- 5 Eylül 2018
- 699
- 693
- 103
- 37
Damlayı ben de düşünüyorum sorun olmaz galiba içmekteEğer sezaryen de kesin karar verirsek o hafta damlayla falan yavaştan başlarım ya. Zaten doğum çantama koydum provalar ve damlayı o dediğin çaya da bakcam şimdiinşallah bol bol sütümüz olur bi de onun stresini yaşamayız
Biz bebiş acele edince korkudan hepsini yıkayıp valize attık şarjını bile fulledim pompanınDamlayı ben de düşünüyorum sorun olmaz galiba içmekteben de aldım hazır. Sadece göğüs pompası biberon falan öyle şeyler dezenfekte edilmesi daha bende inşallah sütümüz hemen gelir benim ilkinde 3.gün anca geldi zor oluyor öyle. Bol bol sütünüz olur inşallah
Evet suya ya da meyvesuyuna damlat demişti doktorum önceleri günde 3 defa 20 damla sonra azaltıyorduk galiba. Tabi üzerinden 6sene geçtiBiz bebiş acele edince korkudan hepsini yıkayıp valize attık şarjını bile fulledim pompanındamlayı direkt damlatıp içiyor muyuz nasıl kullanılıyor ki
Benimki de öyle ya fıkır fıkır içerde hiç durmuyorEvet suya ya da meyvesuyuna damlat demişti doktorum önceleri günde 3 defa 20 damla sonra azaltıyorduk galiba. Tabi üzerinden 6sene geçtiyalnız şu an benim oğlan karnımda taklalar atıyor ne oluyor anlamıyorum hareketli olması çok güzel de karşıdan bile karnımın iniş çıkışları görünüyor titretiyor beni
ben başladım ama henüz sonuç bilemiyorumDoğumdan önce içmeye başlasam işe yarar mı
Humana almadım ondan da alayım hemen diğerleri var daben başladım ama henüz sonuç bilemiyorum
Promalt humana ve bestlak bence üçü kullanılmalı
Süt konusunda tüm tuşlara basıyorum vallaHumana almadım ondan da alayım hemen diğerleri var da
Ben de evde lavabo ile koltuk arasında mekik dokuyorumBayramı evde yatarak geçiriyorumağrılarım iyice arttı ya. Çatı ağrısı özellikle gece yatarken kalça ağrısı çok fena. Gündüz de ayakta duramıyorum sizde durumlar nasıl?
Gece 3 olmuştu hala ağrıdan uyuyamıyordum. Sağa sola dönmek bile eziyet. Şikayet lerimiz hemen hemen aynı. Sabrediyorum valla. Geçecek bu günler. Az kaldı..Bayramı evde yatarak geçiriyorumağrılarım iyice arttı ya. Çatı ağrısı özellikle gece yatarken kalça ağrısı çok fena. Gündüz de ayakta duramıyorum sizde durumlar nasıl?
Bir arkadaşım verdi bana. İş gören güzel bir ürüne benziyor. Markasını bilmiyorum bende olanının. Yatakta yanımda yatarken onun içinde uyuturum diye düşünüyorum. Veya salonda direkt koltuk üzerine değilde onun içerisinde yatar diye. İlk çocuğumda gerek var mıydı yoktu. Bunda da hediye geldiği için evimde var şuanda. Birde içerisinde ne kadar sürede yatabilir bilemedim. Çok uzun süre kullanılacak bir ürüne benzemiyorBu arada babynest alanlar var mı? Çok kullanılıyor diyenler var, almalı mıyız? Bir de marka önerisi rica edebilirim.
Ayy gerçekten çok zor ben de halsizim.Ben de evde lavabo ile koltuk arasında mekik dokuyorumŞu durumda dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum. Bu lavabo sıkıntısı günden güne çileden çıkarmaya başladı en sonunda direkt banyoya taşınacağım
Günden güne de halsizleşiyorum.
Ah hayırlısıyla geçse inşallahGece 3 olmuştu hala ağrıdan uyuyamıyordum. Sağa sola dönmek bile eziyet. Şikayet lerimiz hemen hemen aynı. Sabrediyorum valla. Geçecek bu günler. Az kaldı..
Benimde çatı mı bilmiyorum da kasıklarımda ağrı var dünden beri çok özellikle sağ kasığıma saplanıyor resmen. Perşembeden beri sürekli yatıyorum tıvalet çok zorluyor dakika başı sıkışma hissi var ya bebek iyice indi aşağı sanırımBayramı evde yatarak geçiriyorumağrılarım iyice arttı ya. Çatı ağrısı özellikle gece yatarken kalça ağrısı çok fena. Gündüz de ayakta duramıyorum sizde durumlar nasıl?
Yarın kaş aldırmaya gitcem korkuyorum evden çıkmaya valla sürekli sıkışıklık varBen de evde lavabo ile koltuk arasında mekik dokuyorumŞu durumda dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum. Bu lavabo sıkıntısı günden güne çileden çıkarmaya başladı en sonunda direkt banyoya taşınacağım
Günden güne de halsizleşiyorum.
Babynest dediğiniz şu yuva gibi yumuşak bebek yatağı değil mi, kurdeleli. Ben öncekinde öyle bir şey almıştım bimden. Güzel, benim işime yaramıştı aslında ama ben temiz olsun diye yıkamıştım. İçindeki pamuklar falan hep bir yere yığılmış, böyle düz değildi, sırta rahatsızlık verecek gibiydi. Acaba dedim başka pahalı markalar var da, onların dikişleri falan daha mı iyi?Bu arada babynest alanlar var mı? Çok kullanılıyor diyenler var, almalı mıyız? Bir de marka önerisi rica edebilirim.
Ben de indi diyorum ama hemen göğsünün altında da hissediyorum. Nerede anlayamadım. Yatmaktan da sıkıldım hayırlısı sabırrrr diyorumBenimde çatı mı bilmiyorum da kasıklarımda ağrı var dünden beri çok özellikle sağ kasığıma saplanıyor resmen. Perşembeden beri sürekli yatıyorum tıvalet çok zorluyor dakika başı sıkışma hissi var ya bebek iyice indi aşağı sanırım
Ben 37 den sonra yatmam artık o kadar sıkıldım ki doğsa da bişey olmaz herhalde 37 deBen de indi diyorum ama hemen göğsünün altında da hissediyorum. Nerede anlayamadım. Yatmaktan da sıkıldım hayırlısı sabırrrr diyorum
Ben ana kucağı almadım. Bebeği koymak için güvenli olur diye düşündüm. Beşiğe de konulabilir hem.Bir arkadaşım verdi bana. İş gören güzel bir ürüne benziyor. Markasını bilmiyorum bende olanının. Yatakta yanımda yatarken onun içinde uyuturum diye düşünüyorum. Veya salonda direkt koltuk üzerine değilde onun içerisinde yatar diye. İlk çocuğumda gerek var mıydı yoktu. Bunda da hediye geldiği için evimde var şuanda. Birde içerisinde ne kadar sürede yatabilir bilemedim. Çok uzun süre kullanılacak bir ürüne benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?