Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Yalancı kasılmalar bunlar bende de oluyor. Ağrım olmadan geçiyor. Sancım çıkmıyor nstde. Yarın gidecem bakalım bir şey değişmediyse😊 karnın tamamen sert olması da tam bir kıstas değil bence. Benim karnım kaç haftadır çok sert sancı çıkmıyor ama. Suyu biraz fazla demişti 3hafta oldu bu gidişte ne der artık bilmiyorum. Bir kere de kafama bir şey takmadan çıkabilsem keşke
Canım inan hepimiz öyleyiz bende şekerden korkuyordum işte kesin 3 kiloyu gecmıstır dedim. Ben iki hafta şekeri karbonhidratı azalttım baktım diğer gidişlere göre daha az kilo almış ama tabi yine de 1 hafta önde kilosu.
Bayramdan hemen sonra gel dedi ben bi kaç gün daha geç gidip 37. Haftaya girince gideceğim. Kilosuna göre sezeryan mı normal mi ona göre konuşuruz dedi .

Senin su fazlalığı şekerden mi

Canım inan hepimiz öyleyiz bende şekerden korkuyordum işte kesin 3 kiloyu gecmıstır dedim. Ben iki hafta şekeri karbonhidratı azalttım baktım diğer gidişlere göre daha az kilo almış ama tabi yine de 1 hafta önde kilosu.
Bayramdan hemen sonra gel dedi ben bi kaç gün daha geç gidip 37. Haftaya girince gideceğim. Kilosuna göre sezeryan mı normal mi ona göre konuşuruz dedi .

Senin su fazlalığı şekerden mi
Benim de şekerim var canım ama aylardır diyet yapıyorum. Karbonhidrat, tatlı, meyve hiç yemiyorum. Buna rağmen suyu biraz fazla demişti. Bebeğin gelişimi de senin gibi biraz ileride. Erken doğum riski hep vardı bende zaten sezaryen olacak. Sağlıkla doğsunlar da inşallah bir sorun olmadan alırız kucağımıza🙏🏻

Bu doğuma yakın arttığı söyleyenler süper enerji acaba ne zaman geliyor bünyeye? 35+4teyim ve günden güne halsizleşiyorum. Eve doğum öncesi çeki düzen vermem lazım ama koltuğa yapıştım. İyi ki hastane çantasına hazırlamışım önceden. Bu enerji nerede?😊

Bu doğuma yakın arttığı söyleyenler süper enerji acaba ne zaman geliyor bünyeye? 35+4teyim ve günden güne halsizleşiyorum. Eve doğum öncesi çeki düzen vermem lazım ama koltuğa yapıştım. İyi ki hastane çantasına hazırlamışım önceden. Bu enerji nerede?😊
Gelebilir deeee gelmeyebilir deeeee
Tamamen kısmet işi🤣

Bana uğramıyor valla gebeş gebeş yatıyorum

Bana 37’den sonra yüklendi 😂 Bir de hareket etmeye başladıkça daha bir enerjik hissetmeye başladım yürümek vs enerjimi artırdı

Gelebilir deeee gelmeyebilir deeeee
Tamamen kısmet işi🤣

Bana uğramıyor valla gebeş gebeş yatıyorum

Hele ben ya tam gebeş 😂 Eşime sürekli yürüyelim, gezelim baskısı yapıyordum şimdi odadan odaya geçecek halim yok.
Anneme anneanneme sordum az önce öyle bir şey bilmiyorlarmış. 🤦🏻‍♀️ Umarım baba tarafı genlerimden geliyordur bu aşşırı doğum enerjisi 😂

Maşallah ne güzel doğumlar başladı. Sağlıkla mutlulukla ve vaktinde kavuşalım inşallah evlatlarımıza. 🤲🏼💐 Ben de son düzlükte yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Ptesi antibiyotik verecek kesin doktorum. 🤦‍♀️ Ne kadar dikkat etsem de tamamen bitiremedim bu hamileliğimde. İnşallah bu kadar antibiyotige saglıkla doğar oğlum.

Maşallah ne güzel doğumlar başladı. Sağlıkla mutlulukla ve vaktinde kavuşalım inşallah evlatlarımıza. 🤲🏼💐 Ben de son düzlükte yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Ptesi antibiyotik verecek kesin doktorum. 🤦‍♀️ Ne kadar dikkat etsem de tamamen bitiremedim bu hamileliğimde. İnşallah bu kadar antibiyotige saglıkla doğar oğlum.
Ben de ilk gebeliğimde başından sonuna kadar kullanmak zorunda kaldım. Korkma çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu 🙏🏻

Ben de ilk gebeliğimde başından sonuna kadar kullanmak zorunda kaldım. Korkma çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu 🙏🏻
Çok teşekkür ederim, sağolun. İnşallah öyle olur. Ben de ilk oğlumda bir defa kullanmak zorunda kalmıştım. Şükür sağlıklı doğdu ama bu defa 3.olacak. Canım sıkıldı. 😔

Son iki haftadır bende var her gün evi süpürüp silesim geliyor 😂 üstüne kanala girsin diye 4-5 km yürüyorum hala tık yok o ayrı 😅

Back
X