Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Kizlar dogum parasi meselesi resmi gazetede yayinlanmis sanirim. Ben tam anlayamadim benim 2023 dogumlu bir kizim var 2025 den sonra dogan ilk mi sayilacak 2 mi orasini anlayamadim
Teyit etmek lazım ama anladığım kadarıyla,
1 ocak 2025ten sonra doğan çocuğunuz
Sizin 2. Çocuk olduğu için, 60 ay boyunca ayda 1500tl ödeme olacak.

İnşallah geçer ya ne yapacağımı şaşırıyorum. Doktorum olsa hastaneye gidecem de yok. Derin derin nefes alıp bi dolanıp geleyim. Ahh ahhh o kadar yoruldum ki
Ben biraz pozisyon değiştirdim ıhlamur falan içtim sakinleşti şimdi sanki. Çok zor valla insanı fiziksel de ruhsal da yoruyor her an tetikte beklemek

Teyit etmek lazım ama anladığım kadarıyla,
1 ocak 2025ten sonra doğan çocuğunuz
Sizin 2. Çocuk olduğu için, 60 ay boyunca ayda 1500tl ödeme olacak.
Bence bu şekilde değil. Tüm çocukların 2025 Ocak sonrası doğmuş olması gerekiyor. Yani bu sene herkese 5000tl ödeme yapılacak tüm doğum yapanlara kaçınca çocuğu olduğuna bakılmaksızın. Seneye atıyorum 2026 da 2. Çocuk doğdu o zaman 2025 den sonra doğan 2. Çocuk olduğu için aylık ödeme yapılacak

Kızlar ben bu süt yapıcı damlayı aldım e bebekten bugün. Günde 3 kez 20 damla yazıyor. Daha doğum yapmadım acaba şimdiden günde 20 damla kullanmaya başlasam mı? Yoksa bekleyeyim mi ?

Erkenden kullanılır mı kullanmaya başlayan var mı süt yapıcı takviyeleri

Kızlar ben bu süt yapıcı damlayı aldım e bebekten bugün. Günde 3 kez 20 damla yazıyor. Daha doğum yapmadım acaba şimdiden günde 20 damla kullanmaya başlasam mı? Yoksa bekleyeyim mi ?

Erkenden kullanılır mı kullanmaya başlayan var mı süt yapıcı takviyeleri
Senin doğumuna az kalmış galiba 40 hafta yazıyor bence başla yavaştan faydası olur diye düşünüyorum

Kaynamamış aslında ilk çocuk tek seferlik 5000
2. Çocuk 5 sene 1500
3. Çocuk 5 sene 5000
Resmi gazete ilk başlık madde 14 de yazıyor
Resmi gazeteye nerden bakabiliyoruz acaba haber sitelerinde hep farkli seyler yaziyo ben ilk cocuk da her ay 5000 alacak sanmistim

Back
X