- 5 Eylül 2018
- 704
- 699
- 103
- 37
Doğumun oldu mu? İnşallah iyisinizdirKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumun oldu mu? İnşallah iyisinizdirKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum![]()
10 dk da 1 E düştü şimdi belki geçer bir umut bekliyorumİç iç sodanın zararı yok. Dediğin gibi oturunca daha kötü oluyorum ben de. Biraz dolan ama çok ayakta kalma. Benim de başlar yine birazdan
Ben babasiyla gondercektm ama babamiz da bensiz cikmadiEvet y kurbanda inşallah![]()
oğlum da her dakika tepemde anne doğur artık diye
kardeşimle bayram harçlığı toplardım diyor deli etti beni
![]()
İnşallah geçer. Tüm karnında mı hissediyorsun? Nasıl oluyor? Ben göğüs kafesinin altında sertlik ve toplanma hissetmeye başladım yine. Nasıl uyuyacam bilmiyorum10 dk da 1 E düştü şimdi belki geçer bir umut bekliyorum
Aynı şey bende de oluyor göğüs altı sert,nefesim daralıyor ve karnım komple sertleşiyorİnşallah geçer. Tüm karnında mı hissediyorsun? Nasıl oluyor? Ben göğüs kafesinin altında sertlik ve toplanma hissetmeye başladım yine. Nasıl uyuyacam bilmiyorum
İnşallah geçer ya ne yapacağımı şaşırıyorum. Doktorum olsa hastaneye gidecem de yok. Derin derin nefes alıp bi dolanıp geleyim. Ahh ahhh o kadar yoruldum kiAynı şey bende de oluyor göğüs altı sert,nefesim daralıyor ve karnım komple sertleşiyor
İdrarın da geliyor sürekli. Her gece aynı uykusuzluktan öldüm valla.Aynı şey bende de oluyor göğüs altı sert,nefesim daralıyor ve karnım komple sertleşiyor
Teyit etmek lazım ama anladığım kadarıyla,Kizlar dogum parasi meselesi resmi gazetede yayinlanmis sanirim. Ben tam anlayamadim benim 2023 dogumlu bir kizim var 2025 den sonra dogan ilk mi sayilacak 2 mi orasini anlayamadim
Ben biraz pozisyon değiştirdim ıhlamur falan içtim sakinleşti şimdi sanki. Çok zor valla insanı fiziksel de ruhsal da yoruyor her an tetikte beklemekİnşallah geçer ya ne yapacağımı şaşırıyorum. Doktorum olsa hastaneye gidecem de yok. Derin derin nefes alıp bi dolanıp geleyim. Ahh ahhh o kadar yoruldum ki
İnşallah geçer de iyice rahatlarız ben daha tam rahatlayamadımBen biraz pozisyon değiştirdim ıhlamur falan içtim sakinleşti şimdi sanki. Çok zor valla insanı fiziksel de ruhsal da yoruyor her an tetikte beklemek
Bence bu şekilde değil. Tüm çocukların 2025 Ocak sonrası doğmuş olması gerekiyor. Yani bu sene herkese 5000tl ödeme yapılacak tüm doğum yapanlara kaçınca çocuğu olduğuna bakılmaksızın. Seneye atıyorum 2026 da 2. Çocuk doğdu o zaman 2025 den sonra doğan 2. Çocuk olduğu için aylık ödeme yapılacakTeyit etmek lazım ama anladığım kadarıyla,
1 ocak 2025ten sonra doğan çocuğunuz
Sizin 2. Çocuk olduğu için, 60 ay boyunca ayda 1500tl ödeme olacak.
Benim sıklığı azaldıkça rahatlamaya başladım biraz sende nidicard mı kullanıyordun? Şimdi ilacı da içtim 1 saate azalır inşallahİnşallah geçer de iyice rahatlarız ben daha tam rahatlayamadım
İnşallah küvez hastane ihtiyacı olmadan sağ salim kucağınıza alır evinize birlikte dönersiniz yavrukuşunuzlaKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum![]()
Kaynamamış aslında ilk çocuk tek seferlik 5000Yanii ikinci cocuga da 5 bin bari yapsalardi ortanca cocuk yine kaynamis![]()
Senin doğumuna az kalmış galiba 40 hafta yazıyor bence başla yavaştan faydası olur diye düşünüyorumKızlar ben bu süt yapıcı damlayı aldım e bebekten bugün. Günde 3 kez 20 damla yazıyor. Daha doğum yapmadım acaba şimdiden günde 20 damla kullanmaya başlasam mı? Yoksa bekleyeyim mi ?
Erkenden kullanılır mı kullanmaya başlayan var mı süt yapıcı takviyeleri
Resmi gazeteye nerden bakabiliyoruz acaba haber sitelerinde hep farkli seyler yaziyo ben ilk cocuk da her ay 5000 alacak sanmistimKaynamamış aslında ilk çocuk tek seferlik 5000
2. Çocuk 5 sene 1500
3. Çocuk 5 sene 5000
Resmi gazete ilk başlık madde 14 de yazıyor
Nasıl oldun bebiş nasıl?Kızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum![]()
resmi gazete gov trResmi gazeteye nerden bakabiliyoruz acaba haber sitelerinde hep farkli seyler yaziyo ben ilk cocuk da her ay 5000 alacak sanmistim