Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Çok zor ama bebeğinizi sağlıklı beslemiş oluyorsunuz bu sayede.
Bir arkadaşıma doktor yeşil elma dahil tüm meyveleri yasaklamıştı. Açım diye ağladığım oluyor diyordu. Sonra sağlıklı tatlı mı tatlı bir bebişi oldu yakın zamanda 😊
Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah.
Lavabo krizi lohusalıkta bitiyormuş neyse ki. Son birkaç hafta 😊
Aynen tüm meyveler yasak. Ekmek yasak. Pirinç, patates,havuç, bezelye her şey yasak. Tatlıyı saymıyorum bile🙈 protein ve sebze yiyorum. İlk zamanlar zor oluyor da sonra alışıyor insan. İki gebeliğim de öyle geçti nasip. Sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻 🥰

Evet o kurdaleli olan süslü yataklar. Bazıları yıkanmıyormuş. Ya da bazı parçaları yıkanabiliyormuş sadece.
Bebek ürünlerinin yıkanmaması ciddi bir sorun gerçekten. Yıkanabilir bir şey bakmak lazım.
Ben de anatomik olarak daha uygun olabilir mi diye iyi bir şey almak istiyorum.
Ben reflü yatağı aldım, ona benzer ama eğimli. Şimdi bu babynest alırsam tekrar üstüne hep battaniye serer onu yıkarım diyorum, bir öncekini evde tavşanın altına, sermiştim balkonda, o da batırdı haliyle bir süre sonra ve atmak zorunda kaldım sonra, bir daha gerekmez diye düşünmüştüm.

Bu arada babynest alanlar var mı? Çok kullanılıyor diyenler var, almalı mıyız? Bir de marka önerisi rica edebilirim. 🙏
Ben aldım, belki burda yazan çok şeyi almadım ama babynest kullanacağımı düşünüyorum. Bir yere gittiğimde yatağı yanımda olur. Mesela yarın eşyaları alıp başka şehire gideceğim bebis orda doğarsa diye babynesti de yanıma alacağım doğarsa eve dönene kadar orda uyur 🤭 ya da pikniğe vs gittiğimizde uyuduğu zaman onda uyur birde cibinliği var sinekten vs de korur. Ben kumoriden aldım daha sonra başka markalarda da gördüm fiyat olarak daha uygundu bence onlar da alınabilir çanta olabildiği için o markayı tercih ettim. Bence bebek eşyalarında kesin alınmalı ya da alınmamalı gibi bir durum yok kendi ihtiyaç ve kullanacaklarımıza göre almalıyız

Ben aldım, belki burda yazan çok şeyi almadım ama babynest kullanacağımı düşünüyorum. Bir yere gittiğimde yatağı yanımda olur. Mesela yarın eşyaları alıp başka şehire gideceğim bebis orda doğarsa diye babynesti de yanıma alacağım doğarsa eve dönene kadar orda uyur 🤭 ya da pikniğe vs gittiğimizde uyuduğu zaman onda uyur birde cibinliği var sinekten vs de korur. Ben kumoriden aldım daha sonra başka markalarda da gördüm fiyat olarak daha uygundu bence onlar da alınabilir çanta olabildiği için o markayı tercih ettim. Bence bebek eşyalarında kesin alınmalı ya da alınmamalı gibi bir durum yok kendi ihtiyaç ve kullanacaklarımıza göre almalıyız
Şimdi baktım evet piyasanın çok üstünde fiyatları ama kaliteli görünüyor. Mutlu günlerde kullansın minik 🥰
Doğru söylüyorsunuz. İlk çocukta bilinemiyor biraz. Bebeğin karakteri de belirleyici gerçi. Ben ana kucağına mesela ihtiyaç durumuna göre bakacağım ama babynesti şimdilik alacağım. Kimi şeyler de zamanla şekillenecek, duruma göre alacağım.

