Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Ah bu kocalar

Merhaba kizlar ben de çok psikolojik olarak ve ruhsal olarak bu yönde çaresizim.İkinciye hamileyim ilk gebeligimde sigarayı ben bırakmıştım eşim de içiyordu ama dışarda iciyordu annesi varken evde icirmiyordu asla annesi astım hastası olduğu için evde icirmiyordu oğlunu o yüzden zor olmamisti benimde sigarayı bırakmam.Annesi vefat etti kızım 3.5 yaşındayken şimdi 6 yasinda ve ikinciye hamileyim sigarayi ben birakiyorum Bir iki gün tabi bu esnada eşim evde içiyor ev duman altı bana da bırak içme diyor bu şartlar altinda eşim hiç destekcim değil. Ne yapmam lazım.

Büyük bir olay çıkarmanız lazım
Rica ile, kibarlık ile çözülebilecek bir konu değil sigara bağımlılığı

Canım sen çalışırken hele ki yardımcı olmuyor ise ciddi bir müdahale gerekebilir.
Ben de tüp bebek ile hamile kaldım, önceki dusukler, kayiplar yıpranmalarım hepsini içime attım. Yoğun bir iş hayatım var, sagligim el verdi 2 gün öncesine kadar da (37+0) çalışmaya devam ettim. Hayat müşterek, zorlu bir süreçteyiz. Eşlerimiz ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymak zorunda diye düşünüyorum. Vicdanlı olmaları gerekiyor.
Sen hastanede iken senle bu gibi saçma şeylerden tartışma çıkardığında bence sen derim nefes alıp onu odadan çıkart ve tartışmaya girme. Olan senin sağlığına ve bebeğinin sağlığına oluyor. Gitsin kimle kavga edip erkeklik taslayacaksa taslasın. Cocugunu sag salim kucağına aldığında da durumu gözlemle derim. Sen hem çalışıp hem çocuk bakarken onun daha da yardımcı olması gerekecek.

Kızlar günaydın.. kordon meselemiz vardı hatırlarsanız. 2 Nisana sezaryan günü aldık hayırlısıyla normal doğuma engel gördü doktorum. Hayırlısı böyleymiş. Dualarınızı bekliyorum umarım çarşambaya kadar gelmek istemez bebeğim. Bayramda doktorlar yok ebe yok ekip yok naparım bilmiyorum

Bir yanım çalışma artık diyor madem bu kadar konfor istiyor baksın bana da çocuğa da bir yanım mesleğimi sevdiğim için uzak kalamam geri dönerim diyor bir de elimdeki maddi gücü de kaybedip muhtaç gibi kalmak istemiyorum. Üstelik tüp bebek süreci sende biliyorsun kadına zor olan yıpratan bir şey erkeğin orda da çektiği bir durum yok ben tüm bunlara onun için katlandım. Benim sağlık sorunum yoktu ondan ciddi sıkıntı olduğu için bu yola girdik bunu bari vicdan yapsa keşke de bu davranışları bıraksa bir gün yüzüne vurcam ağır gelecek diye susuyorum

Pireye kızıp yorgan yakilmaz, sen mesleğine devam et derim. “Sana bakabilmek için mesleğimi bıraktım ben” diye çocuğuna söylenmen onda büyük yaralar açabilir.
Sen çok güçlü bir kadinsin, bu gücünü psikolojik olarak elinden alınmasına izin verme. Kayınvalidenin yanında rahat isen tartışma çıkarmak isterse yine, kayinvalidene şikayet et. Anne al oglunu üzerimden, beni strese sokuyor de. Bırak biraz onlar uğraşsın sen muhatap olma.
Şimdi prensesligini yaşa doya doya

Büyük bir kavga etmeniz lazım siz bırakmış olsanız bile pasif içici olmak da çocuğu etkiliyor lütfen eşinize söyleyin biraz internetten araştırsın. Ayrıca zaten genetik olarak yatkınlık var birde bebeği ve çocuğunuzu sigara dumanına maruz bırakarak astım hastası yapma yolunda ilerliyorsunuz. Eşinize çok kızdım siz hassas bir dönemdesiniz ama bir cinnet geçirip balkona atmalısınız havalar da güzelleşti

Yazılmış ama kayınvalideniz size destek olursa onunla konuşun oğlu ile konuşsun bir zaman sonra hem ev hem iş hem bebek daha yorucu olmaya başlayabilir. Alışsanız bile bir süre sonra ben napıyorum dediğinizde geç de olabilir bence aile büyüklerinden destek isteyin eşiniz ile konuşsunlar ya da bu zamanlar geçince bir çift terapisine gidin

Evde bir çocuğunuz daha var onada yazık biz ikimizde sigara kullanmıyoruz bize gelenlerde evde icirmiyoruz herkes kendi tercihi içer içmez ama çocuk olan evde sigaraya çok kızıyorum bence net tavrinizi gösterin

Cok teşekkür ederim haklısınız kayınvalidem vefat etti 3.5 sene oldu o olsaydı bunlar olmayacaktı zaten diğer söyledikleriniz için dikkate alacağım.

Aynen öyle eşime diyorum havaların ısınmasıyla balkonda iç neymis PC odasinda olduğu için onun başında sürekli içici olduğu için balkona geçmek zor oluyor Muş.Bahaneler hazır hemen.Hem çocuğu istiyor hemde böyle davraniyor.

Son prenseslikler 1 hafta 10 güne kül kedisi

Daha önce baya bir süre gittik terapiye ama reset attı yine tekrar gitmek lazım kv ye söyledim onun da bulduğu çözüm söylenmeye başlayınca başka odaya git oldu

Normalde zor dönemler, sizin bir de tüp bebek süreciniz olmuş, hayli zor. Yalnız değilsiniz, her kadın böyle dönemlerden geçer. İlk iki üç sene biraz zor olur, ama, sonrası güzel. Allah sağlık versin. Siz bı süreçte herkes gibi çokça sınanırsınız ama sabretmek lazım.

Evet yardım etseler falan iyi de etmeyen etmez, yardım bekleyen de yıprandığıyla kalır. Çocuğa hakkıyla bakmak kolay değil, siz ilk birkaç senedeki temeli iyi atın, görürsünüz çocuk sonra sizin manevi yardımcınız olmuş, kendi işlerini yapmaya başlayınca siz rahat, edeceksiniz. O saatten sonra da artık eş yardım etmiş etmemiş sorun olmaz. Her şey mükemmel gitmiyor ama sizin bu süreçte kendi içinize dönüp kendinizi korumanız lazım, o da illaki anlar. Bazı erkekler böyledir, siz açık açık söylersiniz inadına yapmaz. Kendinizi koruyun öncelikle. Hallolur hepsi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…