- 5 Eylül 2018
- 704
- 699
- 103
- 37
Hadi Allah kavuştursunHerkese iyi bayramlaarrben dün oğlumu gördüm kucağıma aldim sevdim
makineden ayrilmis şükür sadece kuvezde su an ordn oksijen veriyolar
inşallah bu hafta eve gonderirler
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi Allah kavuştursunHerkese iyi bayramlaarrben dün oğlumu gördüm kucağıma aldim sevdim
![]()
Yok canım 2. Çocuğun sonuçta. Yani ben öyle düşünüyorumKizlar dogum parasi meselesi resmi gazetede yayinlanmis sanirim. Ben tam anlayamadim benim 2023 dogumlu bir kizim var 2025 den sonra dogan ilk mi sayilacak 2 mi orasini anlayamadim
2. Çocuğunuz olduğu için basvurunuz itibariyle 5 yaşına kadar 1500 TL destek alabileceksiniz. Nüfusa kaydederken başvuru yapabilirsiniz diye ögrendim.Kizlar dogum parasi meselesi resmi gazetede yayinlanmis sanirim. Ben tam anlayamadim benim 2023 dogumlu bir kizim var 2025 den sonra dogan ilk mi sayilacak 2 mi orasini anlayamadim
Yani ben de oyle dusunuyorum ama bazilari sadece 2025ten sonra dogan cocuk sayiliyo falan diyo ama sacma olur oyle olursa. Oyle bi teklif var mi haberim yokYok canım 2. Çocuğun sonuçta. Yani ben öyle düşünüyorumbenim de bir oğlum var. Ama ben buna hâlâ sevinemiyorum ya. Annelik izninin uzatılmasını istiyorummm
Tesekkur ederim bez parasini bari karsilar hic olmazsa2. Çocuğunuz olduğu için basvurunuz itibariyle 5 yaşına kadar 1500 TL destek alabileceksiniz. Nüfusa kaydederken başvuru yapabilirsiniz diye ögrendim.![]()
1yıla kadar uzatılması konuşuluyordu. İnşallah olurYani ben de oyle dusunuyorum ama bazilari sadece 2025ten sonra dogan cocuk sayiliyo falan diyo ama sacma olur oyle olursa. Oyle bi teklif var mi haberim yok
Bir ona yeter zatenTesekkur ederim bez parasini bari karsilar hic olmazsa![]()
Insallah yaa aile yılı falan diyorlar ya bu yıl icin belki olur o da1yıla kadar uzatılması konuşuluyordu. İnşallah olur![]()
Yanii ikinci cocuga da 5 bin bari yapsalardi ortanca cocuk yine kaynamisBir ona yeter zaten![]()
Olsa ne kadar güzel olur. Bakıcı derdi olmaz büyütürüz içimiz rahat eder öyle devam ederiz işimizeInsallah yaa aile yılı falan diyorlar ya bu yıl icin belki olur o da
Bende sağa sola çok zor dönüyorum Çatı ağrısı çok fena bende de başladı. Az harektsiz kalıp oturdugumda aşırı ağrıyor çatı dediğimiz herBayramı evde yatarak geçiriyorumağrılarım iyice arttı ya. Çatı ağrısı özellikle gece yatarken kalça ağrısı çok fena. Gündüz de ayakta duramıyorum
sizde durumlar nasıl?
Evet y kurbanda inşallahBu bayram bende evdeydim lohusa sayildigim icin yirttim bayram ziyaretlerindenhic gezmekte gelmedi icimden zaten oglum icin biraz ciktik disari dolastik o kadar. Artk bi dahaki bayram hepimiz bebeklerimizle gezeriz
![]()
Senin ağrılar nasıl oldu ? Benim yine ritmik başladı ya napsam geçer acaba 7 dk da bir geliyoEvet y kurbanda inşallah![]()
oğlum da her dakika tepemde anne doğur artık diye
kardeşimle bayram harçlığı toplardım diyor deli etti beni
![]()
Benim biraz duruldu gibi. Birimiz bitiyor birimiz başlıyor ya. Maden suyu içsene o da kasılmalara iyi geliyor. Geçer inşallah birazdan. Doktorum pozisyon değiştir biraz hareket et demişti bu durumda. İnsan ne yapacağını şaşırıyorSenin ağrılar nasıl oldu ? Benim yine ritmik başladı ya napsam geçer acaba 7 dk da bir geliyo
Oturunca daha çok kasılıyorum sanki kalktım biraz yürüdüm magnezyum hapı içtim ama soda da içsem mi yine de ? Nidicardı içmeme daha 2 saat varBenim biraz duruldu gibi. Birimiz bitiyor birimiz başlıyor ya. Maden suyu içsene o da kasılmalara iyi geliyor. Geçer inşallah birazdan. Doktorum pozisyon değiştir biraz hareket et demişti bu durumda. İnsan ne yapacağını şaşırıyor
İç iç sodanın zararı yok. Dediğin gibi oturunca daha kötü oluyorum ben de. Biraz dolan ama çok ayakta kalma. Benim de başlar yine birazdanOturunca daha çok kasılıyorum sanki kalktım biraz yürüdüm magnezyum hapı içtim ama soda da içsem mi yine de ? Nidicardı içmeme daha 2 saat var
Evet bence de. Kitaplarda olanı yapacağım derken bazen çocukla çatışıyorsun. Her çocuk da aynı değil, birinde işe yarayan diğerini bozabiliyor.İlk hamileliğimde asla sallamam onu yapmam bunu yapmam dedim ve sayısız kitap okudumAma oğlum bir doğdu Ne kitap aklıma geldi ne kurallar Allah biliyor ya uyusunda nasıl olursa olsun diyordum
şuan yine doğum bekliyorum ama ağzımı açmıyorum bebklik dönemi ile ilgili çünkü her çocuk kendine özel
Maaşallah, çok sevindim, bir an evvel kavuşun inşallahHerkese iyi bayramlaarrben dün oğlumu gördüm kucağıma aldim sevdim
![]()