- 15 Ağustos 2022
- 69
- 67
- 18
- 32
Gözünüz aydın nasılsınız şimdi bebeğiniz nasılKızlar dün yani 31.03.2025 tarihinde doğum yaptım. Kordon dolandığı için çarşambaya gün almıştık ancak bayram şekeri olarak gelmeyi tercih ettipazartesi acil sezaryana alındım. Pozitif bir sezeryan hikayem yok maalesef benim açımdan kötüydü. Dilerim herkesin ki çok güzel geçer
Çok şiddetli ağrılarım var çok iyiyim diyemeyeceğim maalesef. Henüz sütüm gelmedi gelir inşallah. Bebiş iyi çok şükürGözünüz aydın nasılsınız şimdi bebeğiniz nasılsonu güzel bebeğinize kavuştunuz öyle düşünün
2 saatte 1 düzenli sağım yapın yavaş yavaş gelicektir sezeryan da normal bu durumÇok şiddetli ağrılarım var çok iyiyim diyemeyeceğim maalesef. Henüz sütüm gelmedi gelir inşallah. Bebiş iyi çok şükür
Sezaryende de kötü geçme ihtimali var mıKızlar dün yani 31.03.2025 tarihinde doğum yaptım. Kordon dolandığı için çarşambaya gün almıştık ancak bayram şekeri olarak gelmeyi tercih ettipazartesi acil sezaryana alındım. Pozitif bir sezeryan hikayem yok maalesef benim açımdan kötüydü. Dilerim herkesin ki çok güzel geçer
Analı babalı sağlıklı sıhhatli buyusun insallah, insallah hizlica kendini toparlarsın. Bebis nasıl?Kızlar dün yani 31.03.2025 tarihinde doğum yaptım. Kordon dolandığı için çarşambaya gün almıştık ancak bayram şekeri olarak gelmeyi tercih ettipazartesi acil sezaryana alındım. Pozitif bir sezeryan hikayem yok maalesef benim açımdan kötüydü. Dilerim herkesin ki çok güzel geçer
Allah şifa versin, dualarımız sizlerle. Sen nasılsın? Minnak neden küveze alindi?Bebeğim küvezde dua bekliyorum
Bebeğim küvezde dua bekliyorum
Çok geçmiş olsunBebeğim küvezde dua bekliyorum
Hepimiz hamileyiz dualarımız seninle inşallah bebiş kısa zamanda çıkacak gelecek kollarınaBebeğim küvezde dua bekliyorum
Allah yardımcınız olsun, inşallah bebeğiniz bir an önce çıkar küvezden sağlıkla, kavuşursunuzBebeğim küvezde dua bekliyorum
Çok geçmiş olsun, gözümüz aydın, bebeğinize kavuşmuşsunuz. İnşallah ağrılarınız da geçer bir an evvel, bol bol su için, kafaya bir şey takmayın, sütünüz gelecektir.Çok şiddetli ağrılarım var çok iyiyim diyemeyeceğim maalesef. Henüz sütüm gelmedi gelir inşallah. Bebiş iyi çok şükür
Tesekkur ederimresmi gazete gov tr
Girince iki sayı geriye gidin 30 Mart tarihli olanda en üstte
Hayırlı olsun bebeğinizHerkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm hiç bir şeyim yoktu öğlen 12 gibi tuvalette suyum geldi anlamayabilirdim ama bir farklılık hissettim şüphe duydum acile gelincede suyu normal seviyede dediler ama emin olmak için eczaneden test aldımm getirdim alttan o testi yapınca su geldiği anlaşıldı test pozitif çıktı,iyi ki almışım o testi yoksa suyu hep normal göründü.sonra yatış verildi sancılarım sürekli 100 küsürdü ama sancı hissetmiyordum açıklık yokk ,servikste kısalma yoktu.ya suni sancı verilecekti ya sezaryen zaten normalde 21 nisanda sezaryen olacaktım.sezaryene aldılar bebek doğdu ve ağladı hiç sıkıntısı yoktu takibe alacağız dediler,daha sonra solunumda sıkıntı çıkmış oksijen desteği için küveze aldılar.sütüm hemşire elle sağınca hemen geldi götürdüler ama makinayla gelmiyor hiç.bebek 2460 kilo 35+3 de ,durumlar böylee umarım sağlıklıca çıkar küvezden
