Hem bebis hem senin için sağlıklı sıhhatli doğumlar olsunKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem bebis hem senin için sağlıklı sıhhatli doğumlar olsunKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Sağlıkla kolayca gelsin inşallahKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Canım inan hepimiz öyleyiz bende şekerden korkuyordum işte kesin 3 kiloyu gecmıstır dedim. Ben iki hafta şekeri karbonhidratı azalttım baktım diğer gidişlere göre daha az kilo almış ama tabi yine de 1 hafta önde kilosu.Yalancı kasılmalar bunlar bende de oluyor. Ağrım olmadan geçiyor. Sancım çıkmıyor nstde. Yarın gidecem bakalım bir şey değişmediysekarnın tamamen sert olması da tam bir kıstas değil bence. Benim karnım kaç haftadır çok sert sancı çıkmıyor ama. Suyu biraz fazla demişti 3hafta oldu bu gidişte ne der artık bilmiyorum. Bir kere de kafama bir şey takmadan çıkabilsem keşke
İnşallah çok güzel geçer doğum, bebeğine sağlıkla kavuşur, hemen emzirmeye başlarsınKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Bir yaprak daha eksildi maşallah patır patır doğuyorlar valla bebişlerKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Sağlıcakla kavuşun yavrunuza, güzel haberlerle gelin inşallahKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Hadi sağlıkla kucağına al inşallah haberdar et burayı daKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizle inşallahKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Benim de şekerim var canım ama aylardır diyet yapıyorum. Karbonhidrat, tatlı, meyve hiç yemiyorum. Buna rağmen suyu biraz fazla demişti. Bebeğin gelişimi de senin gibi biraz ileride. Erken doğum riski hep vardı bende zaten sezaryen olacak. Sağlıkla doğsunlar da inşallah bir sorun olmadan alırız kucağımızaCanım inan hepimiz öyleyiz bende şekerden korkuyordum işte kesin 3 kiloyu gecmıstır dedim. Ben iki hafta şekeri karbonhidratı azalttım baktım diğer gidişlere göre daha az kilo almış ama tabi yine de 1 hafta önde kilosu.
Bayramdan hemen sonra gel dedi ben bi kaç gün daha geç gidip 37. Haftaya girince gideceğim. Kilosuna göre sezeryan mı normal mi ona göre konuşuruz dedi .
Senin su fazlalığı şekerden mi
Gelebilir deeee gelmeyebilir deeeeeBu doğuma yakın arttığı söyleyenler süper enerji acaba ne zaman geliyor bünyeye? 35+4teyim ve günden güne halsizleşiyorum. Eve doğum öncesi çeki düzen vermem lazım ama koltuğa yapıştım. İyi ki hastane çantasına hazırlamışım önceden. Bu enerji nerede?![]()
Bana 37’den sonra yüklendiBu doğuma yakın arttığı söyleyenler süper enerji acaba ne zaman geliyor bünyeye? 35+4teyim ve günden güne halsizleşiyorum. Eve doğum öncesi çeki düzen vermem lazım ama koltuğa yapıştım. İyi ki hastane çantasına hazırlamışım önceden. Bu enerji nerede?![]()
Gelebilir deeee gelmeyebilir deeeee
Tamamen kısmet işi
Bana uğramıyor valla gebeş gebeş yatıyorum
O zaman doğum öncesi temizliği için 37 sonrasını hedef koyabilirimBana 37’den sonra yüklendiBir de hareket etmeye başladıkça daha bir enerjik hissetmeye başladım yürümek vs enerjimi artırdı
Ben de ilk gebeliğimde başından sonuna kadar kullanmak zorunda kaldım. Korkma çok şükür bebeğim sağlıklı doğduMaşallah ne güzel doğumlar başladı. Sağlıkla mutlulukla ve vaktinde kavuşalım inşallah evlatlarımıza.Ben de son düzlükte yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Ptesi antibiyotik verecek kesin doktorum.
Ne kadar dikkat etsem de tamamen bitiremedim bu hamileliğimde. İnşallah bu kadar antibiyotige saglıkla doğar oğlum.
Çok teşekkür ederim, sağolun. İnşallah öyle olur. Ben de ilk oğlumda bir defa kullanmak zorunda kalmıştım. Şükür sağlıklı doğdu ama bu defa 3.olacak. Canım sıkıldı.Ben de ilk gebeliğimde başından sonuna kadar kullanmak zorunda kaldım. Korkma çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu![]()
Ayy güzel haberlerle gel kolaylıkla geçsinKizlar ben bugun doğuma giriyorum sezeryana döndü. Dualarınızı beklerim![]()
Son iki haftadır bende var her gün evi süpürüp silesim geliyorBu doğuma yakın arttığı söyleyenler süper enerji acaba ne zaman geliyor bünyeye? 35+4teyim ve günden güne halsizleşiyorum. Eve doğum öncesi çeki düzen vermem lazım ama koltuğa yapıştım. İyi ki hastane çantasına hazırlamışım önceden. Bu enerji nerede?![]()