Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Duştan sonra başladı ama şimdi araları açıldı sancıların 10 dk da bir geliyor
Dinlenin en iyisi, belli olur ne olduğu böylece. İlk doğumlar çok hızlı ilerlemez zaten, hastane de yakınmış, telaş etmeyin. Ebeler orada dediğiniz gibi doktora da haber verir, müdahale de ederler gerekirse.

Deneyecektim ama arkadaslarimdan yapma diyen cok oldu cesaretim kırıldı 😒
😂 ben ilk doğumumu suni sancıyla yaptım bunda süreç korkutuyor beni nasıl olucak diye hatta Meryem ana otu filan kullanmıştım oğlumda şimdi diyorum acaba koysma mı doğum başlar mı

😂 ben ilk doğumumu suni sancıyla yaptım bunda süreç korkutuyor beni nasıl olucak diye hatta Meryem ana otu filan kullanmıştım oğlumda şimdi diyorum acaba koysma mı doğum başlar mı
Herkes biseyler yapmak istiyor anladigim kadariyla 😅 haftasonuna kadar dogsun istiyorum 🙏
bana da riskli gibi geldi, ne olacağı belli olmaz bir de
Eger süt gelirse kolostrum dedigimiz ilk süt cok kiymetli onun bir damlasinin bile ziyan olmasini istemem o acidan biraz cekindim cesaret edemedim yoksa yapardim yine diye düşünüyorum

Herkes biseyler yapmak istiyor anladigim kadariyla 😅 haftasonuna kadar dogsun istiyorum 🙏

Eger süt gelirse kolostrum dedigimiz ilk süt cok kiymetli onun bir damlasinin bile ziyan olmasini istemem o acidan biraz cekindim cesaret edemedim yoksa yapardim yine diye düşünüyorum
Bayram öncesi gelsin istiyorum bende 😂

Dinlenin en iyisi, belli olur ne olduğu böylece. İlk doğumlar çok hızlı ilerlemez zaten, hastane de yakınmış, telaş etmeyin. Ebeler orada dediğiniz gibi doktora da haber verir, müdahale de ederler gerekirse.
Zaten erken doğum riski olduğu için kasılma önleyici ilaç içiyorum ona rağmen nasıl bu kadar oldu anlamadım şimdi biraz daha sakinleşti

Peki hemşireye verileceklere kendiniz için de kıyafet vs koyacak mısınız?
Ben hemşireye verilecek olarak sadece bebek için eşya hazırlamıştım. Ama yakın zamanda doğum yapan arkadaşım kendi geceliğini doğumhanede giydirdiklerini, depend vs de doğumhanede takıldığını söyledi.
Bugün online olarak aldığım bir gebelik eğitiminde de ilk doğum yapıldığında atlet giydirdiklerini, sütyen önermediklerini söylediler. Ama hiç bir listede hemşireye verileceklere anne eşyası belirttiklerini görmedim.
Bende bugün hazırladım ama hemşireye veriliyomu bende merak ediyorum yoksa hastane önlüğü ilemi getiriyorlar refakatcimizmi giydiriyo🙈

Ben doğurdum 38de sabah kontrolüm vardı 20lerdeydi sancılar bebeğin kafaaıda kasıklarımdaydı normalde doktorum geçen hafta 38de çatı muayenesi yapacağım demişti bebeği kasık da görünce yapmadı eve gittim 2 gibi kan sulandırıcı iğne mi yaptım 3 te uyudum 16.30 da kalktım su ve mukus var gece 1 de doğum yaptım sancım vardı ama nst de yoktu

Ben doğurdum 38de sabah kontrolüm vardı 20lerdeydi sancılar bebeğin kafaaıda kasıklarımdaydı normalde doktorum geçen hafta 38de çatı muayenesi yapacağım demişti bebeği kasık da görünce yapmadı eve gittim 2 gibi kan sulandırıcı iğne mi yaptım 3 te uyudum 16.30 da kalktım su ve mukus var gece 1 de doğum yaptım sancım vardı ama nst de yoktu
Gözünüz aydın 🙏🏻 bebiş ve sen nasılsınız?

Gözünüz aydınn geçmiş olsun🥰

Back
X