Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    122
Benimde bu haftaya kadar birşey yoktu bu hafta karın çevresi bir hafta geri dedi bilemiyorum bende kafaya taktım da başka moda ettiler ay bu şusu busu geri insanın canını sıkıyorlar inşallah hepimizin de sağ salimgelir yabrularımız

Ben 2'li aldım ama ikisi aynı anda kirlenmesin diye sırayla kullanıyorum. 15'er dakka tutuyorum. Bu şekilde şarjı 1 saat gitti. 24 mm aparatı, benim için uygun açıkçası. Genelde 24 mm uyuyor herkese.
Ben 3-4 gündür diğer pompamı kullanıyordum. Spectra marka. İki gündür mochiyi kullanıyorum. Mochinin sağım gücüyle diğeri birebir aynı. Hatta mochi bi tık daha iyi geldi bana. 15'er dakika kullandım ayrı ayrı, toplamda yarım saatte tamamen boşalttı sütü. Uygun bir sütyenle takınca düşmüyor.

Her emzirme seansında bekleriz bizde de bebişler gelmeye başladı

Kızlar 34+0 oldum bu gün ilk defa beyaz kıvamlı bir akıntı geldi zaten kasılmalarım var erken doğum riski için ilaç kullanıyorum akıntıyı görünce korktum. Aranızda başına gelen var mı ?
Ben son hafta kıvamlı akıntı görmeye başladım her sabah hemen hemen ama nişanım kanlı geldi burda bir arkadaşa doktoru bu nişan 10 güne doğum başlayabilir demiş belki sizinkide önemli bir durum olabilir

Evet benim de aklıma o geldi doktoru aradım eğer sancın artarsa haber ver dedi her an bekliyoruz ama bebeğim daha çok küçük 2380 gr

Oo hoşgeldin ajskdk bende bi sizde bi burdayım bizim nisan bebeleri marta pek kaymadı şaşırtıcı benim ki fırsat kolluyor gerçi inşallah bayramı görürüz ajsjd

Evet benim de aklıma o geldi doktoru aradım eğer sancın artarsa haber ver dedi her an bekliyoruz ama bebeğim daha çok küçük 2380 gr
Sanci yoksa yine de sakin ol canım nişan tek başına doğumu baslatmiyor genel olarak. strese girme stres de sancıyı tetikliyor bence, bebişin sağlıkla gününü biraz daha bekler inşallah

Oo hoşgeldin ajskdk bende bi sizde bi burdayım bizim nisan bebeleri marta pek kaymadı şaşırtıcı benim ki fırsat kolluyor gerçi inşallah bayramı görürüz ajsjd
Sizin bebeler tarihlerine sadık belli ki son 10 günü falan kaldı zaten nisana bizimkiler aykırı biraz tarihini de beklemediler ama tarihini bekleyen de fena sizinkiler uslu olur belki bu senenin bebelerinde var bir şeyler

Sanci yoksa yine de sakin ol canım nişan tek başına doğumu baslatmiyor genel olarak. strese girme stres de sancıyı tetikliyor bence, bebişin sağlıkla gününü biraz daha bekler inşallah
Sakinleşmek için aklıma seni getiriyorum zaten nerdeyse doğumhaneden yazacaktın inşallah bekler dedesinin adını koyduk onun gibi aceleci oldu bebede ahskd

Sizin bebeler tarihlerine sadık belli ki son 10 günü falan kaldı zaten nisana bizimkiler aykırı biraz tarihini de beklemediler ama tarihini bekleyen de fena sizinkiler uslu olur belki bu senenin bebelerinde var bir şeyler
bu grubun bebeleri uslu olsun amin daha iki tane var doğan 3.yoldaydı doğmuş olabilirrr P Pinarbartu

Ben bugün kontrole gittim nst de hiç sancı çıkmadı dümdüz bir çizgiydi doktor doğurmazsan haftaya yine gel dedi. Bebek çok sabırlı ama ben hemen doğsun istiyorum. Hatta pazartesi doğsun istiyorum ki eşimin babalık izni boşa gitmesin sonra da bayram izniyle birleşir. Bayramda doğarsa babalık izni boşa gidecek gibi

Tam olarak kaç haftalık şimdi

Hareketleri nasıl şu an yavaş mı hızlı mı bi de akıntı falan oluyor mu hiç
Çok hareketli ama eskisi gibi tekme vs atmıyor daha çok gerinme hıçkırma gibi hareketleri var akıntım hamilelik boyunca vardı sadece arttı aslında hiç doğum belirtim yok ama doktor belirti olmadan da başlayabilir dedi yani yalancı kasılmalar yaşamadan da olabilirmiş. Birde bebek doğum kanalına girmiş mi diye sordum yok dedi yine de doğsun diye heyecanla bekleyeceğimm

Hareketleri nasıl şu an yavaş mı hızlı mı bi de akıntı falan oluyor mu hiç
Birde ben inanılmaz yürüyorum ve sürekli hareket halindeyim, evde bile içime sinmedi diye kaç kez eşyaların yerini değiştirdim sürekli bir şeyler yapıyorum doğum çabuk olsun diye Gerçi inanılmaz yürüyorum dediğim 3-4 km yürüyorum yine de hamileliğin son zamanlarına göre inanılmaz diyeceğim

Sakinleşmek için aklıma seni getiriyorum zaten nerdeyse doğumhaneden yazacaktın inşallah bekler dedesinin adını koyduk onun gibi aceleci oldu bebede ahskd
Kiz ben zaten dogumhaneden yaziyodum size jbdjdndjdndjhdjd en son 7-8 cm açıklıkti sanirim dayanilmaz anlardayken yazmayi kestim suni de taktılar çünkü arada nefeslenecek zaman kalmadi gibi olmuştu odaklanamiyodum jsbdbdbdj 23 gibi zaten saldım telefonu, 00 da doğum başlıyor dediler. bulundugum oda tek kişilik, refakatciyi cikardilar yatağı çatala cevirdiler orda doğurdum jdbxjdjdfjd sabah da servise indirdiler iki kisilik odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…