Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    122
Bende üzülüyorum bu biraz küçük bir bebek olacak sanırım ilk kızım hep ileride gidiyordu mesela 3900 doğdu bu bebeğim 35. Hafta daha 2500 civarı bilemiyorum yani umarım sağlıkla gelirler de

Eğilince sızdırmayı duymuştum. Ben de süpürge ve mutfakta kullanırım diyordum.

Aynı sürede bu kadar süt farkı düşündürücü.
Tamamen boşaltamaması, süt de bolsa (inşallahhh) mastit yapar. Sütü tam sağsın diye daha uzum da tutamayız, bu kez de meme ucu yarası olur.

Sizde neler var?
Hangileri deneyimlediniz?

2. El medela aldım demiştiniz, bu gebelik için miydi öncekilerde denediniz mi?

Lafı geçmişken;
Dün baya okuyup video izledim. Benim gibi bilmeyenler için not olsun

Sağım cihazında  flanj numarasına dikkat etmemiz de lazımmış.

FLANJ: Meme ucu çapı + 3 veya 4 mm eklenerek bulunuyprmuş

Şu an emzirmeden bile uygun ölçüm 24mm, emzirince de iyice artar kesin.
o yüzden ek flanjları bulunabilen birşey almaya karar verdim.
Standartta genelde 24-25 mm ile satış yapılıyormuş.

Mochi giyilebilir 24-28mm
Lansinohta ölçüler daha fazlaydı sitesinde.

İlk başta emzirip yatağına koyuyorduk ama zamanla zırt pırt uyanıp meme isteyince belime zarar vermeye başladı bebeği kaldır koy işi. Zamanla babayı postaladık salon koltuğuna doğru hep böyle ilerliyor demek ki

Ben medela kullandım elimde Philips ve lansinoh da var aslında arkadaşlarım verdi onları lansinoh daha önce denemiştim ama medela daha verimli gelmişti ama medelaların şu anki modelleri çok pahalı ben de eski kullandığımın ikinci elini aldım ama daha önce bende ondan da iki tane vardı ben ikisini de verdim sanıyordum bazada burçları açınca buldum şu an iki tane tekli medela bir tekli lansinoh bir de çiftli Philips var. süt konusunu kafama çok takınca üç çocukla sağım yapmaya vaktim olabilir mi diye giyilebilir istedim. Medela standart uç ama geniş.

Bende üzülüyorum bu biraz küçük bir bebek olacak sanırım ilk kızım hep ileride gidiyordu mesela 3900 doğdu bu bebeğim 35. Hafta daha 2500 civarı bilemiyorum yani umarım sağlıkla gelirler de
İlk bebeğime 2800 dediler ertesi gün 3400 doğdu bence net olmuyor o cihazlar canınızı sıkmayın

Bazı dersler alındı
2 çocuk baktırır diyerek demirbaşlara sağlam yatırım yaptım ben, istense de vermem

Neyse ki ilgilenmiş doktor. Siz de iyi ki müdahale etmişsiniz, içiniz rahatlamıştır.
Biz de başından beri fark ediyoruz çok dikkatli ölçüm yapılmıyor. Milimetrik farklar insanın canını sıkacak sonuçlara sebep olabiliyor.

Kizlar benim yatisim yapiliyo bugün dogum olcak bana bolca dua edin olur mu
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Size de ağrısız, sıkıntısız, hemen iyileşip ayağa kalkmalı foşur foşur süt akmalı bi doğum sonrası olsun

Fırsatınız olunca güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…