- 4 Ocak 2020
- 2.479
- 6.661
- 158
Bnm 2. Sezeryandi hastanede surec ayniydi ilk gün baya zordu su an hala acisi var tabiki ama bugün tam 1 hafta oldu her işimi hallediyorum bide bnm.karnimda büyük bi morluk oldu o baya aciyo o olmasa bence daha cabuk normale doncektimKızlar ikinci sezaryenini olan varmı içinizde? İlkine göre daha kolay oluyor mu yoksa tam tersi mi? İlkinde preeklampsi yüzünden mecburi sezaryen olmuştum bunda da ssvd ile riske girmek istemiyorum ama biyandan da kafam karışık
Benimki ilkine göre kolaydı ama bu hep mi böyle bilemiyorum şimdi üçüncü olacakKızlar ikinci sezaryenini olan varmı içinizde? İlkine göre daha kolay oluyor mu yoksa tam tersi mi? İlkinde preeklampsi yüzünden mecburi sezaryen olmuştum bunda da ssvd ile riske girmek istemiyorum ama biyandan da kafam karışık
gümüş göğüs kapağı var yara için ama buna da gerek olur mu acabaBide kizlar ben simdi sagim yapıyorum göğüs ucu yaralarim var göğüs kalkani baya fayda ediyo hem süt ziyan olmuyo orda toplaniyo hemde temas olmadigi için daha ilerlemiyo almayan varsa bence almalisiniz
Sancı kasılma olduğunda bebek genelde bir yere toplandığı için harwket etmiyor kasılma bitince başlıyorKızlar sancı hissettiğiniz zaman bebek hareketli oluyor mu? Bazen bebek mi canımı yakıyor yoksa hissettiğim sancı mı anlamıyorum.
Sen nasıl oldun ne durumdasınız?Sancı kasılma olduğunda bebek genelde bir yere toplandığı için harwket etmiyor kasılma bitince başlıyor
Üstteki bebeğin kalp atışları hareketleri, alttaki sancı. Çok yüksek değil ama sık sancın olmuş. Ne dedi doktor?Kızlar nst den anlayan var mı
Nst bağlandı az önce sancı çıkıp duruyo belirsiz kaldık böyleSen nasıl oldun ne durumdasınız?
Her saat kâr. İnşallah daha iyi olursunNst bağlandı az önce sancı çıkıp duruyo belirsiz kaldık böyle
Onu kullanmadim bilmiyorum belki o daha iyidir sonuçta gümüş sifa ben kalkanı beğendim ilk bebegimde kullanmamistm yaralardan cok cekmistimgümüş göğüs kapağı var yara için ama buna da gerek olur mu acaba
Bebek Prop kısmına vuruyor olabilir dedi açıklık yokmuş henüzÜstteki bebeğin kalp atışları hareketleri, alttaki sancı. Çok yüksek değil ama sık sancın olmuş. Ne dedi doktor?
Her haftası küçük olan bebek küvez e girmiyor sağlıkla gelir inşallah içinizi ferah tutunNst bağlandı az önce sancı çıkıp duruyo belirsiz kaldık böyle
Ay maşallah sizeSabah kavuştuk kızlar2766 çıkmıştı dün kilosu. Doğum kilosu 2880. Fazla çıktı şaşırdım
Anneye de bebişe de maşallahBen doğurdum 38de sabah kontrolüm vardı 20lerdeydi sancılar bebeğin kafaaıda kasıklarımdaydı normalde doktorum geçen hafta 38de çatı muayenesi yapacağım demişti bebeği kasık da görünce yapmadı eve gittim 2 gibi kan sulandırıcı iğne mi yaptım 3 te uyudum 16.30 da kalktım su ve mukus var gece 1 de doğum yaptım sancım vardı ama nst de yoyokt
Ben bu duayı çok sevdim allah kabul etsin; hepimizin sütleri şelale olsun inşallahDoğum tarihi alan annelere hayırlı doğumlar diliyorum. Sütünüz şelale gibi aksın, sezaryen doğum yapacaklar hemen zımba gibi ayağa kalksın, vajinal doğum yapacaklar dikişsiz bir avazda doğursun inşallah
Benimde ilk gebelik taeıf ettiğin şey hıçkırık gibiKızlar bu arada bu kasılma karnın içinde titreşim gibi bi şey mi ? Yani bu akşam çok seri küçük ama uzun tekmeliyor gibi titreşim gibi bi şey oluyor. Bu sancı mı acaba yoksa sadece tekmeliyor mu ? Sancı böyle bi şey mi ilk gebeliğim
Sancı kasılma geldiğinde karın bir tarafa doğru sert bir şekilde toplanıyor. Biraz rahatsız edici bir his. Benim o an idrarım varmış hissim de oluyor hatta. O sırada bebek hareketi hissedilmiyor. Rahim gevsemeye başlayınca bebek hareketleri hissediliyor. Bence sizinki miniginizin hareketleriKızlar bu arada bu kasılma karnın içinde titreşim gibi bi şey mi ? Yani bu akşam çok seri küçük ama uzun tekmeliyor gibi titreşim gibi bi şey oluyor. Bu sancı mı acaba yoksa sadece tekmeliyor mu ? Sancı böyle bi şey mi ilk gebeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?