Benimki cok hoş değildi ama sizin inşallah çok güzel geçer dogumlariniz

ben baya bekledim malesef sndndnndjd
benim açıklık varmış 3cm ama bence bir aydır falan vardı o

bu fark edilince dediler ki yatış doguracan.... 36+4 önce kabul ettim çünkü ilk doğum tecrube yok ama 5 saat sonra çıkış istedim ilerleme de yoktu gidip gelip uğraştılar.... Bi de haftan suni için erken veremeyiz ama durdurmak için de ellemeyiz demislerdi... Ama çıkış raporuna baktım sonradan verdikleri serum suni sanciymis.... Eve geldikten sonra sabaha kadar devam etti sonra aralıkları açıldı duzensizlesti zaten... Orda bebiş 2890 falandı, 10 gün oyalandim zaten kendi gelir diye gelmedi

zaten acilma da var, sancilarim da geceleri 5dkda bire düşüyor gündüz tık yok şeklinde olunca. Zaten son haftaya giriyordum sata gore 10 martti. Dedim gidelim zaten yatış verecekler e zamani da geliyo iyice büyümesin

öyle gittik.
Bu açıklık konusunda emin değilim ama vajinaya doğru çok Keskin ağrılar oluyordu bende ocağın ortalarında belki o açıklığı tetikleyen bir şeydi hic bilmiyorum
bu geçen 10 günde 1 kilo hurma yedim sanırım bebek 3810 doğdu.... Benim çatı bebişin kafasına uygun değilmiş bunu doğururken öğrendim falan

bebişin cikmasi için biraz mudahale edildi mecburen, sorun yok bebişin çıkışı da acılı vs değil gözünüz korkmasın yani dogurunca pıt diye kayboluyor sancı da bitince zaten sancı yoruyor insani bence.... Tek kötü yani kafası çatıya büyük gelince dikişim fazla olmuş oldu sağlık olsun diyorum jdndjdjdj
O yüzden sizinki en güzeli olsun su gibi pıt hastahane kapısında kiyafetleriyle doguranlar var önüme geliyor aynı o şekil dertsiz geçsin inşallah

benim süreç değişikti yani bir belirti vs yoktu belki nişan gelmişti ocak ayında ben anlamadim vs bilemiyorum o yüzden djdbjdjdjd
Ay ne uzun yazdim ya bi de şey diyemiyorum ki suyum geldi pıt gittik falan saçma sapan hallere soktular beni bacim kusura bakmayin jsbxjsndjdjjd
Çok engin değil tecrübem ama olsundu sjdnskdkd evet burası biraz sakin takılıyor ama bak bebekleriniz de sakin belli ki günlerini bekliyorlar

Aynen doğumdan önce hem baş aşşağıya hem de artık sırtı dönük oluyorlar sanırım ben de öyle biliyorum. Hayırlısı olsun inşallah su gibi geçer dogumun da sağlıkla alırsın kucağına minik kuşunu