• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    123
Ben su anda farkettim ki sanki bayadir hareket etmiyo ama tam süresini kestiremiyorum. Uyuyo olabilir mi? Sarstim dürttüm yan yattim tepki yok. Karnim da gergin bi panik sardi simdi
Benzer şeyi ben bugün yaşadım.

Gece zombi gibi uyanıktım 4ten sonra. Çok kısa süre hıçkırdı. Öğlen 12ye dek 5 kez belki hareket etti ve normalden daha zayıftı.

NST için gittim.
Sorun çıkmadı çok şükür🧿 nst öncesi ultrasonda 2 tekme salladı. Nst de 7-8 kez hareket etti.
Sancılarım 20yi pek geçmedi.

Yemek yiyin tatlı çikolata yiyin ve az dürtün karnınızı.
Sonra oturun veya sırt üstü yatın daha iyi hissediliyor hareketleri.

Eğer sizin içinizi ferahlatan bir hareket yoksa; acile gidin.
Endişeyi de yaşıyor bu minikler, nst bağlandığı gibi kalp atışları çok yüksekti (benden kaynaklı).
Nefes egzersizi yapınca normale indi.

Ooo dişi kuş sendromu olmuş, hayırlı olsun😅

Ben hiç yaşamadım. Ama suyla ilgili şunu okudum.
Siz ayaktayken bebek rahim ağzını bir tıkaç gibi kapadığı için su gelmezmiş.
Yatarken ve uzanırken bebek rahim ağzını kapatamadığı için yatarken gelirmiş.
Valla ben oğlum da koltukta uzanırken nasıl tarif etsem hani bir tıpayı açarken bir ses gelir ya yada şişe kapağını açarken bir ses gelir ya içimde öyle birşey hissettim. Yani o tıpa ben uzanırken açıldı:) acısız ,ağrısız ve kanamasızdı. O günün sabahı bende çok hareketliydim. Komşumu kahvaltıya çağırdım, yemekler yaptım. Neyse işte o içimde tıpa açılma sesi gelince ayıptır söylemesi idrara çıkma isteğim oldu. Lavaboya gittim ama bitmeyen bir idrardı.. Sonra dank etti aa idrarımı tutamıyorum diyince kendi kendime suyumun geldiğini anladım  berrak kokusuz bir suydu gelen.

Allahallah ya bende hep bi ağrı sancı bekliyorum belki ondan :) peki bu su otururken mi geldi yoksa yatarken de geliyor mu öyle bekliyorum artık hareketliyim de 4 çeşit yemek yaptım bugün annem geldi oruç yorulmasın dedim. Bi enerji patlaması var sonumuz hayır olsun :)
Ben son 3 gün kalaya kadar çalışıyordum 🤣 ya şöyle oldu gece uyudum 3 gibi bir uyandım yatak ıslak dedim ki artık çişimi de tutamıyorum neyseki bir gün var diye düşündüm. Ev dağınık işten yapamamışım bişi ertesi gün temizlikçi gelecek yani sabah. Herşeyi değiştirdim tekrar yattım baktım yine geliyor aklıma bir doktorun dediği geldi tutmaya çalışın tutabiliyorsanız çiştir tutamazsanoz dufur. Sonra o dönemki eşimi kaldırdım araba da yok taksiyi aradım aynı binada annemi kaldırdım ikisi ayrı ayrı panik çanta şurada diyorum ne yapılacak söylüyorum öyle öyle 4,5 da hastanedeydik 6 da doğum bitmişti evdeyken doktoru da aramıştım

33. Haftaya kadar sıfır çatlak gelip 34. Haftada karnımın alt kısmında çatlamalar görmem 🥹🙏 üzüldüm ya of .
Bide artık her akşam kaşınıyor . Yağlı güreşçiler gibi yağlanıyorum sabah akşam bakalım ne kadar olacak 🫠

33. Haftaya kadar sıfır çatlak gelip 34. Haftada karnımın alt kısmında çatlamalar görmem 🥹🙏 üzüldüm ya of .
Bide artık her akşam kaşınıyor . Yağlı güreşçiler gibi yağlanıyorum sabah akşam bakalım ne kadar olacak 🫠
Benim de karnımda belimde en gergin yerlerde çatlağım yok karnımın alt kısmında var ve kaşınıyor hayret bişey orası o kadar genişleyen bir yer de değil 🤯

IMG_0419.webp
IMG_0420.webp

Şimdi oldu mu ben pazartesi itibari ile süt arttıran çay ve damlaya başlayacağım günlük dereotu rutinime başladım yoğurtla yiyorum cacık gibi bir de bulgur olayına başlarım bu hafta yulafı da yoğurt tarçınla ara öğünlerden birinde kullanırım planım bu
Evet oldu şimdi bende şu göğüs kremlerine başlamayı düşünüyorum hazırlık amaçlı

Back
X