Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Bnm 2. Sezeryandi hastanede surec ayniydi ilk gün baya zordu su an hala acisi var tabiki ama bugün tam 1 hafta oldu her işimi hallediyorum bide bnm.karnimda büyük bi morluk oldu o baya aciyo o olmasa bence daha cabuk normale doncektim

Benimki ilkine göre kolaydı ama bu hep mi böyle bilemiyorum şimdi üçüncü olacak

Bide kizlar ben simdi sagim yapıyorum göğüs ucu yaralarim var göğüs kalkani baya fayda ediyo hem süt ziyan olmuyo orda toplaniyo hemde temas olmadigi için daha ilerlemiyo almayan varsa bence almalisiniz
gümüş göğüs kapağı var yara için ama buna da gerek olur mu acaba

Sabah kavuştuk kızlar 2766 çıkmıştı dün kilosu. Doğum kilosu 2880. Fazla çıktı şaşırdım
Ay maşallah size sütler şelale inşallah
Anneye de bebişe de maşallah sütler şelale olsun aksın
Ben bu duayı çok sevdim allah kabul etsin; hepimizin sütleri şelale olsun inşallah

Bu ağrılar yine uyutmuyor kızlar ya ç. Dizlerim , ayaklarım öyle ağrıyor ki uyuyamıyorum bütün kemiklerim kırılıyor sanki ya

Kızlar bu arada bu kasılma karnın içinde titreşim gibi bi şey mi ? Yani bu akşam çok seri küçük ama uzun tekmeliyor gibi titreşim gibi bi şey oluyor. Bu sancı mı acaba yoksa sadece tekmeliyor mu ? Sancı böyle bi şey mi ilk gebeliğim

Benimde ilk gebelik taeıf ettiğin şey hıçkırık gibi

Bende bugün serklajdan sonra ilk kez misafir ağırladım. Eltim kaynım ve bır görüncem geldi. Çok değildik 6 kişiydik ama gün sonu ayaklarıma bir baktım davul gibi şişmişler
Sağ ayak soldan bir tık daha çok şişmiş
İnternet baktım normal diyor. Uzun süre ayakta kalınca oluyormuş şişkinlik

Sancı kasılma geldiğinde karın bir tarafa doğru sert bir şekilde toplanıyor. Biraz rahatsız edici bir his. Benim o an idrarım varmış hissim de oluyor hatta. O sırada bebek hareketi hissedilmiyor. Rahim gevsemeye başlayınca bebek hareketleri hissediliyor. Bence sizinki miniginizin hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…