- 5 Eylül 2018
- 720
- 720
- 103
- 37
Aynen tüm meyveler yasak. Ekmek yasak. Pirinç, patates,havuç, bezelye her şey yasak. Tatlıyı saymıyorum bileÇok zor ama bebeğinizi sağlıklı beslemiş oluyorsunuz bu sayede.
Bir arkadaşıma doktor yeşil elma dahil tüm meyveleri yasaklamıştı. Açım diye ağladığım oluyor diyordu. Sonra sağlıklı tatlı mı tatlı bir bebişi oldu yakın zamanda
Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah.
Lavabo krizi lohusalıkta bitiyormuş neyse ki. Son birkaç hafta
Ben reflü yatağı aldım, ona benzer ama eğimli. Şimdi bu babynest alırsam tekrar üstüne hep battaniye serer onu yıkarım diyorum, bir öncekini evde tavşanın altına, sermiştim balkonda, o da batırdı haliyle bir süre sonra ve atmak zorunda kaldım sonra, bir daha gerekmez diye düşünmüştüm.Evet o kurdaleli olan süslü yataklar. Bazıları yıkanmıyormuş. Ya da bazı parçaları yıkanabiliyormuş sadece.
Bebek ürünlerinin yıkanmaması ciddi bir sorun gerçekten. Yıkanabilir bir şey bakmak lazım.
Ben de anatomik olarak daha uygun olabilir mi diye iyi bir şey almak istiyorum.
Ben aldım, belki burda yazan çok şeyi almadım ama babynest kullanacağımı düşünüyorum. Bir yere gittiğimde yatağı yanımda olur. Mesela yarın eşyaları alıp başka şehire gideceğim bebis orda doğarsa diye babynesti de yanıma alacağım doğarsa eve dönene kadar orda uyurBu arada babynest alanlar var mı? Çok kullanılıyor diyenler var, almalı mıyız? Bir de marka önerisi rica edebilirim.
Şimdi baktım evet piyasanın çok üstünde fiyatları ama kaliteli görünüyor. Mutlu günlerde kullansın minikBen aldım, belki burda yazan çok şeyi almadım ama babynest kullanacağımı düşünüyorum. Bir yere gittiğimde yatağı yanımda olur. Mesela yarın eşyaları alıp başka şehire gideceğim bebis orda doğarsa diye babynesti de yanıma alacağım doğarsa eve dönene kadar orda uyurya da pikniğe vs gittiğimizde uyuduğu zaman onda uyur birde cibinliği var sinekten vs de korur. Ben kumoriden aldım daha sonra başka markalarda da gördüm fiyat olarak daha uygundu bence onlar da alınabilir çanta olabildiği için o markayı tercih ettim. Bence bebek eşyalarında kesin alınmalı ya da alınmamalı gibi bir durum yok kendi ihtiyaç ve kullanacaklarımıza göre almalıyız
Evet beşik içerisine de konulabilir .çok pahalı olmayan bir ürün alabilirsiniz bence de.Ben ana kucağı almadım. Bebeği koymak için güvenli olur diye düşündüm. Beşiğe de konulabilir hem.
Bir bakacağım ürünlere.
Ben instagramdan musliniko sayfasından aldım set içinde geldi kalitesi güzel görünüyorBu arada babynest alanlar var mı? Çok kullanılıyor diyenler var, almalı mıyız? Bir de marka önerisi rica edebilirim.
Aldık aynı markanın :) baglama antrenmanı yaptı eşimSling aldınız mı? Benim hayalimdi slingle bebişimi taşımak ilays aldım kullanan var mı memnun musunuz
Bu arada fiyatına göre aşırı kaliteli bir ürün diyemem ürünü gerçekte görmüş olsam bu markayı tercih etmezdimŞimdi baktım evet piyasanın çok üstünde fiyatları ama kaliteli görünüyor. Mutlu günlerde kullansın minik
Doğru söylüyorsunuz. İlk çocukta bilinemiyor biraz. Bebeğin karakteri de belirleyici gerçi. Ben ana kucağına mesela ihtiyaç durumuna göre bakacağım ama babynesti şimdilik alacağım. Kimi şeyler de zamanla şekillenecek, duruma göre alacağım.
Bende izleyip duruyorum videoları eve geçince denicem sürekliAldık aynı markanın :) baglama antrenmanı yaptı eşimkullananlar memnunuz demişlerdi ins bizim kız da sever
Hadi sağlıkla kucağına al inşallahKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Aa erken doğum riskin var mıydı? İnşallah kolaylıkla geçer bebişin küvez ihtiyacı olmaz. çıkınca iyi olduğunda bize de haber ver sağlıkla gelsinKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Bizim oğlanlardan daha aceleci çıktı valla şaşırdımmHadi sağlıkla kucağına al inşallahinşallah bebeğin küveze ihtiyacı olmaz. Sağlıkla versinler kucağına haberdar et bizi
Gerçekten yaa. Valla benimki de zorluyor gibi bazen öyle bir toplanıyor ki kaburgamın altında nefesim kesiliyor. Umarım gelmeye kalkmaz huzursuzum bugünBizim oğlanlardan daha aceleci çıktı valla şaşırdımm
Bende bu gün çok söylendim kendi kendime inşallah ciddiye alıp geliyorum demezGerçekten yaa. Valla benimki de zorluyor gibi bazen öyle bir toplanıyor ki kaburgamın altında nefesim kesiliyor. Umarım gelmeye kalkmaz huzursuzum bugün
Valla beni de zorluyor bugün. Biraz daha bekleseler bari ya. İnşallah sağlıkla doğarlar. Son haftalar can sıkıcı oluyormuş ben daha iyi geçer sanmıştım da hayırlısı olsun inşallahKızlar benimde bugün belim ağrıyor adet sancısı gibi kaşıkladım ağrıyor sanki adet olcam böyle bel ve kasıklar ağrıyor ama anlamadım bugün sık oldu ama düzensiz yani muhtemelen yalancı sancı yine. 36+4 bugün zaten daha erken biraz beklesin bari 15 nisana gün verdi doktorum hayırlısı ama son zamanda her gittiğimde bir hafta geri dedi doktorum bebeğin karın çevresi felan küçük yani 35 haftalık gibi düşünürsek şuan çok erken ama sıkıldım bende sizin gibi tuvalet sıkıntısı çok fazla bel ağrıları kalça ağrıları hayırlısı 2 hafta daha geçsin de sağ Salim alalım inşallah hepimiz kucağımıza
Ya öyle diyorum da çok rahatsızlık hissi var o korkutuyor beni. Geçer inşallahBende bu gün çok söylendim kendi kendime inşallah ciddiye alıp geliyorum demezkaburgana vuruyorsa hala yukardadır korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?