- 22 Eylül 2014
- 797
- 1.161
- 313
Deniyim, Ayyy ben bugun ciger gelistirici igne oldum ondan oldu galiba simdi aklima geldi. Asiri korktum bi anKahve ve çikolata tüketme imkanınız varsa onları alıp yürüyün biraz isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniyim, Ayyy ben bugun ciger gelistirici igne oldum ondan oldu galiba simdi aklima geldi. Asiri korktum bi anKahve ve çikolata tüketme imkanınız varsa onları alıp yürüyün biraz isterseniz
Benzer şeyi ben bugün yaşadım.Ben su anda farkettim ki sanki bayadir hareket etmiyo ama tam süresini kestiremiyorum. Uyuyo olabilir mi? Sarstim dürttüm yan yattim tepki yok. Karnim da gergin bi panik sardi simdi
Onlar da yapıyordu, yaşamıştınız daha önce.Deniyim, Ayyy ben bugun ciger gelistirici igne oldum ondan oldu galiba simdi aklima geldi. Asiri korktum bi an
Beni de uyarmışlardı ciğer geliştirici iğneden sonra hareketi azalır diye. Merak etme bir çikolata da ye hareketlenirDeniyim, Ayyy ben bugun ciger gelistirici igne oldum ondan oldu galiba simdi aklima geldi. Asiri korktum bi an
Arka arkaya öksürün kuvvetli uyanır öyleBen su anda farkettim ki sanki bayadir hareket etmiyo ama tam süresini kestiremiyorum. Uyuyo olabilir mi? Sarstim dürttüm yan yattim tepki yok. Karnim da gergin bi panik sardi simdi
Ciğer geliştirici yavaşlatıyor hareketi evet 2-3 gün etkisi sürer diyolarBeni de uyarmışlardı ciğer geliştirici iğneden sonra hareketi azalır diye. Merak etme bir çikolata da ye hareketlenir![]()
Valla ben oğlum da koltukta uzanırken nasıl tarif etsem hani bir tıpayı açarken bir ses gelir ya yada şişe kapağını açarken bir ses gelir ya içimde öyle birşey hissettim. Yani o tıpa ben uzanırken açıldı:) acısız ,ağrısız ve kanamasızdı. O günün sabahı bende çok hareketliydim. Komşumu kahvaltıya çağırdım, yemekler yaptım. Neyse işte o içimde tıpa açılma sesi gelince ayıptır söylemesi idrara çıkma isteğim oldu. Lavaboya gittim ama bitmeyen bir idrardı.. Sonra dank etti aa idrarımı tutamıyorum diyince kendi kendime suyumun geldiğini anladım  berrak kokusuz bir suydu gelen.Ooo dişi kuş sendromu olmuş, hayırlı olsun
Ben hiç yaşamadım. Ama suyla ilgili şunu okudum.
Siz ayaktayken bebek rahim ağzını bir tıkaç gibi kapadığı için su gelmezmiş.
Yatarken ve uzanırken bebek rahim ağzını kapatamadığı için yatarken gelirmiş.
Ben son 3 gün kalaya kadar çalışıyordumAllahallah ya bende hep bi ağrı sancı bekliyorum belki ondan :) peki bu su otururken mi geldi yoksa yatarken de geliyor mu öyle bekliyorum artık hareketliyim de 4 çeşit yemek yaptım bugün annem geldi oruç yorulmasın dedim. Bi enerji patlaması var sonumuz hayır olsun :)
Evet o 2,3 gün fetal hareketlerde azalma yapıyor normal yanıDeniyim, Ayyy ben bugun ciger gelistirici igne oldum ondan oldu galiba simdi aklima geldi. Asiri korktum bi an
Buraya eklediklerim görünüyor mu süt arttıran azaltan seylerBenim dinledikçe not aldıklarım artık böyle şeylere başlayalım
Eki Görüntüle 3563583 Eki Görüntüle 3563584 Eki Görüntüle 3563584 Eki Görüntüle 3563583
Benim de karnımda belimde en gergin yerlerde çatlağım yok karnımın alt kısmında var ve kaşınıyor hayret bişey orası o kadar genişleyen bir yer de değil33. Haftaya kadar sıfır çatlak gelip 34. Haftada karnımın alt kısmında çatlamalar görmemüzüldüm ya of .
Bide artık her akşam kaşınıyor . Yağlı güreşçiler gibi yağlanıyorum sabah akşam bakalım ne kadar olacak![]()
Açılmıyor eklerBuraya eklediklerim görünüyor mu süt arttıran azaltan seyler
evet görünüyor, çok teşekkürlerBuraya eklediklerim görünüyor mu süt arttıran azaltan seyler
Ben de neden görünmüyorevet görünüyor, çok teşekkürler
Evet oldu şimdi bende şu göğüs kremlerine başlamayı düşünüyorum hazırlık amaçlıŞimdi oldu mu ben pazartesi itibari ile süt arttıran çay ve damlaya başlayacağım günlük dereotu rutinime başladım yoğurtla yiyorum cacık gibi bir de bulgur olayına başlarım bu hafta yulafı da yoğurt tarçınla ara öğünlerden birinde kullanırım planım bu
Evet onu da yapıdan yazmayı unutmuşum hep süte odaklandığım içinEvet oldu şimdi bende şu göğüs kremlerine başlamayı düşünüyorum hazırlık amaçlı