- 19 Mayıs 2015
- 1.530
- 2.730
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanala girmeye başladığını nereden anladı acaba alttan muayene mi etti ? Yoksa ultrasonla mı gördükızlar gruba çok yazamasamda takip etmeye çalışıyorum. Bugün dr kontrolüm vardı. 37+2 hf, 3200 gr dedi. 2 nisana sezeryan tarihi verdi ama erken de gelebilir tabi. Kanala girmeye başlamış. Umarım hepimiz sağlıkla birbirimizin güzel haberlerini alırız![]()
Bana çatı muayenesi yaptı geçen hafta bu hafta ultrason baktı daha kanala girmemiş dedi. Peki siz sezaryen mi istiyorsunuz o yüzden mi çatı bakmadıUltrasonla baktı. Çatı muayenesi bana hiç yapmadılar
Evet sezaryan istiyorum, sanırım ondan bakmadıBana çatı muayenesi yaptı geçen hafta bu hafta ultrason baktı daha kanala girmemiş dedi. Peki siz sezaryen mi istiyorsunuz o yüzden mi çatı bakmadı
Sağlıkla doğsunlar inşallahh hepsiEvet sezaryan istiyorum, sanırım ondan bakmadı
Evet karnın çok sert oluyorsa kasılma demek bende nefes darlığı da oluyor kasılma anındaKızlar benim ilk gebeliğim, o yüzden anlamıyorum . Kasılma nasıl bişey ?
Bazen gündüzleri özellikle de gece bebek hareketleri değişik oluyor sanki. Normalde seri bir sekılde hareket eder durur sonra tekrar başlar. Ama bu dediğim zamanlarda bebek tek tarafta karnımı dışarı doğru iyice ittirip geriyor ve beklıyor 5,6 saniye sonra birden bırakıyor sonra tekrar aynı şeyi yapıyor defalarca. Ve ağrıtıyor beni. Bu kasılma mıdır
Peki bu kasılma normal mi doğum habercisi miEvet karnın çok sert oluyorsa kasılma demek bende nefes darlığı da oluyor kasılma anında
Sen ağrı hissetmiyorsan ve çok sık değilse yalancı sancı deniyor. Zaten gerçek ve düzenli sancı olunca anlaman mümkün değil. İlk gebeliğim den biliyorum. Çokça rahatsızlık hissi sürekli idrara çıkma isteği oluyor. Böyle yoğun adet sancısı gibi bele de vuruyor.Peki bu kasılma normal mi doğum habercisi mi
Bir an dinmedi kusmalar, arttıkça arttı.Çok nadir duydum böyle olan bende perişan oluyorum beşinci ay gibi hafifliyordu çok şükür deidğin gibi su bile içemem yemekde yiyemem safra kusarım
Kayınvalidem doğuma gidene kadar kusarmış çok zor diyordu
Peki bebeğin kilosu nasıl kaçıncı haftadasın
Of çok zor olmuş sizin gerçekten Allah yardımcınız olsun çok as kaldı neyse ki ama düşünemiyorum gerçekten sürekli bulantı eminim çok zor olmuştur ama maşallah kilosu iyi benimki 34.haftada 2400 düBir an dinmedi kusmalar, arttıkça arttı.
Doktor ye kus önemli değil kusana kadar aldığı kardır dedi. Pazartesi günü 2650 idi, sanırım bugün 2800-2900 olmuştur.
Ara ara serumla beslenme desteği aldım.
Kan sulandırıcı iğnelerin de iyi geldiğini düşünüyorum.
Bu sebeple sürekli yatıp son günleri bekliyorum.
Ağrım olmuyor sadece kasılıyor demek kiSen ağrı hissetmiyorsan ve çok sık değilse yalancı sancı deniyor. Zaten gerçek ve düzenli sancı olunca anlaman mümkün değil. İlk gebeliğim den biliyorum. Çokça rahatsızlık hissi sürekli idrara çıkma isteği oluyor. Böyle yoğun adet sancısı gibi bele de vuruyor.
Yalancı kasılmalar bunlar bende de oluyor. Ağrım olmadan geçiyor. Sancım çıkmıyor nstde. Yarın gidecem bakalım bir şey değişmediyseAğrım olmuyor sadece kasılıyor demek ki
Allah kolaylık versin haberdar et bebe doğunca biziKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Bu yalancı kasılmalar oluyor yalancı diyince sadece doğumu başlatan kasılma değil ama doğuma yardımcı kemikleri açan rahmi açan kasılmalar doğum kasılması ayrı hissediliyor o ağrı şeklinde olur benimki tam karnımın aşağı ortasında yani rahim ağzında sert aralıklı sancılar olur belime vurmaz adet ağrısı gibide olmaz belden gelen sancılarda varmış tabi iki çeşit geliyor belkideKızlar benim ilk gebeliğim, o yüzden anlamıyorum . Kasılma nasıl bişey ?
Bazen gündüzleri özellikle de gece bebek hareketleri değişik oluyor sanki. Normalde seri bir sekılde hareket eder durur sonra tekrar başlar. Ama bu dediğim zamanlarda bebek tek tarafta karnımı dışarı doğru iyice ittirip geriyor ve beklıyor 5,6 saniye sonra birden bırakıyor sonra tekrar aynı şeyi yapıyor defalarca. Ve ağrıtıyor beni. Bu kasılma mıdır
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Rabbim yardımcınıZ olsun, sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuZaKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()