.
Canim gozun aydinSelam kızlar bebislerimi gördüm çok şükür. 11+3 günlük biri diğeri 11+6 günlük .genel durumları gayet iyi ikili tarama için kan verdim .fetal DNA onermedi .folic asit ve corasprin devam . Elleri kolları maşallah hareketliydi . cinsiyet tahminim var ama 2 haftaya netlessir iyice dedimide bulantım için prilam kullandığımi ilaca rağmen etki etmediğini söyledim. İlacı çok önermedigini yanında tuzlu zeytin bulundur koy bir kavonoza .bak bulantı geliyor mu dedi .gecmezse alırsın dedi. 16 haftada başka ilaçlara gecilecekmis .bakalım şimdilik benden havadisler bunlar
![]()
Betayı ilk orda kan vererek baktırdığım için bu hafta 2 kez fln taciz edildim. Doktora gittin mi keseyi gördün mü genel tahlil yapıldı mı falan. 9. haftada gidicem diyince çok geç zaten 7 buçuk haftalık olmuşsun gitsen kalp atışını duyarsın falan dedi. Bizde ona göre takibe başlayyalım genel tahlil yapalım falan dediAman dunyadan haberim yok benimhayatimda da bir kez gittim prosedur filan ne onu da bilmiyoru
Hahahaahahhaahh bizim doktor bi sakınca yok dedi shsjdjdjdjd dewammmmBöyle de zor be bacım
Karşımdasın dokunamıyorum dedi elini uzattı namussuzbende uzattım
![]()
ufak bir balonlu konsept sipariş ettim internetten duvara fon yapacağım o şekilde. doktora zarfa yazdıracağım kız mı erkek mi diye, pasta da yaptırıyorum pembeli mavili boy or girl yazıyor. zarfı eşimle aynı anda açıp bakacağız ha bir de pembe mavi kremşantili cupcake yapacağım bugünNasıl bır kutlama yapacaksınız cınsıyetı ogrendınızmı fıkır açısından sordum
yarın 17 gibi öğreneceğiz yani doktora yazdıracağım zarfa, yarın akşam 19 gibi de parti varDün sağlık ocağı ölçtü benimde 9/6 çıktı normalde dedi kuzum
Ayyy çok heyecanlı hemen söyleyecek misin yoksa parti var mı
Şart askim kaçıncı haftaydı hatırlamıyom ama 20 lerde sanki tetanoz falan olmak gerekiyorduBen de hic haber vermedim gitmedim de. Sart miymis bu ?
Peki gidip meraba ben hamileyim mi dicem hahddjdhdhŞart askim kaçıncı haftaydı hatırlamıyom ama 20 lerde sanki tetanoz falan olmak gerekiyordu
Bende nasip olursa cınsıyet tüpleri almayı düşünüyorum evde renklı boyalarlamı yapsam bılemedım daha var öğrenmeye ama fıkır edınıyorum Oyuzden sordum bugünmu ogreneceksınız cinsiyetiufak bir balonlu konsept sipariş ettim internetten duvara fon yapacağım o şekilde. doktora zarfa yazdıracağım kız mı erkek mi diye, pasta da yaptırıyorum pembeli mavili boy or girl yazıyor. zarfı eşimle aynı anda açıp bakacağız ha bir de pembe mavi kremşantili cupcake yapacağım bugün
Hakkındır kız. Öyle de valla. Bana da cazip geldi bu cümlePeki gidip meraba ben hamileyim mi dicem hahddjdhdh
Bademli kooperatifi de var, makro center gibi marketlere de geliyor galiba çok lezzetliYok canım maalesef o taraflarda oturmuyorum. Bu markalara da hiç denk geldigimi hatırlamıyorum ama bi araştırayım yine de
Hep bunu beklemis gibi ahdjdjdjdj ay hala ben hamileyim diyemiyorum kimseye bi kal geldi banaHakkındır kız. Öyle de valla. Bana da cazip geldi bu cümle![]()
Babaahhaahahah ölcsmPeki gidip meraba ben hamileyim mi dicem hahddjdhdh
Hürrem sultan gibi giriş yapabilirsin gebeyim ben, gebe olduğumu söylediler, gebeyim anlamıyor musunuzPeki gidip meraba ben hamileyim mi dicem hahddjdhdh