Şimdi baktım evet piyasanın çok üstünde fiyatları ama kaliteli görünüyor. Mutlu günlerde kullansın minik 🥰
Doğru söylüyorsunuz. İlk çocukta bilinemiyor biraz. Bebeğin karakteri de belirleyici gerçi. Ben ana kucağına mesela ihtiyaç durumuna göre bakacağım ama babynesti şimdilik alacağım. Kimi şeyler de zamanla şekillenecek, duruma göre alacağım.
Bu arada fiyatına göre aşırı kaliteli bir ürün diyemem ürünü gerçekte görmüş olsam bu markayı tercih etmezdim 😆 belki bana kötüsü denk gelmiştir hatta bana ulaşıp yeni üretim ile değiştirmeyi teklif ettiler fakat değişim iade ile uğraşmayı sevmeyen bir insanım 😅 birde ben aldığım zaman indirim vardı biraz daha uyguna geldi yine de diğer markalara göre pahalıydı. Diğerlerinin kalitesini bilmediğim için çok yorum yapamıyorum ama bu da aşırı kaliteli gelmedi

Kızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum🙏🏻🙏🏻
Hadi sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻 inşallah bebeğin küveze ihtiyacı olmaz. Sağlıkla versinler kucağına 🙏🏻 haberdar et bizi

Kızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum🙏🏻🙏🏻
Aa erken doğum riskin var mıydı? İnşallah kolaylıkla geçer bebişin küvez ihtiyacı olmaz. çıkınca iyi olduğunda bize de haber ver sağlıkla gelsin 🙏🏻

Gerçekten yaa. Valla benimki de zorluyor gibi bazen öyle bir toplanıyor ki kaburgamın altında nefesim kesiliyor. Umarım gelmeye kalkmaz huzursuzum bugün
Bende bu gün çok söylendim kendi kendime inşallah ciddiye alıp geliyorum demez🙈🙈 kaburgana vuruyorsa hala yukardadır korkma

Kızlar benimde bugün belim ağrıyor adet sancısı gibi kaşıkladım ağrıyor sanki adet olcam böyle bel ve kasıklar ağrıyor ama anlamadım bugün sık oldu ama düzensiz yani muhtemelen yalancı sancı yine. 36+4 bugün zaten daha erken biraz beklesin bari 15 nisana gün verdi doktorum hayırlısı ama son zamanda her gittiğimde bir hafta geri dedi doktorum bebeğin karın çevresi felan küçük yani 35 haftalık gibi düşünürsek şuan çok erken ama sıkıldım bende sizin gibi tuvalet sıkıntısı çok fazla bel ağrıları kalça ağrıları hayırlısı 2 hafta daha geçsin de sağ Salim alalım inşallah hepimiz kucağımıza

Bende buarada ilk kızımda babynest vermişti biri yatağın içine koymuştum hem yüksekte durmuştu rahat alıyordum bebeği hem güzeldi yani memnundum sonra geri verdim tabi şuan yok alsam mı bilemiyorum bende kısa süreli kullanılıyor çünkü bilemedim ya bir de ben ilk kızımda puset içinde yanımda odadan odaya gezdiriyordum bunda da yine puset ile mi taşırım yoksa acaba anakucağı mı alsam diyorum bilemedim yani ana kucakları da güzel rahat görünüyor aslında şimdi popüler olanlar varya hepiniz görmüşsünüzfür onlardan bitane alsam mı 3-5 ay kullanılır o rahatlıkla yani . Yada sizler yanınızda odada mutfakta olunca neye koyacaksınız başka fikir var mı acsba

Kızlar benimde bugün belim ağrıyor adet sancısı gibi kaşıkladım ağrıyor sanki adet olcam böyle bel ve kasıklar ağrıyor ama anlamadım bugün sık oldu ama düzensiz yani muhtemelen yalancı sancı yine. 36+4 bugün zaten daha erken biraz beklesin bari 15 nisana gün verdi doktorum hayırlısı ama son zamanda her gittiğimde bir hafta geri dedi doktorum bebeğin karın çevresi felan küçük yani 35 haftalık gibi düşünürsek şuan çok erken ama sıkıldım bende sizin gibi tuvalet sıkıntısı çok fazla bel ağrıları kalça ağrıları hayırlısı 2 hafta daha geçsin de sağ Salim alalım inşallah hepimiz kucağımıza
Valla beni de zorluyor bugün. Biraz daha bekleseler bari ya. İnşallah sağlıkla doğarlar. Son haftalar can sıkıcı oluyormuş ben daha iyi geçer sanmıştım da hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Back
X