- 15 Eylül 2023
- 454
- 413
- 23
Evet o kurdaleli olan süslü yataklar. Bazıları yıkanmıyormuş. Ya da bazı parçaları yıkanabiliyormuş sadece.Babynest dediğiniz şu yuva gibi yumuşak bebek yatağı değil mi, kurdeleli. Ben öncekinde öyle bir şey almıştım bimden. Güzel, benim işime yaramıştı aslında ama ben temiz olsun diye yıkamıştım. İçindeki pamuklar falan hep bir yere yığılmış, böyle düz değildi, sırta rahatsızlık verecek gibiydi. Acaba dedim başka pahalı markalar var da, onların dikişleri falan daha mı iyi?
Aynı durum bende de var. Kaburgalarıma vuruyor, canımı yakıyor ama lavabo sıkıntısı da çok arttı. İniyor mu inmedi mi anlayamadımBen de indi diyorum ama hemen göğsünün altında da hissediyorum. Nerede anlayamadım. Yatmaktan da sıkıldım hayırlısı sabırrrr diyorum
Hahaha valla insan yeter diyor ben de yatmayacam dedim dün kalktım ağrım oldu korkudan hemen yatağa döndümBen 37 den sonra yatmam artık o kadar sıkıldım ki doğsa da bişey olmaz herhalde 37 de
Ayy aynısı yaa. Kaç haftalık oldun? Ben bugün 36 oldumAynı durum bende de var. Kaburgalarıma vuruyor, canımı yakıyor ama lavabo sıkıntısı da çok arttı. İniyor mu inmedi mi anlayamadım
Benim de 36+4. Halsizim, dinlenmek istiyorum ama 15 20 dk sonra koşa koşa tuvalete gidiyorum. Yattığım yerden kalkması ayrı eziyet zatenAyy aynısı yaa. Kaç haftalık oldun? Ben bugün 36 oldum
Benimki de kesin öyle diyecek kontrole gittiğimde tam 37 olacak muhtemelen bir hafta sonrasına gün verecek. Çok uzadı bu hamilelik ya 37 de erken olmuyor benceHahaha valla insan yeter diyor ben de yatmayacam dedim dün kalktım ağrım oldu korkudan hemen yatağa döndümdoktorum şehir dışında ödüm kopuyor o yüzden. Benim doktorum hiç aceleci değil. Riskli gebelik diye önce 30u görelim dedi sonra hadi bi 34 olsun dedi şimdi 38i tamamla diyor o yüzden dün bile mesaj attı az hareket bol protein diye yapacak bir şey yok yatacaz
Karbonhidrat çok yiyorsan azalt o sürekli tuvalete gitme durumunu artırıyor. Ama son haftalar yine de baskı olduğu için gidiyoruz bolca. Hele mesaneme doğru vurunca canım çıkıyorBenim de 36+4. Halsizim, dinlenmek istiyorum ama 15 20 dk sonra koşa koşa tuvalete gidiyorum. Yattığım yerden kalkması ayrı eziyet zaten
Bende kasılmalar da idrar hissi yapıyor zaten ilaca rağmen nasıl bu kadar kasılıyorum anlamadımKarbonhidrat çok yiyorsan azalt o sürekli tuvalete gitme durumunu artırıyor. Ama son haftalar yine de baskı olduğu için gidiyoruz bolca. Hele mesaneme doğru vurunca canım çıkıyor
Hahaha ilk doğumu 34te yapan biri olarak bence de erken falan değilBenimki de kesin öyle diyecek kontrole gittiğimde tam 37 olacak muhtemelen bir hafta sonrasına gün verecek. Çok uzadı bu hamilelik ya 37 de erken olmuyor bence
Çok su içiyorum ya üç dört litre civarında. Hem bebeğin sağlığı için hem de içim yanıyor sanki şu ara.Karbonhidrat çok yiyorsan azalt o sürekli tuvalete gitme durumunu artırıyor. Ama son haftalar yine de baskı olduğu için gidiyoruz bolca. Hele mesaneme doğru vurunca canım çıkıyor
Ben de günde 2 defa Adalat içiyorum. Bu kontole gidince bırakacaksın demişti. Çarşamba ne diyecek bakalımBende kasılmalar da idrar hissi yapıyor zaten ilaca rağmen nasıl bu kadar kasılıyorum anlamadım
Şu an ne kadar seninkiHahaha ilk doğumu 34te yapan biri olarak bence de erken falan değilama bu sefer yine de kalsın belki tombik olur bakması daha rahat olur diyorum. İlki 2500g doğunca zorlandım hassas oluyorlar çünkü.
Ahh ahhh benim gebelik şekeri olduğu için aylardır karbonhidrat tatlı ve meyveden uzağım. Nasılll zoooorÇok su içiyorum ya üç dört litre civarında. Hem bebeğin sağlığı için hem de içim yanıyor sanki şu ara.
Karbonhidrat zaten yaşam şeklimOnu azaltabilirim ama teşekkür ederim.
Bende nidicard üç tane içiyorum ama ilaçtan sonra bile hemen kasılma başlıyorBen de günde 2 defa Adalat içiyorum. Bu kontole gidince bırakacaksın demişti. Çarşamba ne diyecek bakalım
İstediğin takviyeyi kullanın tabi ama en en en önemlisi bol su içmek. İnanın hiçbir takviyeye gerek kalmayacakSüt konusunda tüm tuşlara basıyorum valla
Humana nın tarı da iyiydi promaltlar şekerli ama yeşil olan maviye göre daha as şekerli stevialı o
Damla suya 20 damla üç kere olarak
En son 35te 2800dü doktor iyi dedi de inşallah iyidir. Senin bebiş kaç kilo?Şu an ne kadar seninki
Evet gün verecek. Tahlil yapılacak dedi. 38 sonrasına gün verir artık.Bende nidicard üç tane içiyorum ama ilaçtan sonra bile hemen kasılma başlıyorbence gün verecek sana artık ondan bıraktıracak ilacı. Benim arkadaş cuma doğum yapacak çarşamba ilacı kes demiş doktor
Bizim de cuma kontrolde 2673 dü Dr 2500 geçtiği için iyi diyorEn son 35te 2800dü doktor iyi dedi de inşallah iyidir. Senin bebiş kaç kilo?
Çok zor ama bebeğinizi sağlıklı beslemiş oluyorsunuz bu sayede.Ahh ahhh benim gebelik şekeri olduğu için aylardır karbonhidrat tatlı ve meyveden uzağım. Nasılll zoooorben de 3-4litre su içiyorum. Duramıyorum su içmeden
Aynen çok şükür iyi kiloları. Biraz daha büyüseler tamamdırBizim de cuma kontrolde 2673 dü Dr 2500 geçtiği için iyi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?