Umarım bir an evvel sağlıkla yuvanıza dönersiniz bebeğinizleHerkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm hiç bir şeyim yoktu öğlen 12 gibi tuvalette suyum geldi anlamayabilirdim ama bir farklılık hissettim şüphe duydum acile gelincede suyu normal seviyede dediler ama emin olmak için eczaneden test aldımm getirdim alttan o testi yapınca su geldiği anlaşıldı test pozitif çıktı,iyi ki almışım o testi yoksa suyu hep normal göründü.sonra yatış verildi sancılarım sürekli 100 küsürdü ama sancı hissetmiyordum açıklık yokk ,servikste kısalma yoktu.ya suni sancı verilecekti ya sezaryen zaten normalde 21 nisanda sezaryen olacaktım.sezaryene aldılar bebek doğdu ve ağladı hiç sıkıntısı yoktu takibe alacağız dediler,daha sonra solunumda sıkıntı çıkmış oksijen desteği için küveze aldılar.sütüm hemşire elle sağınca hemen geldi götürdüler ama makinayla gelmiyor hiç.bebek 2460 kilo 35+3 de ,durumlar böylee umarım sağlıklıca çıkar küvezden
Kızlar dün yani 31.03.2025 tarihinde doğum yaptım. Kordon dolandığı için çarşambaya gün almıştık ancak bayram şekeri olarak gelmeyi tercih ettipazartesi acil sezaryana alındım. Pozitif bir sezeryan hikayem yok maalesef benim açımdan kötüydü. Dilerim herkesin ki çok güzel geçer
Çok şükür ki bayram şekeriniz iyiymişÇok şiddetli ağrılarım var çok iyiyim diyemeyeceğim maalesef. Henüz sütüm gelmedi gelir inşallah. Bebiş iyi çok şükür
Sağlıkla kucağına alacaksın, ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı size ,Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm hiç bir şeyim yoktu öğlen 12 gibi tuvalette suyum geldi anlamayabilirdim ama bir farklılık hissettim şüphe duydum acile gelincede suyu normal seviyede dediler ama emin olmak için eczaneden test aldımm getirdim alttan o testi yapınca su geldiği anlaşıldı test pozitif çıktı,iyi ki almışım o testi yoksa suyu hep normal göründü.sonra yatış verildi sancılarım sürekli 100 küsürdü ama sancı hissetmiyordum açıklık yokk ,servikste kısalma yoktu.ya suni sancı verilecekti ya sezaryen zaten normalde 21 nisanda sezaryen olacaktım.sezaryene aldılar bebek doğdu ve ağladı hiç sıkıntısı yoktu takibe alacağız dediler,daha sonra solunumda sıkıntı çıkmış oksijen desteği için küveze aldılar.sütüm hemşire elle sağınca hemen geldi götürdüler ama makinayla gelmiyor hiç.bebek 2460 kilo 35+3 de ,durumlar böylee umarım sağlıklıca çıkar küvezden
Hayır yapılmamıştı hiç açıklık sancı kısalma yoktu hiç sorun yaşamamıştımmSağlıkla kucağına alacaksın, ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı size ,
Hemen toparlar inşallah tez zamanda kavuşursunuzHerkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm hiç bir şeyim yoktu öğlen 12 gibi tuvalette suyum geldi anlamayabilirdim ama bir farklılık hissettim şüphe duydum acile gelincede suyu normal seviyede dediler ama emin olmak için eczaneden test aldımm getirdim alttan o testi yapınca su geldiği anlaşıldı test pozitif çıktı,iyi ki almışım o testi yoksa suyu hep normal göründü.sonra yatış verildi sancılarım sürekli 100 küsürdü ama sancı hissetmiyordum açıklık yokk ,servikste kısalma yoktu.ya suni sancı verilecekti ya sezaryen zaten normalde 21 nisanda sezaryen olacaktım.sezaryene aldılar bebek doğdu ve ağladı hiç sıkıntısı yoktu takibe alacağız dediler,daha sonra solunumda sıkıntı çıkmış oksijen desteği için küveze aldılar.sütüm hemşire elle sağınca hemen geldi götürdüler ama makinayla gelmiyor hiç.bebek 2460 kilo 35+3 de ,durumlar böylee umarım sağlıklıca çıkar küvezden
Gözünüz aydınKızlar dün yani 31.03.2025 tarihinde doğum yaptım. Kordon dolandığı için çarşambaya gün almıştık ancak bayram şekeri olarak gelmeyi tercih ettipazartesi acil sezaryana alındım. Pozitif bir sezeryan hikayem yok maalesef benim açımdan kötüydü. Dilerim herkesin ki çok güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?