• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    122
Kizlar benim bugun yine ağrım cikti nst de. 4 doz daha ciger gelistirici yapilcak, doktor pazar doğurturuz gibi diyor 😱😱
Ay sağlıkla sıhhatle inşallah gönlünü ferah tut haftası kötü değil gerekenler yapılıyor ağrısız sızısız kolaylıkla geçsin bebeğine kavuş inşallah

Canım şu an bende 34+1 im bundan önce hep bebek ileri hafta ya da tam haftasında çıkıyordu bu hafta kontrolünde bir hafta geri çıktı. Doktorumun dediği büyüme atağı doneminde oldukları ve genetik faktörlerinde etkili olduğuydu. Yani minyon bir bebek olabilir, beslenme vb ilgisi yok, çok takılacak bir durum yok dedi. Hatta 3800-4000 g olmaz da 3000-3300 olur dedi. Yani her gebelik farklı çok da takilmamaliyiz sanırım ama bende haftasına göre bir hafta geri olmasına üzüldüm 😑
Merhaba benim de hep 1 hafta geriydi karın çevresi, bugün 34+0 ım. Boy ve kafa cevresi neredeyse 1 hafta ileri ama karın çevresi 32+2ile uyumlu çıktı. Kilosu 2250 civarı aslında ama karın cevresi küçük. Uzun ama ince olacak muhtemelen dedi doktorum. Ama yine de her hafta bu durumu kontrol edelim fark açılmasın açılırsa erken alırım dedi. Moralim bozuldu biraz. 1 hafta bol bol dinlen protein ağırlıklı beslen arayı kapatır belki biraz haftaya kadar dedi. 😔

Merhaba benim de hep 1 hafta geriydi karın çevresi, bugün 34+0 ım. Boy ve kafa cevresi neredeyse 1 hafta ileri ama karın çevresi 32+2ile uyumlu çıktı. Kilosu 2250 civarı aslında ama karın cevresi küçük. Uzun ama ince olacak muhtemelen dedi doktorum. Ama yine de her hafta bu durumu kontrol edelim fark açılmasın açılırsa erken alırım dedi. Moralim bozuldu biraz. 1 hafta bol bol dinlen protein ağırlıklı beslen arayı kapatır belki biraz haftaya kadar dedi. 😔
Aynı haftada aynı durumdayiz canım. Benim bundan önce bir gerilik yoktu ama dünkü kontrolde 34+0 iken karın çevresi 32+3 ile uyumlu çıktı. Boy ve kafa çevresi benimde ya önde ya da haftasıyla uyumlu. Doktorum beni endiselendirmemek için tam bir şey söylemedi genetikle açıkladı ama bir hafta sonra kontrole çağırdı. Açıkçası bende kafama çok taktım. Beslenmemize dikkat edelim inşallah haftaya bu durum düzelir dualarım bizim için 🙏

Aynı haftada aynı durumdayiz canım. Benim bundan önce bir gerilik yoktu ama dünkü kontrolde 34+0 iken karın çevresi 32+3 ile uyumlu çıktı. Boy ve kafa çevresi benimde ya önde ya da haftasıyla uyumlu. Doktorum beni endiselendirmemek için tam bir şey söylemedi genetikle açıkladı ama bir hafta sonra kontrole çağırdı. Açıkçası bende kafama çok taktım. Beslenmemize dikkat edelim inşallah haftaya bu durum düzelir dualarım bizim için 🙏
Amin inşallah canım sağolasın. Mübarek Ramazan ayı inşallah sadece minyonlardır. 🤲🏼 Sağlıkla vaktinde doğarlar.

Kızlar 34+0 oldum bu gün ilk defa beyaz kıvamlı bir akıntı geldi zaten kasılmalarım var erken doğum riski için ilaç kullanıyorum akıntıyı görünce korktum. Aranızda başına gelen var mı ?

Kızlar 34+0 oldum bu gün ilk defa beyaz kıvamlı bir akıntı geldi zaten kasılmalarım var erken doğum riski için ilaç kullanıyorum akıntıyı görünce korktum. Aranızda başına gelen var mı ?
Bende aylardır beyaz akıntı var ama erken doğum riskin vs. yok. Onunla bağlantılı olduğunu sanmıyorum.

Back
X