- 5 Aralık 2023
- 206
- 427
- 23
sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün yavrunuzuBen bugün doğum yaptım çok şükür38+2

Arifeniz mubarek olsun hanimlarrrrbebegiyle ilk bayrami olanlar ve ayni bedende bayram yapicak olan anneler Rabbim herşeyi gönlünüze gore versin inşallah
Ben dün aksam oğlumu gördümmakineden cikarmislar şu an fanusta hava veriyolar sorun cikmazsa haftaya fanusu da cikarcaklarmis sonra emzirmeye cagircaklar
Bölümünü daha iyi olan bebeklerin yanina almışlar biraz kilo kaybetmiş elini ayagini sevdim agladi sesini duydum gözlerini acti gözünü gördüm cok mutlu oldum![]()
Allah bir an önce yavrunuzu size kavuştursun, sağlıkla evinize birlikte dönün inşallahÇok şükür Allah razi olsuninşallah hepimiz bebeklerimizle guzel anilar biriktirir saglikla buyuduklerini görürüz birlikte nice bayramlarimiz olur
![]()

Maşallah anneye ve bebişeKızlar ben sezaryanla doğurdum. Spinal anestezi yaptılar. Hiç korkmaya gerek yokmuş. 3600 gr, 38+1 hf doğmuş oldu. Bebişle alışma sürecindeyiz şu an

Sezaryan sonrası nasılsınız? Ağrı sızınız çok oldu mu?
Maşallah anneye ve bebişeHerkese iyi bayramlaaar şimdidenben de doğum yaptım doktorum haklı çıktı 3900 53cm doğdu yavrum baş çevresi de büyükmüş iyi ki dinleyip sezaryen olmuşum pişman olacağım diye korkuyordum. Bir gün hastanede kalıp eve çıktık ikinci gün sütüm geldi bestlak damla çok iyi bence benim gibi süt gelmezse diye korkusu olanlar alabilir kızlar. Sıcak havlu uyguladım bir de göğüslerim şişti ama süt hemen inmedi doğum yapacaklara yardımcı olur umarım
![]()

Sizin ilk doğumunuz muydu? Doktorunuzun sezaryen önerme nedeni iri bebek diye miydi acaba? Kaç haftadaydı?